Dagbok 2015

Nytt år IGEN.......

Jaha då sitter man och funderar igen på vad det förgående året förde med sig......mmmm det blev en hel del - både gott och mindre gott som vanligt. Har träffat massor av nya människor och varit med om måååånga människoöden som har lärt mig massor. Detta bär jag med mig med stolthet.

Jag har insett en hel del om en del - och jag har bestämt mig för att jag är jag och det är jag stolt över Gilla och dom som verkligen tycker om mig finns kvar och dom som inte gör det är inte kvar och så vill jag ha det framöver, det är mitt liv och jag bestämmer över det själv.

Det finns 3 människor som visat sitt rätta jag under förra året, som har på ett eller annat sätt förstört vardagen för en hel familj bara för ATT. Men det kommer en tid i deras liv och då är inte jag där - utan då lever jag MITT liv i frihet utan att behöva ha ont i magen och känna olust jämt.

Men till alla er goa människor som finns i mitt liv vill jag bara säga TACK  och LOVE YOU GUYS och ett stort LOVE YOU till min familj, tillsammans når vi målet Hjärta.

En hel del hjärtesorg har vi drabbats av under 2014 - många som vi älskar HÖGT har vi varit tvugna att ta adjö av av olika orsaker Krossat hjärta, och den resan är inte över helt ännu Krossat hjärtaKrossat hjärtaKrossat hjärta.

Men många glädjeämnen har det varit - speciellt dom fina fölungarna vi fick i maj - 14 Hjärta.

 

Nu blicker vi framåt mot nya mål och äventyr under 2015 - förändringarnas vindar blåser så vi får väl se vad detta år har att ge Gilla.

 

Tack för titten och god fortsättning på det nya året Ler stort

 

Solen upp/ned

 

3 09:01 15:00   5h 59m 18h 1m

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS