Familjeliv 2016

Sooooool och värme

Tänk så magiskt det kan vara med sol och värme Cool.

Pälsarna har kommit hem för lite bete och sommarlov några ska köras till så vi kanske kan komma till start under hösten.......tänker inte stressa, doktorn har ju sagt att jag inte ska stressa Viskar.

Stolt mamma är jag till ett gäng underbara och duktiga ungar Hjärta så skitduktiga alla tre, äldsta dotter har fått tag i en lägenhet, så till hösten flyttar hon Ler stortGråterBlinkar väldigt blandade känslor men jätte glad för hennes skull, men denna gång är det inte 16 mil bortKärlek. Förändringar för sonen blir det oxå, bara till det bättre Ler stort och minstingen har visat att man kan massor även om man har svår dyslexsi, så super duktig Ler stortGilla.

Gubben och jag mår ok, jag har ledigt från provtagningar och koller tills augusti, så får vi väl se hur blodtrycket uppför sig Ler

Nu är det annat som gäller - tack för titten

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS