Dagbok 2015

Missade ju en del men tiden vill inte räcka till allt!

 

Läget är för tillfället hyggligt okej, familjen mår okej, djuren mår bra.

Vi fick ta del av en så underbar nyhet: våran uppfödning MAD MAX TOOWOOMBA lillebror till PRINCE TAGG, har bytt tränare, nu kan han äntligen få chansen att utvecklas på riktigt - stor glädje för oss alla

 

Men jag vill önska alla ett GOTT SLUT OCH ETT GOTT NYTT ÅR!!!!

 

Hoppas återkomma på det nya året med info om livet vi lever!

 

Tack för titten

Fy satan va det är halt nu igen, jag "provade" med att köra av vägen igår och jag rekommenderar det inte, ont i rygg, axel och nacke idag, inte så konstigt eftersom  jag åkte av sidledes, tur att bilen inte la sig ner helt i diket  eller rullade. Den blev bärgad i morse för dom kom inte fram igår pga halkan. Innan jag kom hem så gick jag förbi en annan bil som även den stod i diket, den ena mannen var 92 år och gick med kryckor utan brodd, så räddningstjänsten kom ut och hjälpte dem gamle mannen in i värmen, men även dom hade stora problem med att ta sig fram och stå upprätt. Stor eloge till räddningstjänsten och postmannen som hjälpte mig ur bilen. Man får glädja sig åt sådant som är på riktigt i livet, att det går bra när det går på tok. 

Ja annars är det ganska så lugnt, sorgen efter Diggan finns där hela tiden, handen läker på men det går långsamt och svagheten i handen är lite oroande, men men  det är bara att träna/vila vidare. Tack för titten

2 veckor har gått och jag andas fortfande.........

3 veckor sedan jag opererade om handen ÄNTLIGEN på handkirugen i Örebro av sveriges bästa handkirurg, under narkos och jag vaknade även denna gång efter op.

Ja hur är det med handen då?? jo allt jag känt och upplevt i och med handen är på riktigt ingen INBILLNING som ortopeden i Falun verkade tycka - nerven till lill och ringfinger är förstörd så pass att jag INTE kommer att få känseln åter, men dom räddade en annan nerv som låg lite risigt till, så nu fungerar mina andra tre fingrar utan problem och dom två sista får hänga med så gott det går typ. Ska träffa en arbetsterapeut för att få igång dom två sista så pass att jag slipper tänka åt dom hela tiden för att dom ska ta tag och hålla kvar!!!

Börjar bli lite irriterad på att man kan säga okej till något som man senare när allt är på gång säger att näe det går inte för vi förstod inte vad det innebar....................dum i huvet?? typ JA. Men jag har krigat förr.......

Livet rullar vidare med allt vad det innebär

Tack för titten

ÄLSKADE  PRINSESSAN  DIG  IN  TOOWOOMBA  finns  inte  hos oss  längre.

13 november  2015  gjorde  vi sista  resan  tillsammans  älskade vän,  saknaden är  förlamande., ännu en gång  måste jag  koncentrera mig på att andas  för att  överleva. 

Livet är som livet är, just nu pågår förändringar en del bra och sen har vi ju dom mindre "bra", ett måste igen *suckar* men vi kommer ner på fötterna som vanligt.

Kan det inte bara få vara lugnt en stund.......

Träffade en människa för ett tag sedan som sa att jag var en vacker och väldigt stark människa - lite tom tank just nu men din kraft och styrka kommer snart tillbax och fortare än du tror..... mmmm bara att följa med i energin. Men jag måste lära mig att säga nej, alla kan inte bara ta ut av mig, och vilja ha av mig hela tiden sa hon......mmmm lättare sagt en gjort, finns ju en del i min omgivning som tycks tycka att vi "sliter ut en människa i taget".

Men på det stora hela så är det okej men ändå inte okej!

 

Tack för titten

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS