Familjeliv 2016

Mildare temperatur

Äntligen får man nog säga....lite mildare, det har varit apkallt och då ska ju saker bara trassla, inte så roligt men vi tog oss genom detta med 1-0 till oss då =).

Wilma har inte mått bra av kylan som varit men nu är hon sitt vanliga goa glada jag och Luna är inte sämre hon hahaha sicka knasbollar dom är dom två <3  =) , men vi ser oxå hur det förändras mot det sämre i Wilmas bakdel - mattes hjärtegryn <3.

Fick följa med min bästa vän och hennes fyrbenta hjärta till vetten för avslut - fy vad jobbigt även om det inte är min hund så känner man ju hunden, och se sin bästa vän så hjärtskärande ledsen är inte heller så jäkla lätt, klart man finns vid deras sida i en sådan situation <3.

Vi sliter vidare och funderar på framtiden - man undrar ju hur den kommer att ta sig ut för oss inblandade.

 

Nu ska jag göra vidare - tack för titten!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS