Woopsi Toowoomba

Ja du lilla  gubben, mycket blev fel för dig min vackra kille, slakt var beställd men du fick en chans men nu står det klart att det bästa är att släppa dig till din mamma på gröna ängars ö, Hälge  är där oxå så ni kan stoja runt som ni gjorde när ni var små. Älskar dig min vackra kille.

Älskade "lilla" stora häst ......gospojk....han är så jäkla fin och snäll en aning vass i vissa lägen men det är okej och hanterbart Hjärta utvecklas i ett rasande tempo eller om man har börjat bli gammal hahahaha 

Nu så har han sin egna sida han oxå {#smileys123.tonqueout} tog lite tid men men bättre sent än aldrig Vinkar.

Jaha vem är denna lilla kille då....Jo han är en valack E:Crown Kemp U:Hailstorm Broline född 2015, väldigt snäll, det finns attityd oxå men inte dum på något sätt, mattes lilla fis Hjärta. Och nu jobbar vi på mot en eventuell premie 2017 Gilla. Mer info kommer under tid.

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS