Familjeliv 2016

Kör vidare mot nya mål

Livet och bilarna rullar vidare, och saker fortsätter hända, men vi reder ut det oxå!

Var till läkaren för jag hittade en konstig "fläck" helt plötsligt och med tanke på att mamma gick bort i hudcancer så funderar man ju på dylika fläckar, så jag gick till doktorn, min snälla Dr Mikael som alltid är snäll trevlig och proffsig. Fläcken var han inte ett dugg orolig för så jag fick en starkt kortisonsalva att smörja tills den var borta eftersom han trodde att det var någon hudåkomma. Sen kom han på att han inte tagit blodtrycket och det är här det börjar bli allvarligt, men min snälla Dr Mikael är fortfaranade lugn fast man kan se att han inser allvaret när trycket visar 220/150......... ja det är ju "lite" högt säger han hahahahaha LITE, vila lite du så kommer jag tillbaka on ca 10 minuter och tar om, och dom flesta vet ju att detta inte fungerar så väldigt bra för trycket brukar inte gå ner för man oroar sig för om det går ner eller inte....lite moment 22, jag är under denna tid helt cool och lugn, sagt och gjort så kommer han åter och tar trycket igen och nu är trycket 180/100 fortfarande väldigt högt men det reagerade positivt på vilan, och min snälla Dr Mikael ser lite lugnare ut men "pekfingersförmaningar" och blodtrycksmedicin fick jag med mig hem, och jag ska ta nytt tryck om ett par veckor för att se om medicinen fungerar annars får man höja dosen osv, han ville sätta på mig en dygnsmätare men eftersom vi har så långt att åka så hoppade vi över det denna gång jag tror att han förstod att jag skulle bli stressad över den åtgärden och det är inte bra för trycket.

Har äntligen tagit mig i kragen och gjort "Guldmjölk" som vi dricker varje kväll, och den har verkligen tagit tag i mina leder *massa glad* inte helt smärtfri men mycket mycket bättre och framförallt smidigare och inte så stel, kan böja mig framåt och knyta skorna utan att skrika när jag ska räta upp mig *massa mera glad*.

Har STOR hjälp av min äldsta underbara dotter varje dag med bl.a . hålla mammas humör i balans hahahaha tack älskling <3. Ja och dom andra hjälper till dom med så gott dom kan <3.

Nu längtar vi efter våren så vi kan komma igång med bygget som legat nere hela vintern av olika rutiga och randiga orsaker, och när det är klart så kommer alla mina fina hem utom dom som vandrat vidare =´( , saknaden är förlamande ibland, men så tittar jag min lilla Movan så ser jag både hennes mamma  och syster <3 <3 och då känns det lite bättre en stund.

Då var bilen klar för denna gång så nu loggar jag ut, tack för titten!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS