Dagbok 2015

Söndag

Tiden rullar på och jag har insett att jag har bråttom IGEN *suckar*.

Var till tandläkaren i veckan för att dom skulle göra något åt det som gör så *fultord* ont, visade sig att det är tanden dom envisades med att laga för några år sedan som har blivit inflammerad och då ville jag att dom skulle ta bort den, men gick det??? noppsi inflammationen var för stor så bedövningen bet INTE fast det var full dos + , bara att äta två olika sorters penicillin och välkommen åter nästa vecka Sjuk.

VM cirkusen gör sitt bästa för att förstöra vardagen för oss vanliga människor, ALLA vägar är igenkorkade, bilar överallt *suckar* igår hade ca 30.000 bilister samma tanke och tidsschema och det blev inte bra Gilla inte, undras just hur det gick med dom plogade "åkrarna" som skulle tjäna som parkeringar.........ingen tjäle och varmgrader.........ja jösses säger jag bara.

Långdag blev det igår och långdag blir det idag med - bara att gilla läget om vi ska hinna men fint blir det.

Fint besök har det varit på herrgården, har inte sett så mycket av dom, en glimt bara typ men så har jag ju inte suttit och glott åt det håller heller, inte så värst intresserad, fullt med bilar har det varit även här men nu är det lugnt på den fronten med så dom har nog åkt hem igen, ordningen återställd typ Gilla.

Sportlov för yngsta, kärleksbesök i Stjärnsund för sonen och nästa vecka kommer äldsta dotter hem på riktigt HjärtaGilla.

Ha en bra söndag, tack för titten Ler stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS