Blogg

Då är det snart dax då för Movisens första fölning - lite oro känner man ju som vanligt, men med hopp önskan och tro att det ska gå bra så ser vi fram emot att snart få hälsa det lilla livet välkommen till världen och till familjen 😀.

Finaste Movisen har med all tydlighet visat att hon inte vill bli travhäst, och jag tänker inte plåga henne bara för att jag vill åka fort bakom henne. Så vi tog beslutet  att hon får bli mamma istället, sagt och gjort så körde vi ner henne till Sättrans stuteri där Caballion bor och verkar ❤ och nu är hon hemmet igen och dräktig med finaste Cabben ❤ jätte trevligt stuteri på alla sätt, rekommenderas 👍. 

Underbara älskade häxan surtant Movan med glimten i ögat och en framåtanda utan dess like, attityd men super snäll. Vi jobbar vidare nu när vi hittat en bra hovslagare som kan komma när vi behöver och inte när hovslagaren har tid VinkarGilla det tackar vi för!

Mycket har hänt i tösens liv och hon är det goaste man kan tänka sig men har för allt i världen ett humör oxå hahahaha, inkörningen har haltat lite men det går framåt , även för dom små har det varit för kallt att göra något.

Det har gått riktigt bra för Movan utan sin mamma, hon äter och växer som hon ska HjärtaGilla, hon och Freddan är bästisar i alla fall Gilla

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS