Dagbok 2013

Fredag 27 December 2013

God fortsättning

 

Vi mår efter omständigheterna ganska så ok, men lång väg kvar tills allt är som det ska igen.

Återkommer mera senare när internet är inkopplat (betsällt för lääänge sedan).

Och hörs vi innte mera innan nyår så passar jag på att önska alla ett GOTT NYTT ÅR och ett bättre år än detta har varit.

Söndag 24 November 2013

Prick en månad kvar till jul 🤪....shit va tiden går fort.

6 dgr kvar..........😮

Problem är till för att lösas hmmmm....  lite tröttsamt bara....men vi löser det som vanligt....lite ledsen bara att ärligheten inte finns där man tror att den ska finnas, och nu är det för sent.......

Slut bes av bilen imorgon hoppas jag, så vi kan släppa det i alla fall - bara hålla tummen, det blev en DYR affär men men bara att gilla läget,

Stort tack till alla som ställer upp - ingen nämd och ingen glömd.

När allt detta är över ska jag stänga om mig ordentligt och inte öppna förens jag känner att jag vill ha något med världen att göra, så får det bli för att jag inte ska gå under helt.

Annars rullar det på som vanligt med många glädjestunder (trots att det är tungt) och mycke skratt, och vi ser fram emot det nya som ligger framför oss, även om det skrämmer oss med - skräckblandad förtjusning med andra ord 😋.

Sitter och väntar på att husets invånare ska vakna ( själv kan jag inte sova som vanligt), sen bär det av ut till friden.

 

Tack för titten - önskar alla en trevlig söndag 🙂

Måndag 4 November 2013

Har inte så mycket att skriva om, fast ska man vara riktigt ärlig vilket man ska vara så har jag ingen lust längre att skriva om något någonstans alls, och varför det  kan man ju ta sig en funderare på om man vill.......

Måndag 28 October 2013

Ny vecka nya möjligheter och som vanligt en massa saker att ta itu med, 1 månad kvar =) =) =) . Såg att lägenheten är ute igen fast det var klart men då var det inte klart eller äääähhhh jag bryr mig nog inte så värst faktiskt, enda som är lite trist är ju att vi inget fått veta om det och att vi ska visa lägenheten igen men nu mitt i flyttstöket...... jajaja shit happens.

Det går bra med bygget, nu är gjutningen klar för denna gång iallafall - bara resten kvar då 😋.

Förkylning på ingång - ont i halsen, kroppen o fryser.....bara att gilla läget - har ju inte riktigt tid med det men men ...🤒

Tack för titten

 

 

 

Onsdag 23 October 2013

Sicket väder - men jag ska inte klaga det får regna så mycket det vill, så länge det inte snöar så är det bra. Igår morse var det ju inte kul att ge sig ut i snöfallet med en bil som numera styr med bakvagnen så har inte båda däcken ordentligt fäste så slinter bakvagnen och risken för att åka av vägen är STOR - satan så otäckt vilket vi som sagt fick erfara igår morse, vi kunde inte köra så fort så en lastbil från Maser frakt hann ikapp och la sig kloss i arslet på oss och slog på helljusen - låg sen och pressade så vi fick kast på kast med bilen och höll på att ta vajerräcket fast att vi hade varningsblinkers på .....jävla idiotiska människa helt befriad från det mesta av vett 👎😠. Minsta dottern har nu tagit ut dom tänder som ska ut men det gick inte lika smidigt att ta ut dom här två som dom förra två, så nu har hon ordentligt ont stackarn, men hon är så jäkla duktig och tapper ❤👍. Själv har jag en satans huvudvärk igen ....trycker bakom en ögat....men det kan jag inte ta hänsyn till just nu - har massor som ska hinnas med idag - så alla får ha en bra dag i regnet - kärlek och värme ❤.

Lördag 19 October 2013

Första snön för säsongen daterar vi till den 17 october så även första hösilagerullen för hästarna som bara njuter nomnomnom 😀. Älskade äldsta dottern hemma på besök ❤👍, såååå härligt.

Snart ska vi ut å njuta på "bygget".

Kärlek och värme ❤

Tisdag 15 October 2013

Tiden har så bråttom nu igen - rensar och sorterar och lägger på plats, vi är ute så mycket vi hinner och gör klart, skulle nog behöva mera tid meeeen det är bara att gilla läget - men framförallt så kommer det bli sååååå jäkla bra. Idag kommer älskade äldsta dotter hem på ett efterlängtat besök ❤. Kärlek och värme till er som är här och kollar.

Måndag 7 October 2013

Ny vecka igen och nya möjligheter........både på gott och ont. En del förändringar är på väg och det blir bra när det är klart 😀. Har varit på nya stället hela helgen och det är så skönt även om det är slitigt som f-n. Hade trevligt besök där ute och sen har vi så god hjälp av goa vänner ❤. Morgonhumöret är väl inte så väldans trevligt på en del familjemedlemmar men det var kanske inte så ovanligt meeen det är jobbigt för oss andra 😲. Nu ska jag ta tag i dagen - kärlek och värme ❤.

Torsdag 3 october 2013

Tiden går och vi med den

Händer massor som vanligt och har lärt mig åter igen att min kunskap och mina känslor inte betyder något i denna värld, så varför ska man umgås med denna värld??? Bra fråga - återkommer om jag hittar ett bra svar på det. Stället vi hyr in hästarna på är rena dårhuset och det ska bli skönt att få komma därifrån snart 😀. Vettebesök avklarat med beröm godkänt av mina djur 😀, alltid trevligt att få höra.

Är ute på nya stället så fort det finns tid över, är så underbart skönt där ute och framför allt så är människorna där väldigt trevliga 😀 inte helt fel. Ja annars går allt framåt och vi gör så gott vi kan och ingen kan göra mer än så 😀.

Lördag 21 September 2013

Men va sjutton att tiden ska gå fort.......jajaja men kul har vi trots allt skit som ideligen kommer våran väg.....suckar lite.....men det som ligger framför oss nu är ju så roligt att det faktiskt lyfter det hela, men visst vi har dagar och dalar vi med. Har liten lillsemester efter en riktigt hård men jätte rolig och trevlig jobbtid.

Alla mår bra, har väl haft en del förkylningar som sig bör i början på hösten 😋.

Önskar alla en fortsatt trevlig helg - kärlek och värme ❤

Söndag 1 Spetember 2013

Godmorgon ........har det varit länge 🙂, tvättstugan 05.30 😲. Då har vi gått över till höst idag då med allt vad det innebär.......denna höst kommer att bli såååå spännande och kanske lite skrämmande.....fast framför allt rolig på många sätt.

Helt klart finns det människor som borde upplysas om att det illa dom gör andra människor är fel - just nu har vi ett par sådana i vårat liv varav den ena inte är riktigt klok, ursäkta att jag skriver så, men så är det faktiskt, man behöver inte vara en "Rocketscientist" för att förstå att det är något fundamentalt fel.

Vi har firat en "fjortis" med bjudning här hemma - jätte trevligt 😀❤, tack för uppvaktningen av henne, och huset var fullt med övernattande ungdomar 😀❤👍.

Jobbar vidare ett tag till - trivs så vansinnigt bra 👍. Lite spännande på den fronten med 😉.

 

Ha en bra söndag, tack för titten - kärlek och värme till alla ❤ extra kärlek och värme till en lidande vän med familj - vi håller tummar och tår att allt går åt rätt håll - tänker på er ❤.

Lördag 17 Augusti 2013

Hmmmm.... då har det gått två veckor igen, jajaja sånt är livet.

Jobbar på som vanligt - full fart.

Skiten som pågått under en tid nu hoppas vi kan lösa sig idag och ingen skulle bli lyckligare än jag om allt stämmer som vi hoppas och tror 😋. Nästa vecka har vi en blivande 14 åring ❤ och bjudning nästa helg samt att älskade stora dottern och boyen kommer hem över helgen ❤ ska bli så mysigt, hoppas på bra väder och lite värme. 

Nästa vecka börjar skolan för den blivande 14 åringen och det var väl inte det roligaste enligt henne själv hahahaha.....men men så är det bara 👍. Livet tuffar vidare och vi med den - ha det bra tack för titten - kärlek och värme ❤.

Tisdag 30 Juli 2013

Hoppla - mer än 14 dgr sedan sist......... hmmmm så blir det när man inte har riktigt samma tid som förut.

Har en del att fundera på - nära vänner och även släkt som är sjuka " på riktigt", lite otäckt när det kryper så inpå en, man kan bara vara där som medmänniska, lindra oro eller bara ta emot sorg och smärta......gör det så gärna då jag inte kan bota 💔.

Annars så jobbar jag på i ett rasande tempo - roligt som attan är det i alla fall 😋. Jobbar helt klart på rätt ställe när det händer olyckor - som det hände mig förra veckan - har en helt underbar läkare som fixade något helt otroligt för att det inte ska finnas en enda liten chans att det blir fel - tackar och bockar för det 😀❤👍. Nu ska jag gå och sova - kärlek och värme till alla ❤

Söndag 14 Juli 2013

Plopp på Romme

Tiden rusar vidare och vi med den, jobbat en vecka till och det är så kul 🙂, jajaja man är trött och sliten, men vad gör det om hundra år? livet är nu - inte sedan 😋. Snart har vi en 20 - åring att fira ❤, vart tog den tiden vägen då???? 😲, och i augusti har vi den sista som fyller 14 år - jösses va tiden går fort, men det är ju som så att det är på sina barn man ser att man blir äldre 🙂. Igår var vi på Romme med Ploppen igen och det gick kalas bra 🙂 👍. Nu ska jag göra lite annat - kärlek och värme till alla ❤

Fredag 5 Juli 2013

Då var denna arbetsvecka slut och det har varit en bra men hård vecka - men jag stortrivs, klart att det finns människor som ser sig för mer än andra ,men dom faller platt på ansiktet dom med har jag sett denna vecka.

Förkylningen som gubben släpade hem förra helgen har nu nått även mig 🤒👎, har inte utrymme för det bara men det är bara att bita i lite till så blir det nog bra 😀, har ju min underbara familj, nära, kära och mina underbara hästar - det klarar man sig långt på ❤👍.

Önskar alla en trevlig kväll - kärlek och värme 

Söndag 30 Juni 2013

Sista dagen i första sommarmånaden, första sommararbetsveckan avklarad, sonen gick på semester i fredags och denna helg tillbringar han hos kärleken 😀❤, maken går på semester nästa fredag, och jag ska jobba till mitten på september.

Lite dona om är på g här hemma - är lite trött bara och gubben är förkyld *suck* karlar blir ju sååååååå sjuka *suckar igen*.

Ha en trevlig söndag - kärlek och värme till alla ❤

Torsdag 27 juni 2013

Då har jag börjat jobba för sommaren nu då  😀 och jag stortrivs 😀.

Förändringens vindar blåser nu igen så vi får väl se vad som händer - en sak som redan hänt eller egentligen två saker är att dotter (äldsta) har fått jobb och flyttat hemifrån 😀, jätte glada och stolta över henne är vi men det känns lite tungt i hjärtat ❤. Skriver mer en annan dag för nu ska jag iväg igen - tack för titten - kärlek och värme till er alla ❤.

Önskar alla en TREVLIG MIDSOMMAR - kärlek och värme

Lördag 15 Juni 2013

Godmorgon 

Sol och fint nu på morgonen 🙂, har tagit lite sovmorgon för en gångs skull, ska snart åka ut till stallet men först lite kaffe 😀. Var på trav igår och hade trevligt och vi fick njuta av Diggan plus en massa andra fina hästar och uppehåll. Önskar alla en fin dag - kärlek och värme

Lördag 8 Juni 2013

Godmorgon .........här har det varit det sedan 05.00 som vanligt 😋. Soligt och fint ute - bra att njuta på ❤.

Just nu i skrivande stund är jag "barnvakt" hahaha åt en av råttorna - eftersom Setra ska ha sin medicin mot UVI så får jag passa Klyvan som just nu killar mig i nacken  och det kittlas s-t-n hahaha - gosarna ❤. Idag blir det fix - gubben mekar och ikväll ska det köras häst 😀. 

Yngsta dottern är hos kompis i helgen, sonen ska till kärleken och äldsta dotter ska till sin kärlek så då blev vi solokvistar här 🤨 😉.

Ha nu en bra dag och tack för titten - kärlek och värme till alla

6 Juni 2013

Måndag 3 Juni 2013

Idag GRATULERAR vi "lilla" maken som fyller år ❤ vi önskar dig en fin dag// hustrun & barnen ❤.

Sooool idag 😀 helt underbart, lite tvättstuga ska göras på fm, donar på lite lagom här hemma - har bara en jäkligt irriterande nack och huvudvärk....men det går nog över framöver 😉.

Har bestämt mig för att vi knippsar katten - alltså inga ungar här inte.

Har tittat på så fina golv som jag vill lägga in men jag vet ju inte hur länge jag vill bo här och då kan det ju vara dumt att rusta lägenheten åt Tunabyggen, ska ringa dom idag för att höra om vad dom tänker göra åt den för höga radon halten i våran lägenhet 🤨.

Näe nu lär jag göra lite annat men ha en bra dag och tack för titten - kärlek och värme till alla.

Söndag 2 Juni 2013

Idag regnar det lite - gör inget för vatten behövs i lagom mängd får man nog snabba sig på att säga 😉.

Ska försöka ta det lite lugnt idag hahahaha vet bara inte hur man gör hahahaha. Ska snart köra ner gubben till jobbet igen då han har "extra" jobb  denna helg 😋. Döttrarna är på galej så det är bara jag och sonen hemma - inte helt fel 😉. Katten löper IGEN så nu lär jag bestämma mig om jag ska knippsa direkt eller om hon ska få en kull ungar först.....fast varför sätta flera katter till världen som kan bli sommarkatter som ingen bryr sig om efter sommaren osv, så det lutar åt en direkt knippsning tyvärr, synd för jag tror att det kan bli jätte fina ungar.

Undras just om det kan vara åska på G för huvudet känns lite skumt....men det gör det ju jämt hahahaha.

Nu ska jag göra lite annat - tackar för titten, kärlek och värme till er alla ❤

 

Torsdag 30 Maj 2013

Godmorgon

Ledig dag.........hahaha trodde jag, bara att hugga tag i det man inte hinner annars.

Ja då är del tre av psykolog/psykopatresan över och nu är det dags att blicka framåt med en tro på en ljus framtid för alla inblandade.

Allt har en början och allt har ett slut, har lite svårt att få det hela att stämma, för mycket skitsnack, och jag vet att sårade människor kastar skit på varandra men att man använder mig som en bricka och soptunna i tron om att jag inte FATTAR, då kan man lita på att man har skitit i det blåa skåpet och det gör man bara en gång, behandla mig INTE som mindre vetande eller kunnande.

För övrigt så har vi fått mätvärdena på lägenheten och vi bor i en RADONlägenhet 🤒👎, inte så kul om jag får säga det själv, men det går ju att flytta om man inte vill ha det så 👍.

usch ja det finns en del att fundera på vad det gäller livet - nu ska jag göra annat. Kärlek och värme till dom som behöver ❤.

Söndag 26 Maj 2013

Man tar sig igenom saker på något underligt vis, kan väl tycka att vi har haft lite mycket att ta oss igenom sista halvåret.........någongång ska det väl vända hoppas jag, denna lördag som har gått, hade en väldigt ödesmättad känsla över sig, men man har ju gåvan att vara både psykolog och psykopat på samma gång annars hade man nog brutit ihop, lider inombords med alla inblandade och måndagen blir inte mindre jobbig. Men jag hoppas att jag har gjort något för att lindra det hela för dom inblandade ( finns en del som borde vara förbjudna att öppna munnen bara).

Jobbar på - stortrivs 😀. 

Idag ska vi på systerson dotters dop 🙂, ska bli trevligt.

Måste nog införskaffa en tvättmaskin och diskmaskin, för dom små latmaskarna här hemma kan ju inte hjälpa till ett *piiiiiiiiiiip* dugg, så nu sitter jag här klockan 04.00 en söndags morgon för att tvätta i tvättstugan eftersom det är ingen mer än jag som tydligen kan konsten att tvätta *morrar* - hinner ju aldrig vila eller sova ordentligt men resten av gänget här hemma kan både vila och sova ordentligt *morrar lite till*. och nu måste jag ner till tvättstugan, sen till stallet för att släppa ut och träna unghästen.

Ha en bra söndag tack för titten - kärlek och värme till alla ❤

Söndag 19 Maj 2013

Underbart väder har vi - stallet klart och frukost intagen - nu blir det lite soft innan vi beger oss upp till Björka för ett besök och lite mys med Diggan och Maxen ❤.

Ha en bra dag - tack för titten - kärlek och värme till alla 

Fredag 17 Maj 2013

Grattis till Norge på nationaldagen 😀.

Sol sol sol och värme hääääärligt ❤. 

Lite trött och fortfarande snorig och hostig men det går nog över sinom tid. 

Att saker händer av en anledning eller för att man ska "lära" sig något av det kan jag ju vara med på men det sista som hände har jag ingen förståelse för alls men det är bara att spotta i nävrana och ta nya tag, ganska så jä*la onödigt och ledsamt, men som vanligt så reder vi ut detta med 👍. Helgen står för dörren igen och det finns massor att göra som vanligt. 

" Skapa dig din dag i förväg genom att tänka ut hur du vill ha den, så kommer ditt liv vara i linje med din intention".


Ha en bra dag, tack för titten - kärlek och värme till alla

Tisdag 14 Maj 2013

Tror att det går åt rätt håll med den ettriga förkylningen - äntligen kan man nog säga, men bra slak är man ju, ja det är vi allihopa.

Idag är det grått, mulet och regn på utsidan men det ser ut att bli fint redan imorgon 🙂 inte helt fel. Dagarna och livet lunkar vidare och det är bara att hänga med och hålla fast vid att allt löser sig på bästa sätt.

Ha en bra dag tack för titten, kärlek och värme till alla 🙂❤

 

Lördag 11 Maj 2013

Förkylning.se

Trodde nog att vi tagit alla som fanns men tydligen fanns det en liten rackare till *suck* - långledigt och då blir man sjuk....jajaja finns dom som har det värre. 

Hade trevligt besök igår pyyyyyzzzz å tack ❤, synd att man var så hängig och trött bara men vi ses snart igen 😀❤.

Nu ska jag försöka få i mig något ätbart - ha en fortsatt trevlig helg tack för titten - kärlek & värme till alla 🙂

Onsdag 8 maj 2013

Då var det ju den där dagen igen - samma tid varje år 😉 ja grattis på mig då 😀.

Igår var vi upp på travet med "Ploppen" för första gången och han är så jäkla duktig, så jätte stolt över honom. Fick mycke beröm över honom - inte helt fel, och tack till goa Jocke som ställde upp igår ❤, varm och innerlig kram till goa vännen som skulle varit med men fick förhinder. Sol och härligt är det ute idag med bara att njuta på - kärlek och värme till er alla och tack för titten -Tjingeling

Måndag 6 maj 2013

Ja vad ska man säga....inte mycket....men jag är INTE det minsta besviken på Diggan - det blev helt fel idag (igen). Ta hem? ta bort? låta vara kvar? ja du den som visste svaret på det just nu ........ inte är det jag i alla fall som vet vad svaret på det är.....just nu känns det som det räcker med oro och elände.......men jag har nog vant mig vid skit så vad spelar detta för roll egentligen det är bara att inse att det är mitt liv i ett nötskal. Fint väder var det i alla fall, och imorgon känns allt mycket bättre 😉.

Fredag 3 maj 2013

Fredag igen.....mmmm tiden går 😲. Man kan undra varför man hamnar på ställen som inte är det minsta lugna när det enda man önskar sig är lugn o ro😮. Jo visst sånt e livet men måste man acceptera det bara rakt av??? nopps inte i min bok - men det är väl något jag ska lära mig nu igen kan jag tro. Livet drar vidare och vi med det - händer båda bra och mindre bra saker men orkar inte eller har inte lust att skriva det här just nu. Skitdag men det går över 😉Tack för titten

Tisdag 23 April 2013

Jobba jobba jobba, men det är kul och jag stortrivs 🙂. Fick avbeställa handop IGEN får ta det till hösten eftersom jag jobbar nu, Nu kan man verkligen säga att våren har kommit - dom sopar bort allt grus jaaaaa äntligen 🙂 för nu är gruset i sig självt halt "rullgrus" när det ligger så mycket överallt. Alla i familjen mår okej - äldsta dottern fick medicin av doktorn som redan har visat sig vara rätt och gör sitt ❤👍, underbart att se en skillnad i måendet åt det positiva hållet 😀, sen att det finns en människa i hennes närhet ( inte jätte nära men det räcker) som gör sitt bästa för att förstöra, som heller inte förstår att h*n förstör för sig själv, och att vi VET att det är denna NÅGON som håller på för "spåren" är som självlysande och blinkande skyltar med denna någons namn på. Jajaja tar det inte slut så finns det alltid en polis man kan vända sig till. Fega människa. Så då var det avklarat och ska inte ta upp mera tid och utrymme. Finns fler saker/personer som ska den vägen vandra så att säga för det får bli som det blir, inget att göra åt 😋. Ha en bra dag för det ska jag ha - tackar för titten 

Onsdag 17 April 2013

Godmorgon

Tänk vad ett byte av skola kan göra för en lite tjej som mått skit en längre tid, och med Losec behandling av magen så fick vi tillbaka våran glada tjej igen som dessutom vill ha frukost innan hon åker till skolan 🙂❤👍.

Våren har tågat in och det är underbart att se när allt detta vita lappmögel smälter bort och naturen börjar leva och låta igen ❤.

Måndag nästa vecka blir kul men ändå inte för jag kan inte vara med för jag jobbar - men jag tycker om att gå till mitt jobb så jag överlever nog detta oxå 👍, det finns andra familjemedlemmar och släkt som ska vara där så det blir jätte bra i alla fall ❤.

I helgen ska vi ta en liten titt på marknaden OM det blir bra väder annars kan det vara, för den marknad som är intressant är ju Rättviks om två veckor 🙂. 

Det händer saker lite här och var nu - man får ha ögon i nacken och den goda hörseln på - speciellt när man pratar med vissa så får man tänka väldigt på vad som blir sagt har jag märkt, för den som pratar om andra på ett misskrediterande sätt till dig, pratar antagligen så om dig  till andra tyvärr "true story". Hoppas att "fiskandet" ger napp.

Ha nu en bra dag och tack för titten

 

Söndag 14 April 2013

Då var det söndag igen - jaha vad har hänt hos oss då?? Livet har rullat vidare med allt vad det innebär.......uppförsbacke i rullgrus nu och lång tid framöver......men men det ska nog lösa sig, man måste tro på det annars kan man ta bort sig själv typ 👎. Förkylningarna i familjen lever vidare, bara att åka med. Början på kommande vecka kommer att bli intressant, upp till bevis för h*n som jag inte förstår tänket på och kanske ett "erkännande" av vad jag har trott/"känt" HELA tiden det pågått, jaja vi får se och vi blir nog varse vad det lider. Finns ju en till i de "lägret" som helt plötsligt gått från en ganska så god vän (har jag trott i alla fall) till en människa jag absolut inte känner igen och tydligen inte vill ha oss kvar som vän.........skulle vara intressant att vara en fluga på den väggen för att få höra vad vi gjort för att förtjäna den behandlingen.... men å andra sidan - vill jag veta??????? näe egentligen inte, vill man inte vara vän med mig så är det bara att vända om och gå sin väg PUNKT, det är ju det där fenomenet att man " skiter bara i mitt blåa skåp" EN gång, sen är det kört.  Men men den som lever får se 😋.

Söndag 7 April 2013

Helgen har varit bra. Sonen är fortsatt hostig och snorig så även jag, men det får funka i alla fall - sonen får bli hemma ett par dagar till. Minsta tonåringen börjar nya skolan imorgon, tror att det gnager lite oro där för hon är som en drake och klagar på huvudvärk........men hon vill ha storasyster med sig som stöd imorgon ❤.

Mitt tänk över människan jag inte förstår hur h-n tänker är att det får bli upp till bevis nu och om det inte funkar så får vi diskutera en förändring - för detta kan inte fortgå det kostar för mycket på alla vis och för alla inblandade. Tack för titten 🙂

Tisdag 2 April 2013

Jobba är roligt och stimulerande 🙂 idag har det varit full rulle hela dagen med så jätte intressant och roligt 😋. Förövrigt så känner jag en ilska och besvikelse som håller på att byggas upp - och jag VET att jag MÅSTE ta detta INNAN det blir för stort och mycket...........men jag förstår inte hur människan tänker.....kan ha en viss förståelse för att det finns ett "grundproblem" i tänkandet hos denna människa, men va f------n det får stora konsekvenser för oss......🤒, och ja jag har försökt att lite fint påpeka en del saker men vad hjälper det jag har ju inte lika lång erfarenhet *tugg tugg tugg tugg* ja blir så förbaskat trött på att bli klappad på huvudet " duktig idiot" va tyst nu när experterna talar *suckar djupt* men i min värld så är det så här att om man INTE TROR på en sak då har man f-----n i mej stake att tala om det också PUNKT, är det något jag tycker väldigt illa om så är det människor som ser sig för mer än andra och att deras kunskap är långt mycket mer värd en andras🤒. Sen kan jag undra väldigt över vad människan VÄNTAR på????????????? Alla andra går det helt klart lättare att ta ut men inte vårat, och varför då da??? mmmmmm det får vi nog aldrig svar på utan att vi blir osams på riktigt 😥👎. Tack för titten

Måndag 1 April 2013

Ny månad igen - jaha vad ska det bli av den då???? ja inte vet jag......den som lever får se........

Lördag 23 Mars 2013

Då har en vecka till gått, har börjat jobba igen och det känns bra och går bra - trivs väldigt.

Sen att veckan har gått i sorgens tecken går ju inte att komma undan, men nu är hon fri och lycklig våran älskade vän...... det blev bara så jäkla tyst och tomt.

Lördag 16 Mars 2013

Kan inte sova fast att jag får ....... slog i mitt vänstra ringfinger igår så jäkligt att det nu på morgonen är korvlikt till formen en aning missfärgat, stelt och gör skit ont, tur i oturen att det är vänster hand, börjar ju jobba på måndag och då behöver jag ju verkligen mina händer 🤪som tur är så fungerar ju höger hand hyggligt okej, så jag ska inte klaga 😉. Sen snurrar det på ....funderingar, gör jag/vi rätt?? JA blir svaret varje gång, beslutet är rätt. Har gjort allt vi kan men varför känns det som att vi går som förlorare/svikare ur detta?? Hjärtat säger kämpa på men förnuftet säger stopp ni kan inte göra mera nu, pratat med goa underbara människor som har lotsat oss rätt och jag är så tacksam att ni orkat lyssna och gett råd - jag måsta vara stark i detta, men just nu vill jag bara krypa undan och försvinna och komma fram när det är över, men jag vet att det inte kommer att bli så utan jag kommer att finnas där och avsluta det beslutet som är taget för det är mitt förbannade ansvar, men faaaan va det gör ont i själ och hjärta 💔. Vem har sagt att det är lätt att leva?? men måste det vara så smärtsamt?? Kan det inte finnas en liten balans??. Undra om man ska göra sig en kopp kaffe för nu är klockan 06.00, så får det bli.

Önskar alla en bra dag och tackar för titten

Söndag 10 Mars 2013

Tyst i mitt hus........alla dom andra sover och jag väntar på att kaffet ska bli klart 😋, bästa stunden på dagen när man faktiskt kan höra vad man tänker 😉.

Ska snart ge mig iväg mot stallet för första rundan för dagen.

Måste få berömma mig själv, har kommit fram till och erkänt för mig själv och mina närmaste, att jag har valt fel och avslutar nu detta för att påbörja det jag igentligen skulle ha valt då för ca 2 år sedan - vill samtidigt tacka ALLA som på något vis varit med och lyssnat stöttat men inte dömt ❤ love you ❤. Nu är det bara framåt som gäller. Därmed inte sagt att det ska bli lätt men i alla fall rätt.

Ska till min "nya" arbetsplats för sommaren och jag behövs visst också som "timmis" - inte helt fel 😀.

Den snart 20 - åriga dottern har börjat jobba 😘 stolt över dig mitt hjärta ❤ och nya saker står för dörren i yngre tonåriga dotters liv ❤ stolt över dig med mitt hjärta 😘 och snart är det premiär på Revyresan ❤ även här så stolt över min son som är så duktig 😘 summa sumarum jag är så stolt över mina duktiga barn ❤. Har ni inte varit och sett föreställningen på Maximteatern i Borlänge så är det på tiden att ni gör det om ni kan - helt otroligt bra ❤.

Nu är kaffet klart så då ska jag ta mig en kopp och kanske ska jag passa på att ta en macka så man slipper vara hungrig ute i stallet 👍, bra ide.

Önskar alla en bra dag och tackar för titten *vinkar*

 

Onsdag 27 Februari 2013

Snart slut på denna månad 🙂 gillar mars bättre 😋.

Känner mig riktigt glad för en gångs skull 😀 nu har jag en del att se fram emot.

Familjen mår ok men det är fortsatt slitigt så vi tar en dag och en sak i taget - ingen ide att försöka se allt på en gång - då blir det kaos.

Snart dax för Revyresan  ❤.

Sol sol sol har vi haft nu ett par dagar och jag bara ääääälskar det, snart snart snart slut på lappmöglandet jiiiippiiiii 👍😀

 

Näe nu ska jag titta i lite böcker igen - tack för titten och ha en bra dag alla som är här och tittar 🙂

Fredag 22 februari 2013

"När du börjar förvandla dina drömmar till verklighet, då kommer du steg för steg att kunna skapa större och större drömmar. Och det, min vän, är den skapande processen" ❤❤.

 

Man måste tro att det hela kommer att gå bra och man måste känna att det ska gå bra - men man får inte glömma känslan av kärlek, glädje och värme till det hela ❤❤ nu undrar nog några om jag gått och blivit religiös..... näe inte det minsta men jag tror på min skapande kraft som vi alla har inom oss - bara att leta på den 😉.

Hänt väldigt roliga saker som har gett "mersmak" - så vad gör vi?? jo nu kör vi !!!

Önskar alla en trevlig helg - tack för titten.

Torsdag 14 Februari 2013

Trevlig alla hjärtans dag på er 🙂

Här händer det en massa saker mest hela tiden tycker jag och inte av det positiva slaget heller tyvärr.....

Något roligt som händer är att min syster kommer så vi ska umgås i morgon 🙂❤👍

 

Måndag 4 Februari 2013

Goooodmooorgon .......not......🤒

Tjat tjat tjat tjat.........

Jag bromsar men det tar inte........

Jag är trött men kan inte sova.........

Måste fokusera på det positiva, finns några få fragment kvar........hoppas och tror men det är inte lätt................känner mig lite ensam...... men jag borde ju vara van vid det här laget......tur jag har ett par änglar som gör livet värt att kämpa för ❤👍.

Såååå då var måndags gnället avklarat - tack för titten

Fredag 1 Februari 2013

Veckan är slut igen och ny månad har vi fått.......tiden går fort.....

Var på VC idag och gjorde första kollen efter att jag skar mig illa i fingret, dom var hel nöjda med hur det såg ut och tyckte att jag var sååååå duktig som hållit det torrt och rent hela tiden 😀. Men får stå ut med banaget 1½ vecka till 😲.

Just nu väntar jag på att klockan ska bli hämtdax..... har minstingen på disco ikväll ❤.

Kolla in nya egen gjorda videon på video sidan - handlar om älskade Diggan såklart 😀 ❤ 👍

Tisdag 29 Januari 2013

Godmorgon eller nått 🤒

Tänk att det bara kan hålla på HELA tiden.......orken tryter och det blir ju återverkningar i hela vardagen, man funderar lite ofta numera på vad meningen med det hela är.......det blir man ju inte muntrare av heller.

Det känns som man drar runt på ett olycksmörker 24 i 7. 

Tack syrran för att du orkar lyssna ❤

Fingret läker nog som det ska känns det som.

Barnen mår bra och gubben jobbar på - tack för titten

Fredag 25 Januari 2013

Då var det fredag igen.....kallt som faaaaan har det varit hela veckan *suckar* 😥.

Fingret läker som det ska, behöver inte ta lika mycket av värktabletterna jag fick på akuten 🙂 då går det nog åt rätt håll.

familjen har varit helt fantastiska på att hjälpa till med allt jag har besvär med att utföra ❤ Love you all ❤ och fantastiska stallgrannar har jag med 😘. 

I kväll är det kvaldax igen för Diggisen - bara hoppas och tro på att dom fått fast skorna ordentligt denna gång - sista två starterna har hon ju trampat av sig skorna *suckar* lite slöseri med talang kanske.....

Men nu ska vi se ljust på framtiden.

Måndag 21 Januari 2013

Helgen kan vi ta och glömma bort tycker jag..........

Maken och sonen var iväg till STHLM i Lördags och vadhänder då tro!!!!!???

Joooooooooo jag skär mig så in i h-vete med hösilage kniven..........satan va det blödde osv. Tur att man har så enormt underbara stallgrannar som kom och hjälpte till så jag fick ut hästarna i alla fall ❤, men tog även hand om dom så dom fick komma in och få mat tusen tack till er ❤.

Men att man har så skitdåligt i stall apoteket är ju så dumt så det liknar ingenting *suckar* men det ska vi fixa till nu - vem vet när jag ska göra mig illa igen.

Det blev en intressant hemresa från stallet då jag försökte hålla tryck samtidigt som man ska "röra om i bensinen", men hem kom jag, sen kom jag på att vi vet ju inte vilken vc vi tillhör så då ringer man 1177 och får vänta i 30 min och jag talar om vad som hänt och hon säger att jag har en till på Borlänge jouren 17:40!!!!!!! jag skar mig 10:00..... "men du kan ju åka till Falun men du får ju vänta lika länge där"..... med facit i handen så hade jag fått vård fortare av kunnigt folk där en att behöva vänta för att senare få åka i alla fall till falun för den så kallade läkaren på vc inte kunde ett skit och var på det hela taget oproffsig så det liknade ingenting.

Men efter 15 timmar med smärta, oro och blodförlust ( ett kärl som inte ville sluta blöda) så var jag färdigsydd och smärtlindrad av en helt underbar läkare ❤👍. Vi var hemma vid halv två på natten. 

Så nu ska "tant " ta det lugnt - doktorn frågade om han kunde sjukskriva mig från hästarna men svaret blev nej och det förstod han men jag måste ta det lugnt och vila mycket - och det var inget svårt med dom värktabletterna 🤪 jag tvärslocknar 😉.

Resten av familjen mår ganska bra minstingen har influensa, sonen är tillbaka på jobbet, äldsta dottern är hjälpreda i stallet på förmiddan och maken får ta kvällspasset med mig, så jag tycker vi klarar det bra 🙂.

Nu orkar jag inte sitta här längre - tack för titten.

Fredag 18 Januari 2013

Godmorgon.................

Är inne i en skit period nu IGEN.........allt som kan hända händer narutligtvis vad annars!!!! 

Huvudvärk och ledvärk är sällskapet idag, har väl inte riktigt tid med det men vad har jag att säga i det?? inte ett dugg 😥.

Man undrar just hur länge man orkar med allt detta.......kan det aldrig ta slut?.

Minsta tonåringen hemma med ont i halsen - kom hem efter skolan och grät för att det gjorde så ont - lilla gumman ❤. Sonens tå ser numera helt okej ut i jämförelse med hur den såg ut i förra veckan. 

Solens upp: 08:46

          ned:  15:33  = 27 min mera ljus sedan förra veckan 🙂

 

Torsdag 17 Januari 2013

Godmorgon

Lederna mår ganska okej idag 😀, men då har jag huvudvärk "Grand de lux" i stället 🤒.

Sonens tå går åt rätt håll, yngsta tonåringen har en "morgonkris" som vanligt, denna gång handlar det om en skåpsnyckel som är borta *suckar* så nu lär jag klä mig och köra henne till skolan då hon missat bussen 👎.

Tack för titten

Onsdag 16 Januari 2013

Godmorgon

Sitter här igen med en kropp som bara vägrar att komma igång 🤒.

Idag hoppas jag på en lagom dag, med LAGOM innehåll 🙂.

Fix på hemmaplan och lite boktitt står på agendan. Sonens tå börjar äntligen se bättre ut så vi hoppas att detta ska vara över så han kan ha en sko på sig vilket i sin tur gör att han kan gå och jobba ..... han har lite tråkigt just nu 😉.

Tack för titten

Tisdag 15 Januari 2013

Godmorgon 🙂

Vaknade inte av illamående idag 😀.

Fortsatt kallt, bara att gilla läget. Idag ska vi få radondosor som ska stå i ca 2 månader för att samla in det den ska samla in, bara hoppas att det är låga värden, men området är byggt på berg så risken finns att det kan vara höga värden.

Ju mer jag tänker på diskussionen som hölls härom dagen,  ju argare blir jag då personen inte visste alls vad den pratade om och hade så fruktansvärt dålig info (förskönad vetskap) om det hela så man blir mörkrädd för att inte säga livrädd - vart i hela friden är samhället på väg. Och sen att det finns vuxet folk som ivrigt tycker att det är helt okej och det kan jag ju säga är INTE okej.

Idag ska jag njuta av Diggiskvalet ❤ - hoppas jag iallafall 🤨.

Nu ska jag göra annat - tack för titten

Måndag 14 Januari 2013

Godmorgon

Sitter här igen och funderar, har börjat vakna av illamående på nätterna - kan vara relaterat till alla värktabletter jag behöver ta för att få kroppen att fungera och när det blir så här kallt så blir det bara värre med värken, hoppet är att det snart släpper - kylan alltså 🙂 ja värken med 😉.

Förutom värk och illamående så får man vara både psykolog och psykopat för att få vardagen att fungera - ibland känns det som man är ute mitt i ett minfält, man får gå varsamt fram och vara beredd på explosioner 😲 that's life.

Sonens tå ser okej ut men ändå inte - nu har jag ju inte sett den idag ännu då han sover fortfarande, men hemma blir han iallafall.

Nu ska jag se till att alla ungar som ska iväg kommer iväg

Tack för titten

 

Söndag 13 Januari 2013

Godmorgon

Sitter som vanligt då och väntar in kroppsdelarna, blir värre när kylan är tillbaka 😲.

Undrens tid är inte förbi än..... fick ut mina jullådor i förrådet igår *gör vågen*.

Bytte gardiner i köket osv.

Tonårstjejerna var på kupan en sväng igår, skönt för dom att få göra annat, det gick ju inte så bra att göra "spontana" saker ute i Svinö 😉. Sonens tå ser fördj-vlig ut men ändå så ser den bättre ut än i fredags så vi får väl se om han kan behöva ett doktorsbesök under dagen, att ha en sko på är inget att fundera på alls i detta läge.

 

Nu börjar kroppen fungera så sakterliga ska nog ta mig iväg nu då 

Tack för titten

Lördag 12 Januari 2013

Så var lördagen förstörd *suckar* att inte en del kan "hålla faan på sig" någon jäkla gång, sen blir jag så trött på att det skylls på allt och annat utan att man tar sitt egna ansvar i det hela - näe bra kvinna reder sig själv 😠.

 

Fredag 11 Januari 2013

Godmorgon

Sitter och väntar igen på att kroppen ska bli så pass att det går att åka 😥 samma sak varje dag.

Fredag igen jisses va tiden har bråttom 😲 meeeen då blir det vår snabbare och ljusare fortare....inte helt fel.

Solen upp: 08:57

Solen ner: 15:17  = 22 minuter mera ljus på dygnet sedan förra fredagen 😀 i Borlänge.

Tappat lite fokus igen men jag hittar den säkert om ett tag, inte lönt att oroa sig för något, för det hjälper inte utan man får knota vidare så gott det går.

Näe nu måste jag upp och väcka minsta tonåringen IGEN 

Tack för titten

 

 

Tisdag 8 Januari 2013

Då sitter man här igen då och väntar på att kroppen ska komma igång..😲

Prestationen igår var det absolut inge fel på, Diggan gjorde det hon skulle men det är inte lätt att springa fort och i rätt gångart när man i första sväng trampar av sig en sko plus att hon tramade sig ända upp på kotan, men detta är trav och det händer enhel del i ett lopp så jag är bara glad att hon inte blev mera skadad än hon blev, bara att blicka framåt mot nya tävlingar och hoppas såret läker fort och att det inte blir någon reaktion från senan som fick sig en smäll naturligtvis  men det kunde varit värre. Lite märkligt var det iallafall att stå i totohallen och höra att dom lovordade henne i v5 spelet ❤👍, hon va favorit tippad, då har hon gjort intryck på fler än oss i familjen 🙂 kul kul.

Idag är det böcker som gäller när jag tagit itu med stallet och skjuts av "barn" och lite annat.

Tack för titten 

 

Söndag 6 Januari 2013

Godmorgon

Väntar på att kroppen ska vakna och kaffet går dit det ska 🙂, tar en stund men snart så är jag iväg till stallet, ingen optimal tid men men det löser sig 😉. Följde min vän igår och deras jätte fina märr på liven , kan bara säga satan vilken fin märr dom har och lyfter på hatten stort GRATTIS till er 👍. Känner mig fortsatt glad fast det finns "element" som gör sitt absoluta för att förstöra det - det är ju inte medvetet tror jag men det är jobbigt ändå 😥, men det är bara att jobba vidare 👍. Pepparkaksbaket fick flyttas fram tills idag istället, det blev lite sent för det igår kväll - bättre sent än aldrig 😋. Nähä nu är det dax att åka - tack för titten 

Lördag 5 Januari 2013

Idag känner jag mig riktigt glad för första gången på väldigt länge 😀, har en massa roligt att tänka på och planera - tack syrran för det ena redskapet 😀😘❤.

Planeringen för idag är pepparkaksbak, julgran och julpynt ner sen får vi se vad resten av dagen har att ge 🙂, gubben har extra jobb i dag. 

Tack för titten

Fredag 4 Januari 2013

Så var det fredag igen 😲 tiden rusar på 😋.

Jätte nöjd med hämtningen igår - men det bästa på allt var att vi fick komma och snusa och mysa lite på bebis, tackar så hemskt mycket för att vi fick komma och titta på det lilla fina underverket ❤.

Värker i leder och muskler hela tiden..........lite jobbigt om man ska säga något alls.....

På måndag ska vi mysa lite eller rättare sagt MYCKET 🙂❤.

Tycker jag börjar se en liten strimma av hopp till struktur på eländet, det är bara att ta ett steg i taget fortsättningsvis, inte lönt att rusa på och vara "där framme" och före hela tiden, det hinner hända så jäkla mycket på vägen som gör att det blir ändringar och merarbete ..... så det blir ett steg i taget helt enkelt 👍.

Värdelöst vetande (?): vi har fått ca 20 minuter mera dagsljus sedan 21 december 2012 = vi går mot ljusare tider igen 😀 👍.

Nu har värktabletterna börjat hjälpa så då är det dax att ta sig till stallet ❤.

Tack för titten

Borlänge 09:05 15:03

Solens upp & nedgång idag

Onsdag 2 Januari 2012

Fint väder har det varit men satan va halt det är överallt.....🤪 gubben har börjat jobba igen men barnen är lediga denna vecka med 🙂.

I morgon ska jag åka och "mysa" lite i "Skäve", blir kul 😀. Fick ett glädjande samtal alldeles nyss så nu har man lite att se fram emot 😘.

Värken i kroppen gör som den vill och mörkret kommer och går - om inte annat så går vi mot ljusare tider 🙂.

01-01-2013

Nytt år, ny månad och ny dag = massor av nya möjligheter 😋

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS