Familjeliv 2016

November 2016

Tiden har bråttom.........och fortare går det ju äldre man blir sägs det Blinkar.

Vi mår bra allihopa - lite småskavanker och trötthet bara.

Jobbas och pluggas bl.a. Händer massor gör det oxå Galen.Bl.a. så kom vintern på besök men bestämde sig för att försvinna igenBlinkar. Sonen och hans teaterkompisar har haft en bejublad konsert i Stora Tuna kyrka i helgen - tyvärr var vi inte närvarande pga annat som skulle färdigställas.....typiskt men så är livet ibland. 

Var ner till Avesta i helgen för att hämta lite utrustning, och där föll vi pladask för något som vi måste vänta till våren med ........ meeeeen den som väntar på något gott.....osv.

Snart säger jag bara........

Julen närmar sig igen med stormsteg, har fått upp en slinga iallafall på utsidan - duktig människa *klappar på huvet* Gilla.

Diabetesen har jag under kontroll, alla är så impade av min stenhårda kamp, men så gav den resultat oxå, men inte sagt att jag är friskförklarad men jag håller den på plats så här långt - från ett långtidssocker på 82 till 39 där 52 är normalt för min ålder så kan jag känna mig väldigt nöjd, men nu gäller det bara att hålla i det Ler stortGilla. Tusen tack till min underbara familj som stöttar och åker med, och alla andra inblandade Hjärta

Datorn lever ett eget liv tydligen...ändrar textutseende osv......suckar lite........

nu är det dax för annat tack för titten och ha det gott *vinkivink*

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS