Dagbok 2015

2 och 3 veckor

2 veckor har gått och jag andas fortfande.........

3 veckor sedan jag opererade om handen ÄNTLIGEN på handkirugen i Örebro av sveriges bästa handkirurg, under narkos och jag vaknade även denna gång efter op.

Ja hur är det med handen då?? jo allt jag känt och upplevt i och med handen är på riktigt ingen INBILLNING som ortopeden i Falun verkade tycka - nerven till lill och ringfinger är förstörd så pass att jag INTE kommer att få känseln åter, men dom räddade en annan nerv som låg lite risigt till, så nu fungerar mina andra tre fingrar utan problem och dom två sista får hänga med så gott det går typ. Ska träffa en arbetsterapeut för att få igång dom två sista så pass att jag slipper tänka åt dom hela tiden för att dom ska ta tag och hålla kvar!!!

Börjar bli lite irriterad på att man kan säga okej till något som man senare när allt är på gång säger att näe det går inte för vi förstod inte vad det innebar....................dum i huvet?? typ JA. Men jag har krigat förr.......

Livet rullar vidare med allt vad det innebär

Tack för titten

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS