Dagbok 2019

Oktober 2019

Tiden rör på sig och vi med den, mående och behandlingar går sin gilla gång. Tar mig igenom min första kraftiga förkylning sedan cellgifterna slutade och en härlig känsla infann sig....jag får ha feber och vara sjuk och min kropp klarar av det själv, behöver inte rusa till akuten för att febern tangerar 38.5 👍. 

Nu har det gått ett år sedan cancerresan tog sin början och jag tittar tillbaka på allt som hänt, det som slår mig är hur jag har kunnat hålla mig så lugn genom denna resa, det enda jag flippade på va den vidriga magnetröntgen, har man det minsta anlag för klaustrofobi så kan den upplevas som fruktansvärt jobbig.

Resan är inte över riktigt än, men cancern är borta och behandlingen jag får nu ska ju göra att den inte får för sig att återkomma, men några garantier finns ju inte - har ju en hel kropp att få cancer i, cancerspöket måste jag lära mig att leva med helt enkelt och den dök upp som ett brev på posten inför första årskontrollen som var ua, tack o lov 😊.

Kan inte säga nog mycket hur mycket jag älskar mitt underbara supportergäng som varit med hela vägen ❤❤❤

Hösten är här, den kom fort och är snart över vilket betyder att vintern inte är så långt bort 😠 inte min årstid direkt.

Nu har jag lite annat att göra men tackar för titten 😊 

Bilden visar hingsten Caballion som vi betäckt Move it Toowoomba med ❤ hoppas på en föla nästa år (2020).

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS