Liten busig katt
2017-04-01
Den första April fick du somna in min vackra underbara Nattfasa  du tog med dig hela mitt hjärta och det är en daglig kamp att leva vidare utan dig min älskad vän. Men vi ses igen 😘
Sunniva "Nattfasan" 2010-2017.
Januari 2016
Hon är en enda stor purrande hårboll - älskade lilla katten <3
Maj 2015
Mattes Nattfasa mår bara bra och vi myser massor hon och jag bara älskar henne massor den fina lilla katten 😘
Wilma och hon har varit lite på kant med varandra den senaste tiden men det går väl över får vi hoppas, annars är allt lugnt.
Juni 2014
Sunni mår bara bra, nu har hon ätit p-piller i ett år och kan bara säga att vi är jätte nöjda med det, hon har blivit mycket trevligare och framför allt mera sällskaplig 😘.
September 2013
Underbara lilla myskatt , blir bara bättre och bättre 😘😘😘😘 hon mår bara bra.
Juli 2013
Sedan midsommar äter Sunniva p-piller efter samtal med våran Favvoveterinär, och det har blivit en helt ny katt 😘 - underbart <3
Maj 2013
Sunni mår bra förutom att hon löper och löper om och om igen *suck* kan tydligen vara så tills dom fått sin första kull ungar.......mmmmmm får nog ta en omgång på henne och sen knipsa allt.... vi får se ......får spader på hennes tjoande bara ...... gokatten 😘😉
Januari 2013
Lilla myskatten har även hon tagit flytten bra på det hela taget. Hon hittade snabbt nya favvoplatser att smita undan till, men hon har blivit mera tillgiven på nått vis och det är ju inte helt fel 😀.
Maj 2012
🙂  Jag har hittat en ny och mysig plats att sova på, men matte är inte så super glad över det, meeen som vanligt så gör jag som jag vill 😎. Mår jätte bra och livet leker 🙂.
Februari 2012
Japp "jag äääääger" - hehehe har tagit över den gula hundens fåtölj , lätt som en plätt 😎,  visade bara ALLA mina fina klor så vad den saken fixad 😎😎, men dom där styggelserna som mellanmatte har i sitt rum, dom har jag inte lurat ut hur jag ska komma åt än, meeeeen det finns tid till det heheheheehe ....har ingen brådska 😉.
December 2011
😀 Jag vet ett sätt att göra matte "tokig" på😎 hon får spader på mig när jag löperoch jaaaamar hela nätterna *fniss*, fast det är ju inge synd om matte iallafall för det är ju endå jag som har det jobbigast 😉.
October 2011
Ibland tycker jag inte om min matte 😠, sitter i godan ro och gör mina behov i lådan (har varit lite rutten i skrinet ett par dagar pluss att jag är långhårig) och krafsar över allt så duktigt - swooossscch så är man i handfatet på toaletten och blir TVÄTTAD i baken........va e detta för sätt säger jag och klagar HÖGT men bryr hon sig ???? nänänä bara blaskar på med vatten och någon babytvål typ..... näe usch säger jag bara - så nu försöker jag smmmmyyyyga och inte krafsa så högt för att slippa, och hör hon mig iallafall så drar jag som en oljad blixt, men jag hinner inte undan varje gång *suck*........
September 2011
😀  Vilken underhållande och glädjespridande katt vi har hahahahahhaha ja jisses säger jag bara - när hon och Luna håller på så är det många skratt dom bjuder på - ja hon kan alldeles själv me 😉
April 2011
Sunniva mår bara bra - fast hon provade att äta lite blommor i helgen och blev lööööös i magen, men det gick över fort som tur va🙂.
Lever rövare o loppan som vanligt hahahahaha.....
Mars 2011
Vi håller koll så inte Sunniva börjar klia sig - men det ska vara väldigt ovanligt att katter får rävskabb - men man vet ju aldrig 😲 konstigare saker har väl hänt.
Växer gör hon iallafall så det knakar det lilla monsteryrvädersterroristen.
Jaaaaaag vann =))
😀Japp jag är en duktig katt - det tycker nog inte människorna jag bor hos
Hur som helst så vann jag över granen 🙂 jag lyckades med ett perfekt hopp att fälla den igår kväll - har jobbat hårt på det hela julen och äääääntligen lyckades jag *stolt*.
Så nu får jag fundera ut vad nästa mål ska vara .....hmmm..... återkommer.

Mjau på er!
Graaaaaaanen hehehehe
Yeeees - granen är skitkul, jag kommer högre och högre upp innan människorna hinner ta mig därifrån  och säger fyyyy till mig - hm det struntar jag då i för så fort dom vänder sig om är jag uppe i granen igen 😎. Snörena i granen som glittrar är sååå roliga att röja runt med, men nu ser dom nedresta ut som skrutt så då får jag ta dom som sitter längre upp hehehehhe.
Näe nu har jag röjt färdigt för en stund - ska nog vila lite *jäääääääääsp*

Mjau på er
Ett riktigt litet yrväder.....
😀 Vi har fått ett litet "monster" hahahaha😉 närå bara en liten katt, som är så liten och ynklig kan man tro när man ser henne men jisses va man kan bedra sig hahahahaha.... denna lilla katt styr och bestämmer över hundarna kan jag ju tala om - Sunniva väger ca 1½ kg och hundarna väger ca 25 kg - en viss skillnad men som sagt så bestämmer katten hahahaha och Luna är jätte glad i sin nya lekkamrat 😀 dom kan verkligen röja runt 😀.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Mira | Svar 16.02.2011 20:01

Hej Sunniva systra mi :) Tänkte bara skvallra att vi ska få halvsyskon så småningom,morsan är på smällen igen.
Mvh: Syster Disney & matte Mira

Mira | Svar 16.02.2011 19:55

Hahahaha lilla stumpan då//pyzz från gammel matte

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS