Dagbok 2017

Sommaren som aldrig blev varm...............

Det är nog inte bara jag som känner sig lite lurad på denna sommar, fint väder har det ju varit till och från men det har inte varit varmt, märks så väl på det vi planterade - senväxt eller så kom det inget alls Ledsen. Jajaja det kommer en ny sommar nästa år som man kan drömma om ska bli bättre.

Semestern var bra - for till Ullared med döttrarna och syster, så jäkla super trevligt, bra boende och shopping GillaCool.

Byn vi bor i verkar ha en del invånare som gillar att förstöra för andra........och nu är det väldigt slut på vårat tålamod.

Den ena hästen har fått stora delar av sin träningstid förstörd pga att folk inte kan låta bli att "mata" i hagarna bla med rutten fallfrukt - så hon har haft kolik x flera, geten höll på att dö för oss då vomen stannade pga att andra matat henne med div skit senast hittade vi popcorn chips och jordnötsringar!!!!!! Blev jävligt trött på det runt midsommar då det är väldigt mycke folk i byn, och dom som kommer ut på landet i spenaten tror av någon väldigt märklig anledning att våra djur ingår i allemansrätten......tyvärr måste jag göra alla som tror det besvikna......MINA DJUR INGÅR INTE I ALLMANSRÄTTEN. Jag har påpekat detta i omgångar och till flera av "byborna" att låt mina djur vara ifred - då slutar man att hälsa........dagisnivå???? JAPP! Sätter även upp en skylt som talar vänligt men bestämt om att man ska låta djuren vara ifred och att ALL matning är förbjuden, då blir det ringar på vattnet för nu är det bara två i byn som fortfarande hälsar, sista som hände var att vi hittar potionssnuspåsar i stonas vattenbaljor......... men vad är det för mentalitet på människorna här ute? funderar på att polisanmäla men vi får se, kvar här tänker inte jag vara med mina djur iallafall.

Annars är det ok med oss i det stora hela får man väl säga, djuren mår efter omständigheterna bra familjen mår bra vi jobbar på mot nya mål. Yngsta har börjat sitt sista år på gymnasiet så vi planerar för kommande student Gilla och båda döttrarna håller på med sina körkort BlinkarWow!. Ja lite om vårat liv - tack för titten!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS