Dagbok 2015

Den stora cirkusen är igång......VM *suckar*

Då kommer livet 2v framåt bli VÄLDIGT intressant NOT.........Sjuk

Medlemmar ur det Norska kungahuset är visst på plats nu på Hagelsnäs herrgård (där vi bor) märkte vi när vi kom hem för det stod vakter både här och där Gilla, när vi skulle stanna till vid brevlådan på väg ner till oss så började dom röra på sig mot oss som om vi skulle ha haft transporten full i sprängmedel eller nått Galen, men det är ju bra att dom gör sitt jobb.

Fick höra i förra veckan att vi får räkna med ökad restid på upp till 2 timmar för att ta oss till jobbet och alla parkeringar ska visst vara till vm besökare!!!!!!!!!!!!...............hur idiotiskt är inte detta, vi ska behöva betala parkeringsplats för att åka och jobba, är det klokt??

Sen kan vi äntligen pusta ut då den idiotiska hyresvärden har skrivit under så vi kommer härifrån, så nu är det packa som gäller och glädjen står högt i tak GillaHjärta.

Käken bråkar och lederna likså hmmm som vanligt med andra ord Sjuk.

Näe nu ska jag göra annat tjingeling och tack för titten Gilla

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS