Hästliv 2015

Läget lugnt

Alla har det bra och mår bra.

Åringarna växer så det knakar, dom äldre har tråkigt och tappar skor, vill komma igång men just nu är det ingen tid över, flytt av oss och stallet vi står i har vi jobbat häcken av oss i så nu är golvet gjutet och tre nya boxar ska bli till, kanske man kan komma igång när vi är på plats.

Har den goaste av familjer iallafall - maken och yngsta dotter går morgon/kväll med hästarna till och från hagen (jag går på helgen) så jag slipper slita på lederna mer än nödvändigt (har ont så jag knappt kommer ur sängen) vi har 800 meter till och 800 meter från hagen och det går bara att ta två hästar åt gången så det blir 800 x 4 på helgen men vi har löst det på vardagarna med så att dom bara behöver gå 800 x 2 då jag kör dom ner till stallet eller upp till hagen.

Men man ska inte klaga dom har tak över huvudet och hage att gå i tack o lov.

Saknaden efter min älskade Kaline är INTE mindre och gör INTE mindre ont.........livet blev så meningslöst utan henne, klart jag ser en glädje i att ha dom andra det är inte det, men denna underbara häst saknas mig något så fruktansvärt så det går inte att beskriva i ord.

Men livet går vidare och vi med.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS