Dagbok 2017

Hoppsan......tiden går!

Då var det som vanligt då.....tiden går och vi med den!

Vi hoppas nu att den cirkus som varit sista tiden är slut för iår, man orkar inte hur mycket som helst.

För att nämna några hjärtskärande saker som hänt: finaste Wilma förlorade sitt ena öga och det va en otäck resa men allt gick bra och Wilma lär sig vart efter att använda det friska ögat, skräcken är att det ska hända det friska ögat nått Chockad.

I samma vecka hade vi inbrott i bilar, källaren, uthus och stall Arg, "Harry haffa" var hit men vad ska dom göra? blev inte myckt av det inte men men. Senare samma vecka  blev min älskade Sunniva hastigt svårt sjuk sent på fredagskvällen/natten, och tidigt lördagmorgon åkte vi in med henne och lät henne somna in då det inte fanns något mer man kunde göra för henne Gråter, ja vad ska man säga..........chockade var/är vi över allt som hänt, sorgen ska vi inte prata om för den är vidrig Gråter.

Men det finns trevliga saker som har passerat oxå Ler, sonen har fyllt 30 och det har vi firat med nära och käraHjärtaså supertrevligt.

Jag har fått fast anställning i Landstinget(inlasad) Gilla så nu är den ständiga vikarietiden över GillaLer, enorm trygghet som vi är tacksamma överHjärta
Maken har bytt jobb som han trivs väldigt bra med Gilla.
 
Man får ta en dag i taget, fick ny blodtrycksmedicin och den verkar fungera men det måste till mera lugn och ro och minre stress, och det jobbar vi på GillaLer
Det flyter på och vi trivs där vi bor men inte med ägaren av det hela som visar sig vara något helt annat än det vi träffade när vi skrev på Arg så vi får väl se vad det blir framöver.
Då finns det annat att göra - tack för titten och ha det gott!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS