Kallas Lillebror eller Plopp =)

2017

Älskade Ploppen som har sådan otur när han tänker 😲, skadorna har duggat lite tätt nu tycker jag så vi kommer ingenstans med honom, men alla skador har kommit till under hagvistelse........snart får han stå i en vadderad hage inlindad i bubbelplast 😎🙃. 

Då gick det ett år till hahahaha Januari 2016

Jaha då ska vi se vad han har hunnit med då ........

Jo han har utvecklats massor men är fortfarande en pajas med glimten i ögat.

Han förlorade sin syster/kompis för lite drygt 2 månader sedan och det märks...han är vilsen och ledsen men han gör det han ska, vi håller på att sätta honom i vagn igen - fick göra ett uppehåll pga sträng kyla och mina hästar tränar inte i den kylan, sen få andra göra hur faan dom vill med sina hästar, och det blir så bra så =).

Uppdatering 1 gång om året Januari 2015

Hahaha ja det går ett år i taget 
Jaha vad händer i denna killes liv då?? Jo en hel del som inte har så mycket med trav att göra, mest en massa flyttar som man kan läsa om på dom andra sidorna, men han är en duktig och väldigt klok "liten" kille ....*host* liten är nog det minsta han är hahaha....han går under namnet "Herr Scooby doo" 😘 mattes knasboll och yngsta dotters största favorit av alla hästarna i familjen.

Januari 2014

Mmmmm han är en lustig figur denna Plopp 🙃 , han har lyckats slå av en av sina framtänder *suckar* får INTE titta honom i munnen ordentligt men såg att det var i alla fall en tand förstörd - han äter, dricker och tuggar som vanligt på en så han har INTE ont (om det nu är någon som tycker något) - skitunge 😉.

Lördag 19 ociober 2013

Plopp har tagit det hela med ro - men nu kryper det i honom bokstavligt talat - han fick ett nytt vintertäcke igår och i morse skulle han ta av det själv hmm... får väl se hur helt det är senare idag då *suckar* älskade skitunge .

Tisdag 15 October 2013

Mayhem Toowoomba har gått sitt premielopp på ett lysande bra sätt och tid men framför allt inte ett galoppsteg - hejja Jocksson ni är bara bäst 😀.

Vi har ju varit tveksamma till att det skulle fungera då det har varit mycket "skuttbränsle" i honom, och han har ju inte tränat med så många hästar heller - men det gick helt suveränt bra - vi är så imponerade av honom och kusken 😎.
Då är det bara att träna vidare mot kval, om det blir iår eller nästa år det vet vi inte - vi tar en dag i taget.
Ploppen och Jocksson i premieloppet på Rättvik 2013-10-13.

Torsdag 3 October 2013

Hoppsan nästan ett år har gått!!!!!!!!!

Massor har hänt ....hm han har vuxit, kastrerats, flyttat, sats i vagn och nu ska han gå sitt premielopp 😘.
Inkörningen gjorde vi själva som vanligt och han är lika klok och trevlig som sin syster 🙂, det finstilta har Jocksson hjälpt oss med och det är vi så tacksamma för 😀, då körmöjligheterna är så urusla där vi hyr in dom tyvärr, men nu är han superfin 😘.

December 2012

Mitt liv kretsar numera runt tömkörning och löslongering i ett hus som matte kallar för "ridhus" hmm ja e ju ingen ridhäst utan travhäst....undrar om matte vet om det????? 😲 man får ju hoppas det i alla fall 😀.

Septembet 2012

Jaha och vad händer i den unge mannens liv då???? nja inte så värst mycket - vi traglar på så gott det går, det är lite svårt att få något vettigt utfört här hemma då alla träningsytor är vattensjuka och apleriga....får hoppas att det stämmer med väderprognosen för det skulle vara hyggligt regnfritt under veckan - ett måste för att det ska torka juuuuu....lite blåst skulle inte skada då går det fortare att få det torrare, men men vi får se.........
Ska bli så jäkla kul att få honom i vagn och se hur han rör sig, hoppas att han är lika sund i huvet som sin stora syster Diggan 🙂😘.

Snart dax för kastrering 😲😉.
Kanske att man skulle ha döpt honom till Evil eye eller Mad eye istället!! hehehe

Juni 2012

Ojojoj då!!!😎

Jisses va tiden har brakat iväg här då 😉😉😉

Jooo den unga hingsten växer så det knakar och hingst har han kommit underfund med att han är *suck* men vi kämpar på med honom och tränar så gått det går - ena dagen är han "Ior" för att nästa dag vara något som stigit direkt upp ur helvetet (ursäkta ordvalet), men som tur är , så är han inte argsint utan bara jäkligt bökigt och som sagt hingstig, men det ska det rådas bot på till hösten - ett måste innan märrarna kommer hem igen *suck*, så är livet ibland, inte alltid så rättvist och enkelt.
Mayhem Toowoomba

Lördag 5 november 2011

Det egna boendet går jättebra för honom 🙂 och nu har vi lagt in ett nytt moment på hans schema.....stå på gången och sitta fast i kedjorna..........😮 det tyckte han var apäckligt😲 och förvirrande, men i slutändan blir det nog bra - han testar både grimma och kedjor ordentligt - även hur hög han kan bli på bakbenen, passade på att slå huvet i taket med ett par gånger.

Borstningen är inte så väldigt poppis, men han lär sig, och någongång i nästa vecka står promenad UTAN mamma på schemat 😲 blir nog intressant för alla inblandade 😉.

1 November 2011

Ojojoj vad tiden går och inget är skrivet här 😲😮

Men Lillebror bus som han nu kallas (heter inte det) växer och utvecklas på bästa sätt - en riktig gangster är han iallafall men inte elak bara "grabbig".

Han har nu eget boende och det funkar fint - jo visst blev han ledsen i ögonen när mamma bara gick förbi hans box till en annan i lördags men vi tycker han grejade det bra iallafall, dom går i samma hage fortfarande och han får gå in till henne på morgonen för morronslurken  imorse så sprutade det ur juvrena på henne . Men han mår bara bra.
Lillbror Bus och Kaline Wic

Tisdag 24 Maj 2011

Lillprins Bus växer och frodas 🙂 lilla charmtrollet 😘, han o hans mamma går på lite grönt nu, sen i nästa vecka är det väl tänkt att dom ska upp på stora betet.
Ska försöka filma honom lite någon dag, han är ju så jäkla fin 🙂.

Torsdag 12 Maj 2011

Idag har bus och hans mamma fått stått inne nästan hela dagen pga åska och regn, men så sprack det upp lite på kvällen och då fick dom gå ut fast det tog bara en halvtimme så var det dax för "väder" igen och dom fick gå in för det var stora hagel som kom ner 😠.

Min tonårsdotter undrade häromdagen om Bus va av helt annan släkt än stora syster Diggan....hmm det tror jag nog sa jag hmmmm skulle nog ha kollat först 🤩🤭 för när jag kollar närmare så är farfäderna halvbröder (samma pappa - Speedy crown), lite lustigt faktiskt 😉, släkt mer än på ett vis 😀.

Måndag 9 Maj 2011

😀  Idag är han ute från tidig morgon  super mysigt tycker han.
Jiiihhaaaaa va härligt

Tisdag 3 Maj 2011

ÄNTLIGEN har han kommit - Kaline Wic och Dumle Loss lilla son.

Mor o son mår bara bra och som vanligt så är hon en perfekt mamma.


En enormt söt kille med vitt i ansiktet och två vita bak 😀😘😘😘😘😘😘😘.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS