Familjeliv 2016

Helg =)

Tänk va lyxigt det kan kännas att få ha helgerna lediga....host host jaja jag behöver inte åka till jobbet iallafall Vinkar. Igår var vi på travet och träffade människor som vi tycker mycket om - och hejjade fram våran uppfödning Mad Max Toowoomba som gjorde en strålande insats och blev god trea efter att ha legat i ledningen hela vägen GillaGillaKärlek, så jäkla vacker och duktig - stolt uppfödare är jag Cool. Nåddes av informationen att Maxens storebror Prince Tagg nu lägger sina tävlingsskor på hyllan och ska ägna sig åt avelsarbete from nästa år Krossat hjärtaGråter, helt rätt beslut, men trist att vi inte får njuta av denna enorm vackra häst på banorna mer - men vi tackar Taggen för alla fina lopp,spänning och glädje han bjudit på, och önska honom lycka och framgång i den nya karriären som avelshingst. Kanske vi dyker upp med ett lämpligt sto framöver {#smileys123.tonqueout}.

Det tuffar vidare i livet - första förkylningsrundan är avklarad Gilla.

Goa grannar har vi iallafall och folk som vet att göra och inte bara tuggar skit så att säga Gilla.

På det hela taget är allt ganska okej utom att tiden är lite snålt tilltagen som vanligt Galen men det löser sig Gilla.

Tack för titten!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS