Dagbok 2015

 Tröttnat lite på telefoninloggningen, f--n man ser ju inte vad man skriver.

Sonens Lssbeslut har kommit och är positivt, även det som gäller teatern - stor glädje för oss alla =).

Händer saker både här och där, bra och mindre bra, men det är väl så det ska vara i livet, typ!?

Ha det så gott alla tack för titten!

Jag tycker inte om att behöva göra inläggen från mobilen , men det är det enda som finns att tillgå! Jajaja det kommer även fiber hit ut någongång i framtiden, har vi tur så sker det under 2016 , men har vi inte tur på sker det senast 2020 eller vad dom sa. Jag har lovat att stanna i dalarna tills yngsta barnet gått ut gymnasiet, sen får vi se vart det bär av, maken har ju sitt jobb men vad hjälper det när man i dagens läge måste ha två inkomster?! Har gett mina bästa arbetsföra år här i dalarna och vill vilken nytta? ingen alls kan jag ju säga.  Jag har levt med detta ständiga sommarvikarie utnyttjandet sen vi hit kom, alltid fått höra att vore det inte anställningsstopp så skulle du få jobb direkt, ge inte upp snart börjar den stora pension avgången då kommer vi behöva folk Hahahaha vilket jävla skämt när landstinget dalarna blöder sedan många många år och lånar till löner och har ett stort sparkrav i år igen, summan av det blir inte så många tjänster som kommer ut - dom bara försvinner . Pension kommer jag aldrig kunna gå i, varje år samma sak för liten period för att få stämpla osv mmmmm dom vet precis vad dom gör. Nog om Skit nu.

Lyxigt har jag där vi bor tycker jag i alla fall, jag kan elda i köket för vi har en kökspanna som går att både laga mat på och baka i:-D , så i dag när det ska vara strömavbrott nästan hela dagen så är det ett plus, sen har vi en öppen spis i vardagsrummet och en vedpanna i källaren som är synkad med bergvärmepannan - blir så glad när folk tänker till lite :-D. 

Nu ska jag pyssla vidare Tack för titten 

Vi har hunnit med att byta månad igen!  Lurad känner man sig på mycket detta år - men att jag aldrig lär mig!  Det kommer att bli en mycket tung tid framöver och man kan bara hoppas att man orkar med även denna gång! Tungt tungt tungt, men jag ska ju vara van kan man ju tycka, men jag kan tycka att även jag har en gräns för vad man ska behöva orka med i livet, detta ständiga utnyttjande, att jag aldrig lär mig!  Mycket är på gång men om det av positiv natur vet jag inte !

Att göra ett inlägg här via telefonen va inte så lätt, ser inte för det går inte att förstora sidan :-( . Men hur som helst så är det nog ganska så bra med oss. Regnat har det gjort i massor det senaste dygnet, fast vi har ju inte varit ensamma om det precis. Äntligen är den förhatliga tanden ute och munnen börjar nu sin återhämtning och det går bra, ska på återbesök nästa vecka då tandläkaren reagerade på hur tungan såg ut, bara hoppas att det är en tillfällig irritation. Min kära bil har gått sönder ordentligt denna gång så det blir dyrt av h-vete vilket vi inte behövde, men men speciellt förvånad över det är jag ju inte. Livet rullar på och det är bara att kämpa på. Kanske ska säga att vi trivs och mår bra i det nya boendet. Det var allt för nu, men tack för  titten och jag hoppas att det inte är för mycket stavfel då telefonen stavar lite som den vill hahaha ;-)

Detta med att inte ha något internet kan ju ställa till en del, men det är bara att vänja sig.

Tiden rusar vidare och vi försöker hinna med allt vi ska göra men just nu ligger vi lite back av diverse skäl men sånt är livet, inga räkmackor här inte.

Yngsta är av med rälsen och jösses va fint det blev, och gymnasiet har hon börjat på och hon tycker det är super kul, tur det.

Familjen mår och har det bra lite slitigt bara.

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS