Dagbok 2022

Mitt i sommaren 2022

Sommarmånaden Juli närmar sig sitt slut - sommaren har varit lagom så här långt, hade en veckas semester och då blev det kallt naturligvis men men det kommer lite semester i Augusti igen och då får man hoppas att det blir lite värme 👍.

Livet går vidare med allt vad det innebär och har med sig, bara att följa med.

Människan är en konstig skapelse, man tror man känner en eller fler människor men så var det inte riktigt visar det sig när personen/-rna far med så mycket osanningar och skit så den/dom tror på allt själv/-a.... och så blir det mitt fel helt plötsligt???? med det ena visste jag inte ens om något och i det fallet är det ingen ide att ens försöka säga något för det handlar bara om att sudda ut sin egna högst STORA inblandning och påtryckning i det hela och göra sig själv till ett offer med offerkofta, sockor, tofflor ja hela munderingen, lite äckligt om jag får tycka. En annan var ju skvatt galen redan dag 1,  där skulle jag nog ha lyssnat på min magkänsla från början, vi har fått så mycket info om denna människa tyvärr efter att skiten va ett faktum, men då kan man ju varna andra om det hela så inga fler råkar illa ut.

Sen har vi dom jävla mopedidioterna (kan inte säga annat) som inte tänkte ett jävla dugg på vad dom ställde till med när dom ca 30 st gasade runt hagen så hästarna blev så stressade att dom gick genom tråden och skenade va 4 km på asfalt i trafiken med dessa hjärndöda amöbor jagandes efter åkande på bakhjulen ........och vad gör polisen???? INGENTING dom menar på att dom försökte stoppa dom.......in my ass dom hetsade dom, många blev vittnen och ALLA säger samma sak dom hetsade hästarna framåt i 4km - Lilla Hallon har gått omkull minst 2 ggr på asfalten som dom sett och hela skadebilden kommer inte  vara klar förens hon blir äldre och börjar träna. Just nu har vi fått börja om med allt runt henne för hon är så livrädd för ALLT. Mamma Movan blev kraftigt hallt bak och det har lagt sig bra men vi får väl se hur framtiden ser ut. Plopp blev kvar i hagen tack och lov för tråden låg och knäppte på backen och han vågade inte gå förbi.

Annars är det ganska så lugnt i våran värld 😉

Tack för titten

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS