Dagbok 2019

Första sommarmånaden Juni 2019

Den stora cellgiftsbehandlingen är klar 😊 och jag har överlevt den 💪.

Nu återstår det bara 10 av  totalt 17 behandlingar var tredje vecka med Herceptin som ska se till att förhindra ett cancer återfall. Så innerligt tacksam för all behandling hur jävligt det än har varit och det är ju inte helt över än men på väg är jag iallafall ....påväg tillbaka till livet, och utan mina supportrar och stöttepelare hade jag inte klarat det ❤❤❤. 

Nu går  min tid åt till att hitta tillbaka till en fungerande vardag med allt vad det innebär, det är skit med minnet, orken, matlusten ( mår väldigt illa fortfarande) för att inte glömma den enorma mentala tröttheten.......som är bland det värsta som finns, den sopar undan fötterna på en när man minst anar och jag kan inte göra något åt den. 😨😢.

Får även äta en antiöstrgenmedicin som ger en del biverkningar som värk i skelett och muskler, stelhet och  huvudvärk men men  det blir bra till Slut. 

Tur jag har mycket att se fram emot och en underbar hög med nära och kära som peppar och framförallt förstår och hjälper till massor när det  inte fungerar för mig ❤❤❤❤

I samband med min födelsedag så fick jag en sån fin och väldigt kär gåva av  min käraste syster, min systers  och min dopklänning,  kärleksfullt delad i två lika delar och monterad i en ram. Den är en del av våran  historia, vi båda är döpta i den och  våran älskade mor har sytt den. Är dig  evigt tacksam ❤ 

Vackert väder är det här  idag  och jag njuter av det men känner att jag tål inte värmen lika bra som jag har gjort.... men det kommer väl att bli bättre framöver.

Nu ska jag göra annat - Tack för  titten 😊 bilden visar den fina gåvan ❤

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS