Familjeliv 2016

Fort fort fort......går tiden, bara att försöka hänga med.

På det hela taget så är allt ganska så okej, bara den återkommade tidsbristen som inte är helt okej, men vi rår inte på den tyvärr.....jo om man slutade att göra en massa saker så fick man nog tiden att räcka till....men vad är det för ett liv? sitta och pilla navelludd framför tv:n är inte riktigt våran grej, men det finns andra som kanske tycker det är okej och det har jag ingen åsikt om, alla gör som dom vill så gör vi som vi vill ...... ganska enkelt eller?!

Snart är saker klara och det ska bli så jäkla skönt att kunna släppa det och göra andra saker som blivit lidande.

Inte långt kvar till jul, myyyyyysigt ska det bli, alla kommer hem hit Hjärta

Önskar alla en trevlig tredje advent och tackar för titten "vinkivink"

Tiden har bråttom.........och fortare går det ju äldre man blir sägs det Blinkar.

Vi mår bra allihopa - lite småskavanker och trötthet bara.

Jobbas och pluggas bl.a. Händer massor gör det oxå Galen.Bl.a. så kom vintern på besök men bestämde sig för att försvinna igenBlinkar. Sonen och hans teaterkompisar har haft en bejublad konsert i Stora Tuna kyrka i helgen - tyvärr var vi inte närvarande pga annat som skulle färdigställas.....typiskt men så är livet ibland. 

Var ner till Avesta i helgen för att hämta lite utrustning, och där föll vi pladask för något som vi måste vänta till våren med ........ meeeeen den som väntar på något gott.....osv.

Snart säger jag bara........

Julen närmar sig igen med stormsteg, har fått upp en slinga iallafall på utsidan - duktig människa *klappar på huvet* Gilla.

Diabetesen har jag under kontroll, alla är så impade av min stenhårda kamp, men så gav den resultat oxå, men inte sagt att jag är friskförklarad men jag håller den på plats så här långt - från ett långtidssocker på 82 till 39 där 52 är normalt för min ålder så kan jag känna mig väldigt nöjd, men nu gäller det bara att hålla i det Ler stortGilla. Tusen tack till min underbara familj som stöttar och åker med, och alla andra inblandade Hjärta

Datorn lever ett eget liv tydligen...ändrar textutseende osv......suckar lite........

nu är det dax för annat tack för titten och ha det gott *vinkivink*

Tänk va lyxigt det kan kännas att få ha helgerna lediga....host host jaja jag behöver inte åka till jobbet iallafall Vinkar. Igår var vi på travet och träffade människor som vi tycker mycket om - och hejjade fram våran uppfödning Mad Max Toowoomba som gjorde en strålande insats och blev god trea efter att ha legat i ledningen hela vägen GillaGillaKärlek, så jäkla vacker och duktig - stolt uppfödare är jag Cool. Nåddes av informationen att Maxens storebror Prince Tagg nu lägger sina tävlingsskor på hyllan och ska ägna sig åt avelsarbete from nästa år Krossat hjärtaGråter, helt rätt beslut, men trist att vi inte får njuta av denna enorm vackra häst på banorna mer - men vi tackar Taggen för alla fina lopp,spänning och glädje han bjudit på, och önska honom lycka och framgång i den nya karriären som avelshingst. Kanske vi dyker upp med ett lämpligt sto framöver {#smileys123.tonqueout}.

Det tuffar vidare i livet - första förkylningsrundan är avklarad Gilla.

Goa grannar har vi iallafall och folk som vet att göra och inte bara tuggar skit så att säga Gilla.

På det hela taget är allt ganska okej utom att tiden är lite snålt tilltagen som vanligt Galen men det löser sig Gilla.

Tack för titten!

Hösten är här igen......sommaren försvann som vanligt i ett rasande tempo....jaja det kommer en ny sommar nästa år Gilla. Vi jobbar på hemma och på respektive arbetsplats {#smileys123.tonqueout}, och tiden räcker till det den räcker till punkt slut.

Sorgen är på besök igen - ung människa med massor kvar i livet att göra, en fin människa som jag vuxit upp med och är faster till...........som inte får leva vidare.....vila nu fina du - efter långt och tappert kämpande HjärtaKrossat hjärta.

Kontrollen av ögat är gjord, ny koll om 6 månader.

Höstens första förkylning tar sig runt familjen, bara att åka med Vinkar.

Ha det bra nu alla som är in och läser, tack för titten Ler

Oj här var det ett tag sedan man var inne Viskar.

Vi mår alla okej med undantag för en del krämpor och skavanker, men så är livet!

Allt rör sig framåt och det är det som räknas, har fått lämna en del efter vägen, en del är ingen förlust bara en massa onödigt jobb på något som ALDRIG kommer att förändras smärtsamt men nyttigt! men mycket som inte spelar så stor roll på det hela taget.

Undrar lite över vart en del människor kryper fram ifrån bara och varför man aldrig lär sig.

Har börjat jobba igen och är på ett nygammalt ställe, trivs bra och får jobba med kollegor från förr Ler stortHjärtaGilla, men jobbar även med nya kollegor som är hur härliga som helst KärlekGilla.

Maken har haft semester likaså äldsta dottern och sonen, jag har jobbat hela sommaren som vanligt och yngsta dotters sommarlov går mot sitt slut. 

Tränar hästar i parti och minut och det är kryddan i livet, fick ta lite paus med den yngsta då han fick ett fult sår precis där bröstan ska ligga, inte av bröstan dock, men med medicin blir det bättre, så snart är vi igång igen - duktiga djur Gilla.

Lite från oss tack för titten

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS