Dagbok 2019

Tiden rör på sig och vi med den, mående och behandlingar går sin gilla gång. Tar mig igenom min första kraftiga förkylning sedan cellgifterna slutade och en härlig känsla infann sig....jag får ha feber och vara sjuk och min kropp klarar av det själv, behöver inte rusa till akuten för att febern tangerar 38.5 👍. 

Nu har det gått ett år sedan cancerresan tog sin början och jag tittar tillbaka på allt som hänt, det som slår mig är hur jag har kunnat hålla mig så lugn genom denna resa, det enda jag flippade på va den vidriga magnetröntgen, har man det minsta anlag för klaustrofobi så kan den upplevas som fruktansvärt jobbig.

Resan är inte över riktigt än, men cancern är borta och behandlingen jag får nu ska ju göra att den inte får för sig att återkomma, men några garantier finns ju inte - har ju en hel kropp att få cancer i, cancerspöket måste jag lära mig att leva med helt enkelt och den dök upp som ett brev på posten inför första årskontrollen som var ua, tack o lov 😊.

Kan inte säga nog mycket hur mycket jag älskar mitt underbara supportergäng som varit med hela vägen ❤❤❤

Hösten är här, den kom fort och är snart över vilket betyder att vintern inte är så långt bort 😠 inte min årstid direkt.

Nu har jag lite annat att göra men tackar för titten 😊 

Bilden visar hingsten Caballion som vi betäckt Move it Toowoomba med ❤ hoppas på en föla nästa år (2020).

 

Augusti går mot sitt slut och så även sommaren......det har varit en bra sommar.

Måendet fortsätter i sin långsamma takt framåt och jag har inget annat att göra än att hänga med.........hjärntröttheten och orken blir lååååångsamt bättre😵.

Värken i knäet kan ju förta livslusten för vem som helst men det är bara att gå vidare, det går nog över någon gång får man hoppas 👍.

Minstingen har fyllt 20 år och vi är inga tonårsföräldrar längre 👍tiden går fort bara se till att man har kul på vägen 😊. 

Varit på en väldigt trevligt ordnad hästägarfest hos våra hyresvärdar - som sagt trevligt ordnat och god mat 👍🐴🍻🍝.

Sen har jag fikat lite med en kollega väldigt trevligt ❤

Fortsätter med behandlingarna , kontroller och läkarbesök och har mitt underbara supportergäng med mig på olika vis ❤❤❤ Tack för att ni finns hos mig.

Nu ska jag göra något annat - Tack för titten 😊 

Livet strävar vidare, orken blir lååååångsamt bättre, går lite för långsamt enligt min mening men Rom byggdes inte på en dag så jag får nog tåla mig, tror lite att min frustration ställer till det för mig till och från hmmm får väl ta det lugnt då 😥😂. Biverkningarna kan jag inte heller  påverka hur mycket jag än vill......surt sa räven om rönnbären. 

Annars så fyller jag min tid med sådant jag tycker om - fick vara med på ett så jätte fint och trevligt bröllop uppe i Särna med övernattning osv, makalöst trevligt 💞.

Lämnat Movan på betäckning och hämtat hem henne igen dräktig ❤💗.

Hälsat på som snabbast hos svärisarna, supertrevligt det med ❤. 

Ja det blir så mycket som man orkar och jag måste lära mig att jag kan inte köra på med full gas som innan cancern utan jag lär köra lagom och vara mycket mera lyhörd på mitt inre nu ☝☝☝ ........inte lätt att lära om kan jag lova känner att full fart ligger och ruvar i bakgrunden 😱. 

Tack och lov för alla underbara människor som jag har runt mig hela tiden ❤💙💚💛💜.

Den stora cellgiftsbehandlingen är klar 😊 och jag har överlevt den 💪.

Nu återstår det bara 10 av  totalt 17 behandlingar var tredje vecka med Herceptin som ska se till att förhindra ett cancer återfall. Så innerligt tacksam för all behandling hur jävligt det än har varit och det är ju inte helt över än men på väg är jag iallafall ....påväg tillbaka till livet, och utan mina supportrar och stöttepelare hade jag inte klarat det ❤❤❤. 

Nu går  min tid åt till att hitta tillbaka till en fungerande vardag med allt vad det innebär, det är skit med minnet, orken, matlusten ( mår väldigt illa fortfarande) för att inte glömma den enorma mentala tröttheten.......som är bland det värsta som finns, den sopar undan fötterna på en när man minst anar och jag kan inte göra något åt den. 😨😢.

Får även äta en antiöstrgenmedicin som ger en del biverkningar som värk i skelett och muskler, stelhet och  huvudvärk men men  det blir bra till Slut. 

Tur jag har mycket att se fram emot och en underbar hög med nära och kära som peppar och framförallt förstår och hjälper till massor när det  inte fungerar för mig ❤❤❤❤

I samband med min födelsedag så fick jag en sån fin och väldigt kär gåva av  min käraste syster, min systers  och min dopklänning,  kärleksfullt delad i två lika delar och monterad i en ram. Den är en del av våran  historia, vi båda är döpta i den och  våran älskade mor har sytt den. Är dig  evigt tacksam ❤ 

Vackert väder är det här  idag  och jag njuter av det men känner att jag tål inte värmen lika bra som jag har gjort.... men det kommer väl att bli bättre framöver.

Nu ska jag göra annat - Tack för  titten 😊 bilden visar den fina gåvan ❤

Cancerresan fortsätter, livet fortsätter - mår skit för det mesta med lite ljusa  inslag, eller jag kan försöka beskriva hur mina tre veckor mellan behandlingarna ser ut : 1:a veckan är svart , 2:dra veckan är grå och  3:de veckan är i färg, sen är det dax  för behandling och det hela börjar om igen.

Sen innehåller dom där 3v en massa biverkningar osv, ska inte sticka under stolen med att detta är nog det värsta jag gått igenom i hela mitt liv. 

Ibland kan jag känna att själva cancern och operationen av den är en piss i rymden jämfört med det som kommer efter dvs behandlingen, om det är  något som eventuellt kommer att ta livet av en så är de det.

Men jag vet att detta är för att rädda mitt liv och ge mig den underbara gåvan att få leva vidare så gör jag det även om det är jobbigt som FAAAN.

Hade inte klarat av det utan mina nära och kära som alltid finns där med sin enorma kärlek , ÄLSKAR er gränslöstHjärtaKärlek.

Idag skiner solen från en blå vacker himmel och jag har det vanliga veckobesöket på VC för omläggning och provtagning av Picclinen - ha det så bra och tack för titten ☺

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS