Dagbok 2015

Snö tö och halt

Men kan det ta och bestämma sig nu eller?? Om det ska vara vinter eller inte *suckarlite*.

Denna halka kan man ju ruttna fullständigt på Sjuk, förstår inte varför det ska komma en massa snö som dagen efter ska börja töa bort sen fryser det och VOILA det blev APHALT.....Blinkar 

Man går som man s-tigt på sig typ och då får man en ryggvärk från h-vetet på besök Argoch den är inte välkommen alls Sjuk.

Jobbat några kvällar denna vecka för nu är nog influensan här, hur mycket sjuka människor som helst och då behövs vikarier ....tur för mig {#smileys123.tonqueout}.

Tar en dag i taget, blir lite frusterad över människor som har gett sig f--n på att j-vlas så mycket det bara går, det får så väldigt stor inverkan på andras liv tyvärr, hoppas bara att dom en dag får möta sig själva och se vad dom ställer till med. Men när detta är klart blir det bra GillaHjärta.

Nu ska jag gå och knoppa - tack för titten 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS