Dagbok 2018

September 2018

Livet rullar vidare med allt vad det innebär.

Yngsta dottern har tagit studenten 😀, hon har bestämt att ta ett år ledigt från allt pluggande, sen får vi se vad som händer.

Gubben har jobbat nonstop sen i våras med AC - högsäsong från april och så länge värmen håller i sig och varmt har det ju varit länge i sommar 😆.

Äldsta dotter jobbar på och hon är så jäkla duktig på det hon gör 😊.

Sonen jobbar vidare med sitt ❤.

Själv har jag haft en h-vete resa, diabetesen som jag har haft full kontroll på , spårade helt plötsligt ur med förhöjda värden och läckande njurar, den inre stressen är tydligen boven, och stress har väll varit min följeslagare under tid, både i privatlivet och jobbet, utmattningssyndrom och sjukskrivning. Och sen dök en knöl upp i bröstet som ja just det är CANCER elakartad. Just nu har det varit massor av koller och provtagning, och i veckan som  kommer ska jag träffa kirurgen och då får man väll veta hur resten av resan ska bli. Inte annat än att man känner en skräck och sorg över det hela😢😱😵.

Men vi har äntligen fått hem våran efterlängtade familjemedlem - Maine Coon kattungen YOSHI ❤ en helt underbar individ och han och våran älskade Luna håller på att bli kompisar ❤.

Ha en fortsatt bra dag och tack för titten.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS