Dagbok 2019

Februari

Cancerresan fortsätter, livet fortsätter - mår skit för det mesta med lite ljusa  inslag, eller jag kan försöka beskriva hur mina tre veckor mellan behandlingarna ser ut : 1:a veckan är svart , 2:dra veckan är grå och  3:de veckan är i färg, sen är det dax  för behandling och det hela börjar om igen.

Sen innehåller dom där 3v en massa biverkningar osv, ska inte sticka under stolen med att detta är nog det värsta jag gått igenom i hela mitt liv. 

Ibland kan jag känna att själva cancern och operationen av den är en piss i rymden jämfört med det som kommer efter dvs behandlingen, om det är  något som eventuellt kommer att ta livet av en så är de det.

Men jag vet att detta är för att rädda mitt liv och ge mig den underbara gåvan att få leva vidare så gör jag det även om det är jobbigt som FAAAN.

Hade inte klarat av det utan mina nära och kära som alltid finns där med sin enorma kärlek , ÄLSKAR er gränslöstHjärtaKärlek.

Idag skiner solen från en blå vacker himmel och jag har det vanliga veckobesöket på VC för omläggning och provtagning av Picclinen - ha det så bra och tack för titten ☺

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS