Dagbok 2019

Juli 2019

Livet strävar vidare, orken blir lååååångsamt bättre, går lite för långsamt enligt min mening men Rom byggdes inte på en dag så jag får nog tåla mig, tror lite att min frustration ställer till det för mig till och från hmmm får väl ta det lugnt då 😥😂. Biverkningarna kan jag inte heller  påverka hur mycket jag än vill......surt sa räven om rönnbären. 

Annars så fyller jag min tid med sådant jag tycker om - fick vara med på ett så jätte fint och trevligt bröllop uppe i Särna med övernattning osv, makalöst trevligt 💞.

Lämnat Movan på betäckning och hämtat hem henne igen dräktig ❤💗.

Hälsat på som snabbast hos svärisarna, supertrevligt det med ❤. 

Ja det blir så mycket som man orkar och jag måste lära mig att jag kan inte köra på med full gas som innan cancern utan jag lär köra lagom och vara mycket mera lyhörd på mitt inre nu ☝☝☝ ........inte lätt att lära om kan jag lova känner att full fart ligger och ruvar i bakgrunden 😱. 

Tack och lov för alla underbara människor som jag har runt mig hela tiden ❤💙💚💛💜.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS