Familjeliv 2016

Hoppsan..........

Oj här var det ett tag sedan man var inne Viskar.

Vi mår alla okej med undantag för en del krämpor och skavanker, men så är livet!

Allt rör sig framåt och det är det som räknas, har fått lämna en del efter vägen, en del är ingen förlust bara en massa onödigt jobb på något som ALDRIG kommer att förändras smärtsamt men nyttigt! men mycket som inte spelar så stor roll på det hela taget.

Undrar lite över vart en del människor kryper fram ifrån bara och varför man aldrig lär sig.

Har börjat jobba igen och är på ett nygammalt ställe, trivs bra och får jobba med kollegor från förr Ler stortHjärtaGilla, men jobbar även med nya kollegor som är hur härliga som helst KärlekGilla.

Maken har haft semester likaså äldsta dottern och sonen, jag har jobbat hela sommaren som vanligt och yngsta dotters sommarlov går mot sitt slut. 

Tränar hästar i parti och minut och det är kryddan i livet, fick ta lite paus med den yngsta då han fick ett fult sår precis där bröstan ska ligga, inte av bröstan dock, men med medicin blir det bättre, så snart är vi igång igen - duktiga djur Gilla.

Lite från oss tack för titten

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS