Dagbok 2015

Regn och huvudvärk = tid att fundera

Undras just om regnvädret och huvudvärken hänger ihop?! Börjar skönja ett litet mönster Gilla inte, jag vet att mina leder och muskler reagerar på temperatursvängningarna under höst och vinter, men att man ska behöva ha huvudvärk så fort det slår om i vädret var väl inget man ville ha direkt men "shit happens". Följetongen på min käke har fått ett nytt kaptilel, jag drar dom tidigare lite snabbt Vinkar : inflammation i tand som skulle varit ur redan för tre år sedan som dom "lagade" då,  nu fick den spader och jag fick 2 sortes penicillin att ta samtidigt för det gick inte att ta ut tanden, åter efter en veckas ätande och samma sak igen 2 sorter att äta ingen tand urtagen nu heller, så jag ifrågasätter tandläkaren som inte förstår svenska ordentligt och lyssnar inte ett smack på vad jag säger utan menar på att jag ska komma igen efter att kuren är klar på jourtid!! då ringer jag och pratar med käkkirurgen som inte förstår vad tandläkaren på ft pratar om utan tycker att dom helt klart kan skicka en remiss till dom....nåväl jag åker tillbaka som hon krävde, men jag sa till den nu nya tändläkaren att jag tänker inte gå med på detta och att dom får skicka en remiss, vilket han faktiskt förstår och både han och jag förstår inte varför jag skulle dit  överhuvudtaget, för nu blev det ju någon som verkligen kunde ha behövt den tiden blev utan, och sen har dom mage att tycka att jag ska betala jourbesöket som jag inte ville eller behövde överhuvudtaget, men det fick dom backa på PUNKT Arg. Någon tid hos käkkirugen har jag inte fått och jag har hunnit äta en vända till med dubbelt penicillin Sjuk, men det som hände nu var att jag vaknade mitt i natten för ett par dagar sen av att det var något som gick sönder i munnen, och det är ju den tanden som ska ut som jag nu har bitit sönder på insidan (mot tungan) så nu har jag en vass kant som gör sår på undersidan av tungan vilket gör JÄVLIGT (ursäkta) ont för att säga något över huvudtaget Gilla inte, fortsättning följer.

Det som uppstår när man har ont är en del tid att vila in smärtlindringen och på det följer tid att fundera och sortera det man hör ser och gör osv. Det finns en del märkliga saker eller ska jag säga människor kanske, jag råkade på en människa för inte så länge sedan som jag inte känner alls vet inte ens vad hen heter men som hade MASSOR med info om mig!!!! märkligt inte sant?? jag har en massa info om människor som dom har delgett mig  i förtroende och jag har sett saker som jag inte ska behöva se eller uppleva, men inte faan (ursäkta) hjortar jag runt och snackar om det till höger och vänster! väntar mig samma respekt tillbaka men det kanske är omöjligt i dagens samhälle vad vet jag!? Sen kan man visst ha åsikter om saker och vara präktig, när det kanske är bäst att "sopa framför egen dörr" heter det visst osv Galen. Nog om detta!

 

GRATTIS till våran yngsta dotter som har fått preliminärsvaret för intagningarna till gymnasiet och hon har kommit in på sitt förstahands val HjärtaGilla, hon är så jävla (ursäkta) duktig, med den svåra dyslexi som hon har (Logopeden har aldrig sett så kraftig grad) så fixade hon detta med beröm godkänt, våran lilla krigare Kärlek.

Till helgen ska vi göra klart det som påbörjades och beslutades om i förra veckan, blir en lång dag men när den är över kan vi andas ut lite och känna att vi gjort en jävligt (ursäkta) bra sak.

Annars är det som vanligt livet rullar på och jag ska jobba på fredag Ler stort ska bli roligt, var och tittade på nya jobbet och det kändes bra så vi får se om det blir fördel mig {#smileys123.tonqueout}

Tack för titten Gilla

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS