Dagbok 2015

Man kanske vänjer sig

Jag tycker inte om att behöva göra inläggen från mobilen , men det är det enda som finns att tillgå! Jajaja det kommer även fiber hit ut någongång i framtiden, har vi tur så sker det under 2016 , men har vi inte tur på sker det senast 2020 eller vad dom sa. Jag har lovat att stanna i dalarna tills yngsta barnet gått ut gymnasiet, sen får vi se vart det bär av, maken har ju sitt jobb men vad hjälper det när man i dagens läge måste ha två inkomster?! Har gett mina bästa arbetsföra år här i dalarna och vill vilken nytta? ingen alls kan jag ju säga.  Jag har levt med detta ständiga sommarvikarie utnyttjandet sen vi hit kom, alltid fått höra att vore det inte anställningsstopp så skulle du få jobb direkt, ge inte upp snart börjar den stora pension avgången då kommer vi behöva folk Hahahaha vilket jävla skämt när landstinget dalarna blöder sedan många många år och lånar till löner och har ett stort sparkrav i år igen, summan av det blir inte så många tjänster som kommer ut - dom bara försvinner . Pension kommer jag aldrig kunna gå i, varje år samma sak för liten period för att få stämpla osv mmmmm dom vet precis vad dom gör. Nog om Skit nu.

Lyxigt har jag där vi bor tycker jag i alla fall, jag kan elda i köket för vi har en kökspanna som går att både laga mat på och baka i:-D , så i dag när det ska vara strömavbrott nästan hela dagen så är det ett plus, sen har vi en öppen spis i vardagsrummet och en vedpanna i källaren som är synkad med bergvärmepannan - blir så glad när folk tänker till lite :-D. 

Nu ska jag pyssla vidare Tack för titten 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS