Familjeliv 2016

tröttsamt

Ja är det inte det ena så är det andra - man kan tröttna ur på det mesta, allt från människor som visar sig vara svikare men framställer sig som "duktiga" till saker - framförallt bilar som går sönder *suckar*, jag kör varje dag minst 14 mil bara för att sköta om mina hästar, sen kör jag ett x-antal mil till för det som rör oss själva, mitt i detta ska allt fixas ja ni som har ett "hushåll" vet precis vad jag menar, så några missar har man igentligen inte tid/råd med men gissa vad.....? det händer SKIT mest hela tiden tycker jag, bilen är ett måste i min vardag och att den fungerar!!!!

Bara att bita ihop och kämpa vidare, handen läker inte som den ska men det har jag ju inte heller tid med så den får helt enkelt bara hänga med.

Tack för titten

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS