Dagbok 2018

Oktober 2018

Cancerresan fortsätter....... väldigt skrämmande kan jag säga men det känns som man sitter på ett skenande tåg utan stopp innan slutstationen och den vet jag inte heller hur den ser ut.....

Sen jag skrev sist så har det varit provtagningar innan operationen, många och en del väldigt påfrestande - men jag vet ju att det handlar om att rädda mitt liv och jag är så väldigt tacksam för allt vården gör. Operationen gjordes - bröstet togs bort i sin helhet och vi bestämde att rekonstruktionen skulle påbörjas direkt dvs en expanderprotes operades in mellan revbenen och bröstmuskeln, det blev lite merarbete och större op då bröstmuskeln inte sitter som den ska och är väldigt skör (inte förvånad alls) så den skärs av och stärks med ett nät.

Att vakna upp efter op var nog det värsta jag varit med om,  jag tål inte alla smärtstillande medel dom sprutar i, så illamåendet var ett helvete och innan det gav sig så kunde dom bara ge alvedondropp. Gå upp på toaletten vill jag helst inte tänka på😵.

Men när  jag kunde ta tabletter blev det bättre Tack och lov.

15 oktober fick vi besked om vad det var för cancer - agressiv klass 3, allt är borta och vaktkörteln dom tog bort var ren men pga agressiviteten så måste jag behandlas på olika vis  . Nästa vecka ska jag på onkologen för nu har jag ca 4 månader med cellgifter framför mig med allt vad det nu för med sig och antiöstrogentablettbehandling i 5 år då cansern  vill ha östrogen - rädd? Japp eller livrädd är nog närmare sanningen.

Hade inte klarat detta utan min älskade familj,släkt och vänner - så tacksam att ni finns där 😍❤. Till våren ska rekonstruktionen vara klar har dom sagt.

Man hinner tänka och grunna på mycket.......man blir väldigt klar över vad och vilka som är viktiga. Futtigheter har ingen plats i mitt liv, jag har inte  tid med det. Har två bekanta i min närhet som har drabbats av cancer och där det bara återstår palliativ behandling 😢😢 den ena är en bröstcancer 😢😢. Påverkar ? Japp livrädd även här 😨.

Lite mera sorg har vi hunnit med då vi fick släppa finaste Lisa till gröna ängars ö - fanns inget annat att göra för hos mig har inga hästar ont och kan inte hästen gå i hagen utan att bli halt då har den inget liv 💔.

Hur har vi det med våran fina Yoshi då? Jo tack han är helt underbar vacker rolig och helt superknäpp 😄😍❤ växer så det knakar och snart ska han kastreras 👍. Luna mår bra börjar bli lite gammal men tycker det är mysigt med en kompis igen 😃 klart att hon kan bli irriterad på den lilla ligisten men det går bra 🐕🐈❤.

Det var allt för idag - Tack för titten!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS