Dagbok 2015

Litet livstecken

Att göra ett inlägg här via telefonen va inte så lätt, ser inte för det går inte att förstora sidan :-( . Men hur som helst så är det nog ganska så bra med oss. Regnat har det gjort i massor det senaste dygnet, fast vi har ju inte varit ensamma om det precis. Äntligen är den förhatliga tanden ute och munnen börjar nu sin återhämtning och det går bra, ska på återbesök nästa vecka då tandläkaren reagerade på hur tungan såg ut, bara hoppas att det är en tillfällig irritation. Min kära bil har gått sönder ordentligt denna gång så det blir dyrt av h-vete vilket vi inte behövde, men men speciellt förvånad över det är jag ju inte. Livet rullar på och det är bara att kämpa på. Kanske ska säga att vi trivs och mår bra i det nya boendet. Det var allt för nu, men tack för  titten och jag hoppas att det inte är för mycket stavfel då telefonen stavar lite som den vill hahaha ;-)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS