Dagbok 2019

Cancerresan fortsätter, livet fortsätter - mår skit för det mesta med lite ljusa  inslag, eller jag kan försöka beskriva hur mina tre veckor mellan behandlingarna ser ut : 1:a veckan är svart , 2:dra veckan är grå och  3:de veckan är i färg, sen är det dax  för behandling och det hela börjar om igen.

Sen innehåller dom där 3v en massa biverkningar osv, ska inte sticka under stolen med att detta är nog det värsta jag gått igenom i hela mitt liv. 

Ibland kan jag känna att själva cancern och operationen av den är en piss i rymden jämfört med det som kommer efter dvs behandlingen, om det är  något som eventuellt kommer att ta livet av en så är de det.

Men jag vet att detta är för att rädda mitt liv och ge mig den underbara gåvan att få leva vidare så gör jag det även om det är jobbigt som FAAAN.

Hade inte klarat av det utan mina nära och kära som alltid finns där med sin enorma kärlek , ÄLSKAR er gränslöstHjärtaKärlek.

Idag skiner solen från en blå vacker himmel och jag har det vanliga veckobesöket på VC för omläggning och provtagning av Picclinen - ha det så bra och tack för titten ☺

Tiden går och den ofrivilliga cancerresan fortsätter framåt med allt vad det innebär och lite till.

Det bästa som har hänt är att protesen är bortopererad och op området läkte så fint att cellgiftsbehandlingen kunde börja innan stygnen blev tagna.

Nu har jag kommit till halvtid i behandlingen och det har varit en resa med både upp- och nergångar som livet  i stort, men det finns saker som jag helt klarat mig utan, då cellgiftsbehandlingarna helt klart räcker som dom är.

Klippte av mig håret då det rasar av - kortsnaggat och tunt/glest  just nu sen får vi se vad som händer -  det växer ju ut igen.

Tänker på hur lyckligt lottad jag är mitt i allt detta och att jag har min älskade familj, nära anhöriga och vänner som finns hos mig på olika vis - älskar er massor ❤.

Fortsätter som förut - vilar, lyssnar på böcker och tittar på serier som en duktig patienten 😉. 

Nu är det dags att vila - Tack för titten.

 

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS