Dagbok 2015

Internet åter

Tänk så inkörd man är på datorer och annan media - men nu är internet tillbaka efter flytten som gått bra trots allt, besiktning och överlämnande av huset gick bra, fick med beröm godkänt Gilla - ja flytt och urstädning kan jag nog vid det här laget men jag ska inte sticka under stolen med att jag har haft dom bästa av hjälpare med denna gång - tack älskade vänner utan er hade det inte gått Hjärta.

Älskade sonen han och fylla år under flytten så GRATTIS älskade "unge" på 28 - årsdagen Hjärta

Funderade en stund på att lägga ner denna sida då det finns en människa som tror att allt jag skriver här handlar om "hen" vilket det INTE gör det är bara denna lilla "rad" som gör det. Men samtidigt så känner vi att varför ska jag göra det när det är så många som läser/följer denna sida och inte tar åt sig....?! och som tycker det är trevligt att ta del av tankar, funderingar och vad som händer i vårat liv. Då kanske man ska ta sig en funderare på om man ska gå in på hemsidor om man inte kan sortera vad som är vad!? 

Nog om detta, idag är det påskafton och imorgon ska vi ut på resa/äventyr samtidigt som vi ska hälsa på hos bästaste vännen HjärtaGillaKärlek.

För övrigt är det så bra som det bara kan bli.

GLAD PÅSK till er alla som är här och tar del av funderingar och vårat liv tack för titten.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS