Dagbok 2018

Summering 2017

Ett bland det värsta år vi varit med om var 2017.

Död sorg och allmänt elände kan man säga kort och gott.

Började redan i Januari med dotters nya kanin Astrid dör på mindre än en timme, vi vet fortfarande inte vad som dödade henne, sen förstördes Wilma öga som fick opereras bort akut den 24 mars, allt gick bra och hon kom hem på lördagen, på tisdagen efter har vi inbrott i bilarna källaren och uthusen. På fredagskvällen sent hittar vi Sunniva konstig och som vi förstod senare svårt sjuk, bara att åka med henne, men det fanns inget dom kunde göra och vi fick låta henne somna - har fortfarande svårt utan dig min vackra nattfasa. I maj blev Luna akut sjuk och vi fick åka in  igen och hon opererades akut för livmoderinflammation och allt gick bra. 

Sen var det lugnt en stund tills i augusti då dotter äldsta och bästa vän Alvin The teddy  bestämde sig för att kasta in handduken på hennes födelsedag av alla dagar - stor sorg.

Vi har under våren och sommar försökt att få etapp 2 av stallet klart - pga en massa sikt och strul så tar det TID.

I september kommer våra hyresvärd och säger att han ska bosätta sig i huset så vi måste flytta..............man kan tappa förståndet för mindre.

Allt tid och pengar vi lagt ned på stall osv.........och inget får vi igen, en del kan brinna i helvetet.

Då tar en helvetes stressig tid sin början, 4 hästar och en get måste få tak över huvudet, tur som tokar så hittar vi ett stall med 4 boxar lediga i Nisstäckt  med hjälp från en god vän men geten var inte välkommen. 3v innan flytt så hör vi med stallet om  vilken helg som passar bäst för flytt och får till svar att han har hyrt ut våra platser till någon annan. Snart slår jag ihjäl någon. Letar i panik får tag i 2 boxar bredvid travet men måste hitta 2 till och det ser mörkt ut, så slakt beställs till 2 och då ska man välja vem som ska få leva och vems som ska dö, ångest???? Ja det var nog bara förnamnet.

Precis innan vi behöver lasta för att åka till slakt så ringer en vän och säger att hennes hyresgäst i stallet kan tänka sig att ta hand om våran Woopsi och hon har en lösdriftsplats till Lisa, så glad jag blev och vi kunde andas ut lite.

Själva flytten blev en total katastrof mycket på grund av vädret , det snöade hela tiden och det ramlade ner minst en halvmeter snö med alla problem som det förde med sig. INFLUENSA fick vi oxå mitt i flytten. Sen blev det att åka med älskade  fina Nicke på slakt - sorg.

Mitt i allt detta staxt  före jul blir Wilma akut sjuk och hon är så dålig när vi kommer in så vi bestämmer att det är dags att låta älskade Wilma få somna in, hade det inte varit för att jag behövdes här så hade jag följt med henne till gröna ängars ö för sorgen är grym. Och på självaste julafton så får vi bud om att systers man har gott bort, nu tycker jag att året kan vara Slut. 

Hoppas att 2018 blir ett lugnare år, det har ju hunnit med skit redan men det kan jag skriva om en annan dag.

Det hände en massa sikt på min arbetsplats under detta år med men det kan jag inte skriva om.

Tack för titten 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS