2020

sista dagarna i December coronaåret 2020

Det händer saker mest hela tiden tycker jag och det värsta är att jag inte minns allt.......med andra ord så är Cytohjärnan ett pågående och stress och röra är det som gör att hjärnan inte återhämtar sig som den ska, väldigt frustrerande och i sig även det stressande. Är tillbaka på jobbet på 80% men klarar inte av tempot plus att jag tillhör riskgruppen vilket är ytterligare en stress. Men snart ska jag byta arbetsplats till ett lite lugnare ställ sen får vi se vad det hela tar vägen. 

Movan fick INGET föl iår då det visade sig att hon var tom, någonstans på vägen har det gått galet, bara att göra om och göra rätt så hon har varit på seminstation hela sommaren och inte tagit sig förens på absolut sista försöket 🙂, det är bara att hålla tummen nu då att det blir en liten MovisCaballion näst år 💋.

Vi har även haft en hälsokris med älskade Luna nu i höst, oron var stor för att hon skulle ha drabbats av cancer men det var en kraftig bakterieinfektion som i sig var farlig men vi fick penicillin 3v och antiinflamatorisk värkmedicin resten av livet så det ser mycket ljusare ut nu, hon är pigg och glad som hon brukar vara, bara hoppas att vi får njuta av henne länge till 😘.

Mitt upp i allt bestämde jag mig för att satsa på en utbildning på distans, somjag tänkt på i många år - Hästakupunktur och jag ångrar det inte fast hjärnan brinner, men det är så jäkla kul.

Sonen har inte kunnat gå till jobbet på hela året stackarn pga Pandemin, resten av familjen kämpar på i coronaträsket...suckar lite....så djälva trött på det nu och att människor inte fattar att hålla sig till och följa restriktionerna......men hur svårt kan det vara???

Vi har lyckats hålla smittan från oss så här långt och får vara tacksam för det fast det duggat tätt i våran närhet.

Julen har varit lugn och skön 👍

Så nu återstår bara att önska alla som är här och läser ett gott slut och gott nytt.

Tack för titten 🙂

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS