Dagbok 2017

Det är nog inte bara jag som känner sig lite lurad på denna sommar, fint väder har det ju varit till och från men det har inte varit varmt, märks så väl på det vi planterade - senväxt eller så kom det inget alls Ledsen. Jajaja det kommer en ny sommar nästa år som man kan drömma om ska bli bättre.

Semestern var bra - for till Ullared med döttrarna och syster, så jäkla super trevligt, bra boende och shopping GillaCool.

Byn vi bor i verkar ha en del invånare som gillar att förstöra för andra........och nu är det väldigt slut på vårat tålamod.

Den ena hästen har fått stora delar av sin träningstid förstörd pga att folk inte kan låta bli att "mata" i hagarna bla med rutten fallfrukt - så hon har haft kolik x flera, geten höll på att dö för oss då vomen stannade pga att andra matat henne med div skit senast hittade vi popcorn chips och jordnötsringar!!!!!! Blev jävligt trött på det runt midsommar då det är väldigt mycke folk i byn, och dom som kommer ut på landet i spenaten tror av någon väldigt märklig anledning att våra djur ingår i allemansrätten......tyvärr måste jag göra alla som tror det besvikna......MINA DJUR INGÅR INTE I ALLMANSRÄTTEN. Jag har påpekat detta i omgångar och till flera av "byborna" att låt mina djur vara ifred - då slutar man att hälsa........dagisnivå???? JAPP! Sätter även upp en skylt som talar vänligt men bestämt om att man ska låta djuren vara ifred och att ALL matning är förbjuden, då blir det ringar på vattnet för nu är det bara två i byn som fortfarande hälsar, sista som hände var att vi hittar potionssnuspåsar i stonas vattenbaljor......... men vad är det för mentalitet på människorna här ute? funderar på att polisanmäla men vi får se, kvar här tänker inte jag vara med mina djur iallafall.

Annars är det ok med oss i det stora hela får man väl säga, djuren mår efter omständigheterna bra familjen mår bra vi jobbar på mot nya mål. Yngsta har börjat sitt sista år på gymnasiet så vi planerar för kommande student Gilla och båda döttrarna håller på med sina körkort BlinkarWow!. Ja lite om vårat liv - tack för titten!

Allt är som vanligt både med + och - , som vanligt i livet.

Snart är det semester för mig men inte maken, så vi får se vad den kommer att innehålla, lite resa kommer det att bli iallafall.

 

Då var det som vanligt då.....tiden går och vi med den!

Vi hoppas nu att den cirkus som varit sista tiden är slut för iår, man orkar inte hur mycket som helst.

För att nämna några hjärtskärande saker som hänt: finaste Wilma förlorade sitt ena öga och det va en otäck resa men allt gick bra och Wilma lär sig vart efter att använda det friska ögat, skräcken är att det ska hända det friska ögat nått Chockad.

I samma vecka hade vi inbrott i bilar, källaren, uthus och stall Arg, "Harry haffa" var hit men vad ska dom göra? blev inte myckt av det inte men men. Senare samma vecka  blev min älskade Sunniva hastigt svårt sjuk sent på fredagskvällen/natten, och tidigt lördagmorgon åkte vi in med henne och lät henne somna in då det inte fanns något mer man kunde göra för henne Gråter, ja vad ska man säga..........chockade var/är vi över allt som hänt, sorgen ska vi inte prata om för den är vidrig Gråter.

Men det finns trevliga saker som har passerat oxå Ler, sonen har fyllt 30 och det har vi firat med nära och käraHjärtaså supertrevligt.

Jag har fått fast anställning i Landstinget(inlasad) Gilla så nu är den ständiga vikarietiden över GillaLer, enorm trygghet som vi är tacksamma överHjärta
Maken har bytt jobb som han trivs väldigt bra med Gilla.
 
Man får ta en dag i taget, fick ny blodtrycksmedicin och den verkar fungera men det måste till mera lugn och ro och minre stress, och det jobbar vi på GillaLer
Det flyter på och vi trivs där vi bor men inte med ägaren av det hela som visar sig vara något helt annat än det vi träffade när vi skrev på Arg så vi får väl se vad det blir framöver.
Då finns det annat att göra - tack för titten och ha det gott!

Jaha då blev det ett nytt år igen, nya möjligheter, nya äventyr, nya chanser osv, bara att kavla upp ärmarna och jobba vidare Gilla. 2016 kan man lära sig mycket av för att se till så saker INTE upprepar sig så jäkla ofta iallafall Vinkar hahahaha..........fullärd blir man aldrig och vaccinerad är man inte för idioti Gilla.

Nu blickar vi framåt som sagt mot ett nytt år fullt med äventyr både på gott och ont men mest gott, och en lite potion skrämselhicka Vinkar.

Diabetesen är under kontroll men det är inte blodtrycket tyvärr men det får väl bli mera mediciner kan jag tro för detLedsen. Har ju min bästa expert som håller koll på mig på jobbet vilket jag är tacksam för Kärlek. Övrig familj mår bra, jobbar och studerar på, sonen fyller 30 inom kort och då ska det väl festas kan jag tro Gilla, och yngsta fyller 18 och det ska oxå firas Gilla, jisses va tiden har gått fort Galen.

Ska göra lite annat nu men återkommer framöver Ler stort ha en bra dag och tack för titten!

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS