Dagbok 2017

Nytt år igen

Jaha då blev det ett nytt år igen, nya möjligheter, nya äventyr, nya chanser osv, bara att kavla upp ärmarna och jobba vidare Gilla. 2016 kan man lära sig mycket av för att se till så saker INTE upprepar sig så jäkla ofta iallafall Vinkar hahahaha..........fullärd blir man aldrig och vaccinerad är man inte för idioti Gilla.

Nu blickar vi framåt som sagt mot ett nytt år fullt med äventyr både på gott och ont men mest gott, och en lite potion skrämselhicka Vinkar.

Diabetesen är under kontroll men det är inte blodtrycket tyvärr men det får väl bli mera mediciner kan jag tro för detLedsen. Har ju min bästa expert som håller koll på mig på jobbet vilket jag är tacksam för Kärlek. Övrig familj mår bra, jobbar och studerar på, sonen fyller 30 inom kort och då ska det väl festas kan jag tro Gilla, och yngsta fyller 18 och det ska oxå firas Gilla, jisses va tiden har gått fort Galen.

Ska göra lite annat nu men återkommer framöver Ler stort ha en bra dag och tack för titten!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS