Familjeliv 2016

Tänk så magiskt det kan vara med sol och värme Cool.

Pälsarna har kommit hem för lite bete och sommarlov några ska köras till så vi kanske kan komma till start under hösten.......tänker inte stressa, doktorn har ju sagt att jag inte ska stressa Viskar.

Stolt mamma är jag till ett gäng underbara och duktiga ungar Hjärta så skitduktiga alla tre, äldsta dotter har fått tag i en lägenhet, så till hösten flyttar hon Ler stortGråterBlinkar väldigt blandade känslor men jätte glad för hennes skull, men denna gång är det inte 16 mil bortKärlek. Förändringar för sonen blir det oxå, bara till det bättre Ler stort och minstingen har visat att man kan massor även om man har svår dyslexsi, så super duktig Ler stortGilla.

Gubben och jag mår ok, jag har ledigt från provtagningar och koller tills augusti, så får vi väl se hur blodtrycket uppför sig Ler

Nu är det annat som gäller - tack för titten

Ja tiden har bråttom som vanligt, och jag hinner inte med.

Diabeteskoll:  långtidssockret hba1c har sjunkigt jättefint  men är inte stabilt och inte nere på den nivån det ska ligga på, men snart så. Diabetessköterskan är supernöjd med mina framsteg och framför allt min stenhårda pli på mig själv.

Det som inte samarbetar är blodtrycket, och det är stressrelaterat, doktor och sköterska tycker att jag måste ta bort det som stressar, mmmm  inte alltid så lätt, men till helgen lättar det en hel del till stor glädje för oss.

Alla mår okej men det är mycket som pågår.

Tack för titten

Kunde man skjuta björn med kvastskaft......sägs det.

Jaha hur går det här hos oss då?? nja och njä typ, min hälsa ska väl bli bra, resten av gänget mår bra.

Sorg är min följeslagare tyvärr men det är väl bara att vänja sig, om allt drabbar oss så kanske någon annan slipper?! va vet jag.

Har den bästa familjen iallafall, det enda man kan lita på - tillsammans fixar vi det mesta fast det är uppförsbacke med rullgrus.

Dags att jobba lite nu så tack för titten!

Ja är det inte det ena så är det andra , kan bara avslöja att krocka med en lastbil är inte bra alls och inget jag rekommenderar.

Var till Falu lasarett med sonen för ögonkoll som gick bra, nytt glasögonrecept så nu kan vi äntligen ta ut nya glasögon till honom =), men det var på vägen hem som vi krockade, sonen och jag klarade oss bra men bilen behöver "tvättas och strykas" =( och chauffören var naturligtvis INTE svensk och kunde ingen engelska heller *suckar*.

Tur att jag är gift med den jag är gift med ;) han fixar allt <3 så nu rullar min bil som vanligt men hon ska göras iordning så snart allt är klart =)

Annars är allt som det ska eller inte beror på hur man ser det!

GLAD PÅSK och tack för titten!

Biverkningar..............man får ta en dag i taget....................fick starta på en låg dos så det kommer att ta mig ca 12v totalt sen ska det eventuellt vara bra eller bättre............varit på koll och värdena sjunker så sakterliga men dom är långt ifrån bra.........fortsätter med en dag i taget!

 

Tack för titten

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS