Dagbok 2015

Tiden rullar på

Jaha då har tiden rört på sig igen och en hel del har hänt "som vanligt då".

Allt har sin tid och sorgen har sin osv, har inte ork och tid att köra allt som händer i vårat liv, men vi har iallafall ÄNTLIGEN flyttat ur det sjuka huset osv, ingen snygg historia men som tur är ligger inte det på oss. Finns en hel MASSA att berättta om det men jag får ta det en annan gång när allt har sjunkit in och vi har landat osv. Sen har vi inget internet så jag återkommer när vi har funderat färdigt på vilken lösning som blir bäst.

Har jobbat hela sommaren nu och har gjort 1 månad inom demensvården på orten vi bodde innan flytten, så imorgon söndag gör jag mitt sista pass där för denna gång, och det har varit en intressant och lärorik bekantskap tycker jag, men jag vet inte om det är vad jag vill jobba heltid med direkt. På tisdag nästa vecka ska jag åter på min gamla vanliga arbetsplats.

I veckan som kommer så ska dotters "räls" ut, veckan efter det så ska hon börja på gymnasiet, och ytterligare en vecka senare så ska jag äntligen få ta ut tanden.

Det plockar på, tack för titten!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS