Dagbok 2018

November 2018

Resan som jag inte valt själv fortsätter sin gilla gång med diverse bakslag.

Sårläkningen fungerar inte som den ska 😢 och sedan operationen har jag ätit 4 penecillinkurer det sista var en dubbelkur som gav en alergisk reaktion men ingen bättre Sårläkning. Så denna vecka blir det operation igen för att ta ut expanderprotesen som ligger bakom att opsåret inte läker som det ska och att cellgiftsbehandlingen inte kan påbörjas - vilket ger en hel del ångest/skäckkänslor vad det i det långa loppet kan innebära för återfall i cancern.

Vilar  vidare som jag ska...... lyssnar på böcker via storytel på mobilen, tittar på serier på Netflix. Just nu lyssnar jag på "På liv och död - historien om Mike Svullo Dubios", tragiskt med ohälsa som inte tas på allvar förens långt in i ohälsan. 

Längtar så efter ett "normalt liv" som inte handlar om sjukhusbesök av olika skäl och nya mediciner som jag måste ta, fast jag ska inte klaga på vården för den har varit bra utom att det tog så lång tid innan någon tog beslutet om att operera bort protesen, men nu ska det bli av och jag hoppas att det blir  en snabb förbättring så vi kan komma vidare i behandlingen.

Är så tacksam över min underbara familj , anhöriga och vänner som finns där hela tiden - ❤❤❤❤❤❤.

Nu väntar en vilostund på mig - Tack för titten 😊

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS