Dagbok 2012
Nyårsafton 2012
Då har vi kommit fram till årets sista dag 🙂

Vill bara önska alla ett GOTT SLUT & GOTT NYTT
Lördag 29 December 2012
Snöoväder skulle det visst vara idag men det vet jag inte om det varit .... jo det har ju snöat men inte så värst tycker jag men nu ska det visst bli regn på detta *suckar djupt* kul kul *not*, men men det är ju moder natur som styr så det är bara att gilla läget.

Igår kväll hade vi så jätte trevligt på Rommetravet och vi fick se en smäll fin Dig in Toowoomba som gjorde ett MVG kvallopp på ny rekordtid - underbara älskade kaksmulan 😘😘.

Funderar på att göra den där laktosfri ostkakan i kväll om jag orkar annars finns en dag imorgon oxå 🙂.

Ha en fortsatt bra kväll och tack för titten..........
Onsdag 26 December 2012
Lagom har det varit och sååå jäkla skönt 🙂

Dotter och boyen är hemma här idag/natt och sonen är hos kärleken tills på lördag 😘.
Och den minsta tonåringen spelar skylanders på wii .
Förutom att värken i kroppen har tagit över och en del annat mörkt skit, så är det ganska bra, glad att jag inte behöver skotta, elda. snåla på värmen och oroa mig för elräkning "gigantus", så näääee flytten ångrar jag inte en minut.

Önskar alla en god fortsättning och tackar för titten

24 December
Onsdag 19 December 2012
Året börjar onekligen lida mot sitt slut, och vad har man att säga om detta år då..... ja vet faktiskt inte, det har varit ett "berg- och dalbane år" minst sagt, mycke bra och en massa dåligt. Men så är livet finns det nog en del som tycker och det får jag nog hålla med om men ändå så tycker jag och eller hoppas jag att nästa år ska bli ett positivt och framför allt ett "jämnare" år. Och ej att förglömma; ett mycket friskare år för oss alla 😀, både va det gäller den fysiska som den psykiska hälsan. 
Imorgon är sista skoldagen för minsta tonåringen och på fredag går far i huset på julledigt - då ska vi bara umgås och ta igen hos här hemma hela ledigheten, joo lite stalljobb blir det nog med 😉.
Idag har jag date med människor jag tycker mycket om, fira lite då det är examens dax - va du e duktig - jätte stolt är jag 😘.

nähä nu blir det annat - tack för titten
Fredag 14 December 2012
Då har hon kommit då det lilla livet - fick ett sms vid 23.30 tiden att hon var född, Välkommen du lilla tös och stort grattis till dom nyblivna föräldrarna och grattis farmor och farfar 😀 hoppas ni har fått lite sömn i ögonen inatt 😉.

Idag ska jag och minstingen som har studiedag ut och leta vettiga vinterskor, jobb på em, sen hoppas jag på en lugn och trevlig kväll hemma.

Tack för titten
Torsdag 13 December 2012
-20 grader........lite för kallt för min smak, och -22 ute vid stallet så hästarna äter inne på fm.
Fick ett samtal igår med info som inte föll i så jätte god jord, men jag får ta och tänka ett varv till hur jag verkligen vill ha det, för i slutändan är det jag som bestämmer faktiskt.... att det aldrig kan vara lugnt någon *fultord* gång,  " Not everyone is who they make you think they are."
Igår var det 35 år sedan lilla mamma gick bort....som syster sa så bleknar sorgen under tid men saknaden blir bara större under samma tid....

Och nu väntar vi bara på att det ska komma en "liten", så spännande och roligt 😀😘, hoppas på goda nyheter under dagen .

Önskar alla en trevlig LUCIA och tackar för titten
Tisdag 11 December 2012
Snö snö snö och lite mera snö........jisses, men fint blir det och ljust 🙂.

Försöker få grepp om vardagen, ena dagen är det ok men så kan nästa dag kan vara väldigt svart och jobbig. Sen är det inte så kul att försöka bringa ordning i det gamla man gjort redan, men för att komma framåt så är det ett MÅSTE.....bara att gilla läget, saken blir inte bättre av att det finns "andra" som gör sitt bästa för att förstöra det hela på sitt egna lilla sätt.

13 dgr till julafton 😮 det går fort, och vi har bott här i snart 1½ månad 🙂. Äntligen har vi fått nycklar, fick 2 av h-n som bodde här innan (ska vara 3 st) men det var bara en som fungerade och en är på vift *suckar lite*, men nu har vi 3 fungerande nycklar🙂 och låset är "omplockat". Måste bara få nämna "tvättstugan" som är lite av en favorit i mitt liv just nu 🙂😉 man kan boka så man har 5 tvättmaskiner på en gång 😀😀 inte illa, så tvättandet går väldigt fort 😀.

Nu ska jag göra lite annat - tack för titten.

Onsdag 28 November 2012
Snöblandat är det som kommer ner.......mmmm bara att gilla läget.
Ja då var den förbaskade flytten äääääntligen klar *suckar* - kändes ett tag som att gården höll kvar oss, för det bara strulade HELA vägen med ALLT, men nu är det över och nu bor vi alltså i Borlänge igen 😀.
Alla har kommit igång med sitt på respektive nya platser, utom jag som har varit tvungen att ta time out ett tag innan väggen slår till....och den har varit väldigt nära.....pga av allt som varit senaste halvåret lite drygt, så nu ska jag ta hand om mig själv och framför allt hämta hem mig själv. Något jag MÅSTE lära mig är att våga säga NEJ!! mmmm det blir ju en utmaning. Nähäpp nu ska jag  göra annat - tackar för titten

Fredag 23 November 2012
Ikväll är det trav på Romme och Prince Tagg startar så då är det självklart att jag ska dit och njuta - finns inte så mycket annat just nu som går att njuta av tyvärr.......ska vara dom små guldkornen som jag har runt omkring mej då  puss å tack för att ni finns 😘.

Tackar för titten 
Torsdag 15 November 2012
Då har jag "lämnat" ifrån mig huset......och tagit adjö.....gjort avslut på en del av livet som har varit en väldigt trevlig bekantskap, men nu är den delen slut och vi går vidare in en framtid som för min del är lite skrämmande men de beslutet va  på tvingat men ack så "livsavgörande" och nu är det meningen att allt ska ordna upp sig..........bara hoppas att det funkar.......


Tisdag 6 November 2012
Jaha då har vi flyttat då ........fyyyyyy f------n säger jag bara, jajaja jag vet att flytta är aldrig lätt men va sjutton så mycket skit som har varit inblandat  i denna flytt har jag aldrig varit med om och då har vi flyttat mååååååånga gånger. Men det är inte helt klart än men huset är iallafall tomt men inte urstädat *suckar*, lägenheten är fylld till brädden ....fattar inte hur vi ska få plats.....men hästarna mår och har det bra tack o lov för det. Nu ska jag packa upp vidare återkommer en anna dag när jag känner mig lite gladare igen - tack för titten.
Torsdag 25 October 2012
Kallt idag minus 4 grader på morgonen, lite mindre klafsigt ute så någon fördel är det väl med kylan ....jo det är ju myggfritt också 😉

Nu är det dom sista självande dagarna innan flytt..... en massa "innan" faktiskt, lite sorgearbete är det med, för hur som helst så känner vi unisont samma sak......underbarare hus finns inte och vi kommer sakna det ofantligt mycket .

Mycket har vi kvar att göra - vi fick inte heller tillgång till lägenheten förens den sista vilket i sin tur gör att vi måste flytta djur och oss själva plus städa på samma dag, mmmmm bara hoppas att det flyter som det ska, sen börjar jag min 4 v praktik mitt i flytten, så nog f------n har man tajmat det hela bra - inte lönt att fundera det är bara att göra.
Sonen ska på dans med kärleken på fredag sen blir han med upp till henne en natt, Plupp ska ha ett liten "hejdå" övernattning på fredag med sina bästa tjejkompisar 🙂😘 blir nog kul, om inte annat så intressant 😉. Tonåringen (den äldsta) och boyen blir här i helgen - det tackar vi för , med tanke på allt som ska fixas 🙂😘.

Nu ska jag dona vidare - tackar för titten

Då bär det av............
Fredag 19 October 2012
Tänkte bara dela med mig av en blogg jag följer sedan en tid..........underbara människa som gör sin sista strid, han är enorm på att sätta allt i ord, synd att den förbannade sjukdom canser ska få beröva oss och framför allt hans familj denna unga fantastiska människa    http://ikroppenmin.blogspot.se
Torsdag 18 October 2012

Tiden går....eller rusar kan man nog säga 🙃
Händer massor hela tiden - men den "röda tråden" är packa, rensa, packa, sopstation, plugga osv.

Klarade sista tentan på första försöket 😀 massa glad för det.

Blött, mörkt och j-----vligt smetigt/klaffsigt/geggit osv är det på gården och i hagarna *suckar* vatten kommer fortfarande in i källaren som vi påpekat sen det började för 3 år sedan så nu orkar vi inte bry oss längre, dom vet om det men "väljer" att inte hinna med, samma gäller stallet där det rinner in vatten i en av boxarna *suck*.

Sonen sjuk, yngsta tonåringen sjuk och vi andra håller oss på benen än så länge, bara att kämpa på.

Imorgon ska sonen och jag till Borlänge för att träffa alla i det nya "teamet" runt sonen - ska bli kul och intressant.
Helgen kommer att bli så in i vassens intensiv, bara att gilla läget.
Nu ska jag göra annat tack för titten

Måndag 8 October 2012
Ny vecka igen - tiden går 😀

Packar, pluggar, rensar, packar, pluggar, tömkör osv 🙂.

Leder och muskler har "sagt upp sig" idag 😲, typiskt när man har så jäkla mycket att göra.

Det jobbiga är klart och har gått så jäkla bra 😀 så nu är det bara framåt som gäller 🙂.


20 dgr till höstlov
23 dgr till flytt - nu går det undan 🙂
76 dgr till julafton

Lyssnar på Jonas Gardells bok " Torka aldrig tårar utan handskar", den är så jäkla bra, tänk hur f--n det har gått till 😮, man blir ju alldeles matt och förbannad, ser fram emot att se den ikväll på tv, om jag inte sover då dvs.

Höhämtning ikväll och mera tömkörning.
I morgon ska vi ut på resa 😀

Nu ska jag vila lite igen - tack för titten
Tisdag 2 October 2012
Hoppsan vi har bytt månad ......tiden rusar på .

Börjat ny kurs i raketfart - men den verkar hyggligt intressant, va på en så vansinnigt bra föreläsning idag - sånt blir man glad av 😀, jag har upptäckt att jag ser med "andra" ögon på kurserna nu än vad jag gjorde innan sommaruppehållet.....utvecklats???? japp japp japp 😀😎.

Nu har jag två ggr på kort tid upphört att "existera" - märkligt, men samtidigt så känner jag inget inför det, bara att det blottar på riktigt allvar hur det hela ligger till, det är inte jag som har gjort det utan det är andra som har valt att radera mig, och sanning å säga så kändes det skönt, för det "spelet" som pågått sedan jag blev sjuk i mina lungor inte är något jag HITTAT på eller INBILLAT mig utan det finns på riktigt PUNKT.


I morgon har vi en lite jobbig men ändå bra dag på nått konstigt vis - men det är den bästaste av bästa som ska se till att det blir bra i slutändan - så jag vilar tryggt i den vetskapen och ser ändå fram emot det men ändå inte - knepigt *suckar*.

Det drar ihop sig på allvar nu snart snart snart snart 😉

Gubben jobbar sent i kväll med en "kundbil" som inte uppför sig som den ska 😠.

26 dgr till höstlovet 😀
29 dgr till flytt 😀
82 dgr till julafton 😀

Nu ska jag snart gå och sova - tackar för tittenFredag 28 September 2012
Jisses vilken vecka men nu är den slut och tenta är gjord ....hoppas på godkänt, ny kurs på måndag - det går i ett rasande tempo nu .

Äldsta tonåringen har haft en väldigt bra vecka med goda framgångar som gör att säcken kan knytas ihop och banar väg för en positiv framtid *duktiga unge*stolta föräldrar* 😘😘😘.

Den yngsta tonåringen är ju en underbar liten trooper som kämpar på och gör framsteg så tårarna rinner av glädje, äntligen har hon hamnat rätt *stolta föräldrar*.

Och sonen är den klokaste och mesta sansade jag vet - det går inte att beskriva han måste upplevas 😘😘😘 och alla som känner honom vet precis vad jag pratar om 😀 *stolta föräldrar*.

Jaha och packandet har gått in i en ny fas (den snabbare) så nu går det undan - det måste vara färdigt när det är dags....press och stress. Underbara människor finns det runt mig som bara dyker upp på ett underligt sätt men ack så trevligt *kramar om*och tackar*

Denna helg kommer att flyga förbi men jag tror och hoppas att den även blir en väldigt trevlig helg 🙂.

Nu kom gubben hem sent om sider - meckat egen bil 😉

Tackar för titten
Lördag 22 September 2012
Regn regn regn.......😥 plus blåst *suck*

Förkylningen vill inte lämna sitt "trygga bo" men idag känner jag mig lite piggare Tack syrran för tuben 😘🙂, och fikabesöket - hoppas allt blev bra och att ni kom hem ordentligt 😀.

Maken lägger golv - svär osv........

Sonen och äldsta tonåringen (med som ledsagare) ska på länsdans i kväll 😀.

Plupp spelar (går ju inte att vara ute) och jag växlar mellan plugga och rensa/packa, hyggligt lugn lördag så här långt.

Veckan som gått har innehållit en hel del av både bra och dåliga saker men så är livet och det är bara att hänga med och göra så gott man kan 🙂.

Nu ska jag göra annat - tack för titten
Ibland är livet lite grått och tråkigt
Söndag 16 September 2012
Söndag kväll 🙂 och läget är lagom lugnt

Helgen har susat förbi som vanligt, men den har varit trevlig i stort.
Har varit och fixat i det nya stallet, fixar hallgolvet här innan vi flyttar....man har ju hundar.....som rivstartar på trägolvet....*suckar*. Lite otrevlig blev det när vi öppna den igenbommade ytterdörren (den används inte), svartmögel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! på hela innersidan av ytterdörren, tur vi ska flytta, tur vi ska flytta, tur vi ska.........
Seminarierna avlöser varandra men det är intressant och tur är väl det 😉.

42 dgr till höstlovet
45 dgr till flytt
98 dgr till julafton 😉 


Livet rullar vidare och vi med den.......................
Tisdag 11 September 2012
Godmorgon eller nått typ....... skit va trött man är idag....blev väldigt sent...men men fick ju njuta av våran underbara kaksmula igår som gjorde en kanoninsats, men f------n vilket jäkla tempo det blev - och det kunde man ju räkna ut med den berömda delen att hon inte skulle orka med till slut ....men heder på henne stumpan som krigade på bra - kusken var nöjd med henne och jag har inget att klaga på, möjligen det vansinniga tempot - det är bara att ta nya tag, blir nog Rättvik nästa gång om jag fattade saken rätt 🙂.
Hemma hade vi två jätte duktiga ungdomar som skötte hus och djur på ett berömvärt sätt 🙂😘😘😘.

Seminariet igår gick jätte bra och var intressant som sjutton 😀 skönt med folk som kan förklara EXAKT vad och hur man ska göra 🙂😎.

Rensning och packning går sin gilla gång snart snart snart 😉.

47 dgr till höstlovet😀
50 dgr till flytt😀
103 dgr till julafton 😀

Nu ska jag plugga vidare tack för titten
Lördag 8 September 2012

Godmorgon 😀

+1 grad ute 😲 lite krispigt typ, eldar i mina kakelugnar, bara jag, Sunniva,Wilma o Luna vakna resten knoppar, ganska skönt med tystnad.

Idag ska det pluggas - en massa lagar o paragrafer inför seminarierna som börjar nästa vecka 😀. Sen blir det väl avbrott för rensning o packning, ska klämma in träning av hingsten med någonstans 😲😀😉.

Tittade på schemat för nästa kurs och det blir nog bra - lite fundersam bara på att våra 4 veckors VFU börjar samma vecka som vi ska flytta.....äsch det går säkert bra.
 Bara två ungar hemma i helgen, men den äldsta tonåringen och boyen kommer hem imorgon 😘 så då är det fullt hus igen 😀.
Det dyker upp saker hela tiden, allt är väl inte positivt - en hel del skitgrejor, men man får stanna upp och tänka "det är snart över och dom förstår inte bättre".

Näe dax att göra annat - tack för titten 

Torsdag 6 September 2012
Godmorgon 😀

Så var man på G igen.......tiden har bråttom - det kanske inte gör så mycket, men det som stör mig är att jag inte hinner med allt jag har planerat - sen händer det saker HELA tiden som ligger utanför det planerade... jojojo så är livet, men va sjutton kan det inte vara lite lugnt någon gång, så man kan få göra saker och ting klart - men som vanligt så bygger man sig ett berg av saker "att göra" som nu har blivit ett mount everest med "måste göra"....*suckar*.

Pluggandet blir lidande som vanligt men men men det får bli som det blir, och jag gör så gott jag kan - mer än så går ju inte, får väl se om det duger till något.

SOOOOOOOLLLL har vi idag igen 😀😀 underbart.

På måndag är det dax igen - jisses man hinner knappt landa mellan varven - men jag klagar inte för det är så jätte roligt ändå 🙃😀😎🙃.
Det finns märkligt folk helt klart, och som vanligt har jag låtit mig luras, och då får jag ta min del och ansvar i det hela och försöka komma ihåg att inte tro så förbannat mycke på det hela. En del saker blev väldigt påtagliga igår, men åter igen så får jag lära mig att försöka lägga in en spärr i tid, det som stör mig mest är den svenska avundsjukan som lyser igenom på ett så fult sätt.......jojojo det säger mer om andra osv...men det gör inte mindre ont för det. Äsch detta går över det med sinom tid , "vem bryr sig om hundra år"?.

Annars är det hyggligt lugnt hahahahaha ...beror på hur man ser det, dom flesta i detta hushåll mår bra, äldsta tonåringen börjar på snurr på livet efter studenten och jag tror det kommer bli riktigt bra framöver - så stolt över mina duktiga ungar 😘😘😘😘.

52 dgr till höstlovet
55 dgr till flytten
108 dgr till julafton 😉

Näe nu ska jag göra annnat sen är det skola med idag igen😀 tack för titten.
Måndag 3 September 2012
Ny dag, ny vecka och ny månad - den första höstmånaden, känns kanske lite surt eftersom man fortfarande väntar på sol och värme, meeen det är inte lönt att hänga läpp för sommaren som aldrig kom, utan man får njuta av dom enormt vackra dagar som är på hösten, som idag  t.ex. helt underbart ute lite kallt nu på morgonen men det blir nog varmare fram på dagen 😀.
55 dgr till höstlovet 🙂
58 dgr kvar till flytt 🙂
111 dgr till julafton 😉 osv.........

Sonen har varit hos kärleken i helgen som avslutades med ett biobesök igår 😀 Stortonåringen har varit hemma hela helgen 🙂😘, lilltonåringen har haft kompis sovande här i helgen och igår åkte hon med henne hem till Borlänge, för dom har sovmorgon på måndagar, men det blir ju inte så mycke sovmorgon om hon ska åka med sin pappa kl:06:00 😉😘.

Jag har lääääääst en massa plugg grejor hela helgen med lite avbrott för rensning, packning och derbylopps tittning 😀😉😎, en bra helg med andra ord.

Var in på travet igår och pussade på våran "vinnarhäst" 😀😀 älsklingsDiggan 😘😘😘😘 som såg ut att må alla tiders, pratade en stund med "den goaste" som har starthäst idag 😀 tumme och hjärta från oss här ute på landet, jag hinner inte in för att titta men gubben skulle försöka hinna 🙂.

Fortsätter att myyyysa och njuta av att MIN uppfödning vann sitt lopp 🙂 trist bara att det finns en del som inte kan glädjas åt andra - värst är att det är människor man trodde var ens vänner - men ack va man bedrog sig, jajaja det säger mer om dom än om oss PUNKT - end of story.

Nähä nu ska jag ta vara på min underbart vackra soliga höstdag - tack för titten.


Onsdag 29 Augusti 2012
😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 🙃 🙃 🙃 🙃 😀 😀 😀 😀 😀

Världens BÄSTA UNDERBARA ÄLSKADE kaksmulan DIG IN TOOWOOMBA vann igår på Romme travbana

Den lyckan kan inte beskrivas i ord - för min del så rann tårarna hela sista varvet - för hon låg i ledning från start till mål, men det är många goa gamla vänner som "gått före" som delar denna underbara vinst.

Är bara så jäkla lycklig 😀😀😀😀😀😀

Stort Tack till Team Eskilsson och kusken Sören Eriksson 😘😘😘😘😘😘

Diggan och Sören Eriksson på Romme travbana 2012-08-28
Lördag 25 Augusti 2012
Jaha då har det gått en vecka igen...tiden rusar men ändå inte på något underligt sätt...

Denna vecka har det varit skolstart för våran sista unge 😀 började sjunde klass i Borlänge - jisses va tiden går fort.
Själv har jag tentat två ggr denna vecka *suckar* bara hålla tummen nu då.....men med min vanliga otur så blir det nog inge bra alls.......hoppas det vänder när vi flyttar härifrån.

Har egentligen alldeles för mycket att göra nu igen så jag hoppas att hälsan håller sig på rätt köl i vinter.

Segrade över föräkringsbolaget (bil) och trafikförsäkringsföreningen som fick dra tillbaka ALLA sina så kallade krav för det var inte jag som gjort fel 😎😎😎😎😎 nopp nopp nopp.

Tackar för titten


Lördag 18 Augusti 2012
God förmiddag......lördag.............lugnt å skönt..............än så länge.
Bara den blivande tonåringen hemma - sonen är hos kärleken och den äldre tonåringen är hos sin kärlek men dom kommer hem idag 😀😘 sonen kommer hem imorgon.

Imorgon söndag har vi starthäst på Rättvik igen *mattes hjärta* 😘😘😘. Och det är "Jocksson" som styr denna gång då pappsen Claes är "sjukskriven" och ska ta det lugnt efter olyckan i måndags.

Rensning pågår för fullt - f---n va med saker man drar på sig, och va mycke enklare det kommer att bli när vi flyttar, men huset och en del människor kommer vi att sakna massor men men det måste göras bara.

Nu är mitt kaffe klart ska ta lite frukost till det 😀 tack för titten
Liten hint om hur mina djur kan hålla på här hemma hahahahaha
Torsdag 16 Augusti 2012
Grattis lilla pappa 😘 var du än befinner dig 😉, saknar dig massor .

Har varit på barn/ungdoms medicin med minstingen - årlig kontroll av lungor, mediciner osv, vi pratade även om mina lungor om det kan vara ärftligt typ, han skulle forska i det - goaste läkaren vi haft sen vi bodde i Mora och hade bästa doktor Hammarsköld 😀😀😀.

Var ju på Rommetravet i måndags och "våran" Claes olycka såg vi inte men den efter defileringen till lopp 2 såg vi,  usch inte roligt. Innan vi åkte till travet så var vi upp till lägenheten och tittade äntligen ska man väl säga 😀😀 såg så jätte bra ut 🙂.

Försöker tenta plugga men har tappat fokus - känns inte roligt längre tyvärr. Men har man tagit faan i båten så får man ro oxå 😉.

Underbar sol och fint har vi idag - bara njuuuuuter 😀.

Nu är det annat som gäller tack för titten.

Underbara ungar <3<3<3
Söndag 12 August 2012
Godmorgon .....äsch uppe har jag varit länge så det är go förmiddag för min del 😉, resten av huset sooooover ( som vanligt).

Det som blev påbörjat förra söndagen får ett avslut idag  men sånt är livet, fast man kan ju bli j-------vligt förbannad 😠.

Mycket att göra - så här kan jag inte sitta längre ha en bra söndag och tack för titten.
Bruno 2011-2012 <3
Fredag 10 Augusti 2012
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄntligen fredag 😀

Det kan inte gå en hel dag utan väta uppifrån *suckar*.

Nu bli det en "massa att göra" helg igen men måste man så måste man ..................på måndag blir det trav - en av dom goaste som finns har häst till start och självklart ska vi vara med och hejja på 😀😎😘.

Minstingen har haft en kompis sovandes här inatt och i helgen har vi en extra tonåring hemma - ska bara bli roligt, det är så sällan man ser personen i fråga - meeen det blir helt klart oftare när vi flyttar härifrån 😀.
Näe nu lär jag fixa vidare ha det gott och tack för titten.


Onsdag 9 Augusti 2012
Godmorgon

Då var det klart och det fanns INGET att anmärka på då dom kunde se att vi har 100%-ig koll på situationen och har så haft HELA tiden - IQ BADBOLL på dom som ligger bakom detta och vi förstår nu vilka dom är 😎.

Roliga och trevliga nyheter fick vi igår som gör att det kommande året förgylls ytterligare 😀😘.

Tentaplugg pågår men man känner ingen direkt lust å glädje för det men jag är visst inte ensam om det 😉.

Sol nu på morgonen, hoppas att den får lysa från klar himmel hela dagen och det får gärna blåsa lite så alla mygg blåser bort, lite för mycke mygg för min smak, men det kommer snart att vara ett minne blott 🙂.

Ska försöka göra ett försök i hallonbuskarna, gick inge bra igår för det var ju som sagt MYGG ute....... får "rökelda" i tunnan igen då. Påminner om sommaren 2000 - massa regn hela sommaren med översvämmning sen mygg i massor så man inte kunde gå ut. Sen har vi en massa rensande att göra men det ska bara bli kul 😉.
Nähä nu är det dax att sätta fart - tackar för titten.
Sötnosen Sunniva <3
Tisdag 7 Augusti 2012
Om nu någon missat det såååå reeeeegnar det *suckar* kommer att utveckla gälar och simhud mellan tårna snart 😉 trist är det men det går bra ihop med humöret 😠😎😉
Mad Max Toowoomba 2012
Måndag 6 Augusti 2012
Oppppppsssss vad tiden har gått här då ....

Jobbat klart har jag gjort för denna sommar - har haft det sååååååå super bra med underbara kollegor och arbetsplats 😀😘 hade velat vara kvar men det är som vanligt med landstinget man är poppis på sommaren 😉🤩.

Nu är steg 1 klart och steg två är i rullning - och vi är såååååå glada för det, för i denna håla (ursäkta att jag säger det i klartext) kan ingen vettig människa bo så då flyttar vi och dom små "påvarna" kan skaffa sig något annat objekt att trakasera - fyyyy f------n vilket j-vla pack. Om man har så mycket ledig tid så man kan hålla på som dom gör i denna håla så kan jag varmt rekommendera att "skaffa er en vettig hobby och umgås med den i stället". Nog om småsint folk.

Stort TACK till alla som på något vis var inblandade i gårdagen - underbart att det finns vänner som fanns där när vi behövde dom *kramar om*.

Stödfodringen fortsätter och snart dax att vetten kommer igen och kollar så att det går åt rätt håll - vilket vi tycker för hon håller vikten men ser lite tunn ut - men hon mjölkar ju så in i norden, hon har så det räcker till ett par fölor till *jisses* inte konstigt att hon ser lite tunn ut men så länge vetten är nöjd så är vi nöjda och hästen är också nöjd.

Näe nu ser vi som sagt fram emot en trevlig förändring - huset kommer jag att sakna väldigt och en del goa människor (finns ett par stycken) sen var det mest skit samma med resten.

Ha det nu så bra alla som är här och läser tackar för titten.
Lördag 14 Juli 2012
Jaha då har det gått en vecka igen 😀 tiden går fort när man har roligt 😉.

Andra jobbveckan avklarad och det går ju som en dans när man har så underbara och roliga kollegor 😘.

Magen har ballat ur helt så nu är det kokt vatten osv som gäller ....värsta är.... inget kaffe .... så huvudvärken är på väg med stora kliv.

På måndag har vi starthäst 🙂 hoppas det går bättre än det gjort tidigare och framför allt att hon fortfarande är frisk.

Vi väntar på besked fortfarande ( i ett nytt ärende) och håller tummarna hårt för att det blir ett positivt besked men med vårat oflyt så veti sjutton.

Ha det bra och tack för titten

Lördag 7 Juli 2012
Såååååååååååååå då var det klart .....men det var det ju redan på kvällen den 26 juni 😀😀😉 (se hästsidan).

Mmmmmm mycket har hänt och inte allt är väl så jätte trevligt eller rättvist men det kan man inget göra åt så det är bara att "gilla läget" och kämpa vidare.
Men något som är jätte roligt  är att jag har börjat jobba och världens bästa och roligaste arbetskamrater 🙂.
Åska och regn har vi haft nu på kvällen men inget allvarligt mest regn bara 🤩.

Nu ska jag gå och knyta mig - ny dag imorgon med massor att göra.

Tack för titten.
Tisdag 26 Juni 2012
Fölvak, fölvak, fölvak..........tänk den som fick sova lite 😲, men bara det går bra så får jag sova sen 🙂, det som sket sig nu är tentan jag skulle ha skrivit idag .....får ta det i Augusti - det skulle nog klassas som fyllestyrning om jag satte mig bakom ratten nu 😮🤒 och resultatet på den skrivningen skulle nog bli en omtenta iallafall för hjärnan orkar inte hålla kvar det jag läser .

Tänk vad man hinner fundera och komma fram till saker när man är vaken så här, väldigt nyttigt att rota igenom saker ordentligt 😀 sen om man kommer fram till hur man ska lösa saker o ting så är det en bonus  och jag har kommit fram till en del som känns okej att genomföra 🙂 och så får det bli helt enkelt.
Ska se till att sonen kommer iväg sen ska jag sova en liten stund.
Ha en bra dag o tack för titten
Lördag 23 Juni 2012
Då var man i farten igen 😉, men får nog ta det lite lugnt idag då lederna protesterar ordentligt.

Hade en jätte trevlig dag igår med vackert väder, god mat osv 😀.
Yngsta dottern fixade hemgjord glass i glassmaskinen som blev ybergod helt fantastiskt god 🙂.
Sen avnjöt vi en supergod (om jag får säga det själv) smörgåstårta plus en del annat - senare blev det en gräddtårta med jordgubbstopping oxå den helt underbar, bara en massa skryt om hur duktig man är eller hur!!?? 😉😀😀

Idag blir det en resa till Borlänge för ungdomarna ska reggas inför jobbet på Peace & Love festivalen .

Ska umgås med min lagbok nu för det är tenta på tisdag - önskar alla som är här och läser en bra dag och tackar för titten.
Midsommar 2012

 

Tisdag 19 Juni 2012
Tiden går.....mycket att tänka på både glada och roliga händelser men det finns dom mindre glada o trevliga sakerna som gör sig gällande emellanåt...........ibland undrar man vad det hela går ut på och vad som är meningen med det hela.

Sömnen lider, orken lider, kroppen lider och den mentala hälsan lider den med, vill bara sova men "hinner" inte,,,,,,,

Torsdag 14 Juni 2012
Då har dagen D kommit och gott - tur som tokar hade vi med vädret och lokalen funkade jätte bra. Super kul att träffa alla människor som kom för att förgylla dotters studentdag tack till er alla😀😘. Och slut har vi varit ett par dagar  fast nu känns det som krafterna sakta men säkert är på G tillbaka 😀.

Mörka små moln har börjat synas på himlen och det gillas inte, vissa saker kan jag göra något åt men inte allt, så ska sorgen åter igen bygga bo.

Idag har dom koll av kraftledningarna med helikopter på låg höjd - det blir ju cirkus med min ponny som blir rädd när göken gal och hingsten som är rädd för sin egna skugga 😮🤩😉🤨.......mmmmm roligt varje dag.

Nu har jag annat för mig - ha en bra dag och tack för titten.
Studentfin och glad dotter <3
Torsdag 7 Juni 2012
Sista skälvande dagen innan dagen med STORT D 😀.

Det pirrar i en del magar kan jag avslöja 😉, var in i natt och hämtade den blivande studentskan på krogen lagom gla i hatten 🙂😉.
Mat lagas i parti och minut och ikväll har plupp avslutning - lite vemodigt men men sånt är livet.
Kommer hem lite ungdomar ikväll som ska sova över och imorgon fm hämtar jag ett gäng grabbar som ska spela lite musik för oss 🙂😎😘.

Näe nu lär jag göra vidare - ha en bra dag alla människor och välkomna till alla er som kommer på studentfirande imorgon 😀.
Söndag 3 Juni 2012
😀 😀  GRATTIS ÄLSKADE MAKE 😀😀 som fyller år i dag 😘😘😘

Idag har man inte behövt flytväst och hästarna kunde gå ut 😀 i går var det väl alldeles bedrövligt dåligt väder och det var kallare än va det var på julafton förra året 🤨😲😮😠.

Trött i massor men det går inte att slacka efter nu nopps - bara att tuta å köra.

Fundersam blir jag ....... den otäcka känslan som infinner sig när man förstår att man är grundlurad ..... igen.....

En hel del beslut är nu tagna en del "bara skönt" och andra väldigt jobbiga men nödvändiga och risken för att det blir osämja med en del är smällar man får ta tyvärr....om dom inte förstår - så är dom inga vänner heller. Just nu är jag väldigt klar över vilka som är vänner och vilka som inte är värd min vänskap.

Men vi ser med glädje och stolhet fram emot fredagen och dotters student - och hennes gäster - det ska bli så jätte trevligt att träffas 😘😘😀.

Nu lär jag göra annat tack för titten

Torsdag 31 Maj 2012
Godmorgon

Japp japp japp - satte psykologitentan 😀😀😎😎 klart duktig om jag får säga det själv 😉.

Nya aggregatet kom igår *äntligen*, så två av "tanterna" gick upp på bete igår kväll .

Det drar ihop sig till avslutningar på alla håll nu - tonåringen tar studenten och plupp går ut 6:an vilket betyder att det blir skolbyte till hösten 😲 stor flicka nu 🙂😘 men det är ett avslut på många vis framöver vilket är ofrånkomligt och smärtsamt.

Idag hoppas jag faktiskt på regn för nu är det torrt som f-----n, växligheten har stannat lite känns det som 😲.
Har kollat in en "reservplan" om orginalplanen inte funkar, så får vi se vad som händer - för något måste göras eftersom det som är nu INTE fungerar.  Mycket i denna process sliter hårt på oss, men nu finns det ingen återvändo utan det är framåt som gäller.
Ska sätta mig med Svearikes Lagbok ett par timmar *suckar* inte så värst sugen på det men jag måste........

Önskar alla en bra dag och tackar för titten

Fredag 25 Maj 2012
Jösses vilken vecka som lider mot slut, äntligen måste jag säga 😲.
Det har kommit in svar på studentinbjudan och det ska bli så jätte trevligt 😀.

Sooooool och så bedövande vackert när allt i naturen vaknar 😀😘.
Sista kursen innan sommaruppehållet drar sig mot avslut - ska bli så *fultord* jätteskönt med lite ledigt från böckerna, ska förvisso jobba men det känns bara skönt 😀 att göra nått helt annat .

Idag står en hel massa på "göralistan" så det är väl bara att sätta fart på allt 😀 önskar alla en trevlig helg och tack för titten
Häftig tycker jag =))
Lördag 19 Maj 2012
Lördag........det har varit en solig och bra dag idag - haft en hel del att göra.

Igår var vi till Rättvik på trav för våran älskade Diggis startade igen, och hon gör alltid sitt yttersta..........sen kommenterar jag inget mer.

Sen när vi var på väg hem igen så talade jag med tonåringen som var ganska så uppriven och vi bestämmer att eftersom vi är i området och läget var allvarligt och akut så hjälpte vi till så att det kunde avslutas på ett tryggt och lugnt sätt. Jag kunde bara finnas där och stöjda och gråta tillsammans med dom när beslutet om slutet var taget, men jag är så stolt över dessa två ungdomar som insåg allvaret och tog ett modigt beslut att avsluta även och det smärtatde oerhört, i morgon så kommer dom hem hit 😘.
Plupp är genomförkyld men är vid gott mod 🙂.

Jaha näe nu ska jag ta och natta stallet - ha en fortsatt bra kväll och tack för titten.
Tisdag 15 Maj 2012

Det finns då folk till allt här i världen 🤩, men vad jag funderar mest på vad det är för sorts människa som går in här och läser och sen diktar/ljuger ihop en "bra" historia på en fortsättning som INTE finns........i min värld tycker jag att man ska söka professionell vård om man har sådana problem, men det säger mer om denna stackars människa än om mig.

Förkylningen fortsätter och nu har bihålorna börjat lägga sig i och ett öra värker......

Inbjudningarna har redan börjat få svar så detta kommer att bli jätte trevligt, dotter har börjat få lite fjärilar i magen - tror nog att det  inte sjunkit in riktigt än 😀😘 men det kommer det kommer 🙃

På fredag blir det spännande igen 😎

Söndag 13 Maj 2012
😀  SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL äntligen och himlen är precis knallblå *lycklig*.

Jaha då har man gjort tentan "from hell 2" 😲😮🤔🤨 ja vad ska man säga..... då var den första bättre fast den var urkass, nu tog dom med frågor som vi inte ens gått igenom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! under ALL kritik. Jajajaja det blir en vända till med den kan jag tro, sånt e livet "shit happens".
Sommarhagefix idag, tonåringen sover borta hos boyen hela helgen, plupp har kompis här mmm som sagt livet går vidare.
Fick iväg inbjudningarna lite sent men ändå....fick göra det enkelt för mig men det finns nog kanske eventuellt någon som reagerar på att vi tog beslut om "samskick" men alla fick samma modell, men nu ska vi träffas och fira/glädjas åt att dotter tar studenten, vilket vi är stolta över, allt annat hamnar på samma hög som när katten skiter.

Har pajjat 1½ finger efter ett slagsmål med hingsten igår morse, förvisso vann jag men torskade på fingrarna, långfingret är som en telefonstolpe och  ringfingret fick sig första leden en smäll, den kan jag röra på i alla fall men långfingret funkar inte, men det går över, skit när man ska skriva för hand bara men det får bli dataskrift ett par dagar, pekfingervalsen funkar bra 😀😉.
Åkte förbi och hälsade på älsklingshjärtat Diggan igår när vi kom från Falun - mattesmysplutta - hon blev så glad när vi kom så hon gnäggande - det värmer. 

Nu har jag lite att skriva klart i en av kurserna sen ska jag sätta "tänderna" i civilrätten, intressant faktiskt 😉🙂😎.
Önskar alla en trevlig söndag och tackar för titten.
 
Dig In Toowoomba som är uppstallad hos Claes Eskilsson på Rommetravet - mattes hjärta.
Tisdag 8 Maj 2012
Fyller visst år idag typ.....jaha grattis på mig då .

Tider flyger och det händer så mycke olika saker så att man inte hänger med riktigt men allt är inte roliga saker men det är det som är livet, omtenta i helgen och tentatid i denna kurs vi läser nu är satt till den 8 Juni och då har vi student här *suckar* sen fick jag ny op-tid den 4 Juni  eller jag läggs in då och op blir dagen efter *suck igen* den måste jag flytta på IGEN för jag börjar jobba den 4 Juli - snacka om röra 🤒.

Ibland kommer en stilla undran vad det är för mening med allt igentligen.............ibland är det så fuktansvärt orättvist bara........

Snart dax att knoppa tack för titten
Lördag 28 April 2012
Gooooodmoooorgon 🙂

En hel vecka har gått igen, tiden springer minst sagt 😲.
Vi var ju och tittade på Revyresan förra helgen - dom är ju helt fantastiskt duktiga 🙂🙂😘😘 och föreställningen var lika bra som alltid.
Drar ihop sig till tenta igen, med helt okej ämne, upplägg och lärare, bra mycket vettigare än den förra kursen där 50% av oss kuggade........säger en del om den kursen och dess upplägg och jag kan lova att vi har klagat högt så vi får väl se vad som händer.
Planeringen för studenten fortskrider - nu är det inbjudningarna som står på tur 😀.
Vi var in på dansens dag i Hedemora i torsdags kväll - vi hade ju tonåringen med 😀😘 sååååå jätte duktiga 😘😘😘 *stolta föräldrar* 😀.
Nu har vi långledigt, ska bli så skönt att bara ta det lugnt 🙂 jajaja å plugga med . Tumme hålls för att det ska gå vägen.
Ha en underbar helg och trevlig valborg till er alla som är här och besöker oss 😀 tack för titten.
Revyresan 3 - sonen till höger =)
Lördag 21 April 2012
😀  Äntligen lördag och vi ska på teater - Revyresan 3 😀 ska bli så jäkla kul att äntligen få se dom igen men framför allt sonen då 😀😘 med oss har vi goda vänner 😘.
Denna vecka har varit något av en djävulsk vecka - men nu är tron och hoppet satt till att det blir lite lugnare....hoppas kan man ju alltid 😉.

Snödämp 4, 5 eller 6 (äsch minns inte hur många) kom i natt 😠🤒 så skit blött är det ute *suck*.
Nu ska vi bara invänta måndag och hoppas att det kan vara trevliga besked.
 
Läser ny kurs nu (sen två veckor) som är intressant som bara den och jag hittade en text, i en av kursböckerna, ur Prästungen av Göran Tunström som jag tyckte va fin och lyder som följer:

"Av femtonhundra soluppgångar, av nätter och dagar har jag lärt mig så mycket; jag kan kombinera företeelserna så långt att jag lyckas sträcka mig upp över spiskanten med en skål fylld av bär. Under femtonhundra dagar har mottagit kärlek, irritation, oro. Jag har hört ord som Hitler, Norge, sett människor le mot varandra, känt händer över mitt hår, har hört räckor av samtal, som jag både förstått och inte förstått. Under femtonhundra dagar på jorden har jag lärt mig  lystra till rop, att göra överväganden: akta dig för spisen, gå inte för nära vattnet. Jag har redan minnen av åsknedslag och höga stolar, av cykelturer och spöregn, av värme och kyla. Jag har triumfen av att ha lärt mig gå, kissa, tala, göra inlägg i små debatter, bedöma maträtters smak och doft: åh jag vet bättre än någon annan vilken mat som sväller i munnen och aldrig vill ner, jag vet kort sagt hur världen ser ut".

Belyser väldig bra hur många och varierande erfarenheter som ett barn får under sina första levnadsår.
Nästa veckar är det doktor dax igen, först knät som jag skulle ha gått med för 3½ år sedan men men 😉😎 jag i ett nötskal - det man inte dör av stärker en, och att ränna hos doktorn är inte riktigt min grej 😉, sen är det lungkoll igen och vad händer då som vanligt tro???? jo en förkylning passar på att dyka upp så jag har hosta när jag kommer dit och värdena kommer att vara dåliga så man inte vet om sjukdomen är aktiverad eller inte 😠🤒.

Noppse nu ska jag göra mig iordning för avfärd men ha en jätte bra dag och tack för titten.
Fredag 13 April 2012
Tiden rusar - både på gott och ont........

Läser o läser men det är så jäkla intressant 😀.

Grattis lilla mamma som skulle fyllt 82 år idag - 35 år har gått och jag saknar dig fortfarande 😘, man kommer på en massa som man skulle vilja prata med sin mamma om nu när man själv är i "mogen" ålder 😀, det gör lite ont ibland......men det finns inget att göra åt det ....bara fortsätta sitt samtal i "huvet" med dom man älskar men som inte är här längre.

Alla mår och har det bra, livet tuffar på och vi med det.

Tackar för titten och önskar alla en trevlig helg
Söndag 8 April 2012
Godmorgon

Strålande sol från klarblå himmel minus 6 grader.

Idag ska jag nog ägna mig åt att läsa/plugga lite till föreläsningen och seminariet i nästa vecka, köket ska jag då inte vara i på ett tag tror jag - 3 ggr den senaste veckan har jag fått het olja över mig, sist fick jag i ansiktet och det gjorde att det har varit jobbigt (läs smärtsamt) att ha andningsskyddet på, som jag måste ha för annars mår lungorna skit när jag är i stallet, och igår krönte jag denna vecka med att få kokande vatten över handen, undrar om det är någon som försöker tala om nått för mig? 😉.

Familjen mår bra - bara lite slutkörda efter ett par väldigt intensiva veckor, så det är jätte skönt med en långhelg.

Nu har jag ändrat lite i min "behandling" av lederna så  får vi se om det går bätter eller blir bättre 🙂 hoppas kan man ju alltid 🙂.

Nu ska jag göra annat (inte i köket) så alla får ha en bra dag och tack för titten. 
Fredag 6 April 2012
Lååååååååångfredag 😉

Har varit ute på "drift" idag  och kollat på lite grejjer.... jätte fint men det ena var för litet och det andra var perfekt men åt skogen för mycket jobb, så det är bara att fortsätta tro och hoppas.

Trött och sliten kännar jag mig just nu, men det går nog över bara det kan bli lite varmare ute 🙂 för det värker en hel del i mina leder nu igen .

Annars är det bra på det hela taget, ha det gott och tack för titten
GLAD PÅSK
Lördag 31 Mars 2012
😀  Mår bra gör vi - och glada är vi 😀.

Tentan är gjord ( blir nog omtag på den), och våran Diggis har varit ute och sprungit 😀.

Läget lugnt och skönt - ny kurs börjar på måndag 🙃.

Trevlig helg till alla
Onsdag 28 Mars 2012
Stort GRATTIS till älskade sonen som fyller 25 år i dag 😘😘😘😘😘😘
Tisdag 27 Mars 2012
Godmorgon

Man njuter av våren - lika bra att passa på för nu kommer ju dämpen till helgen 😥 men som mamma alltid sa " allt måste ner innan det kan bli vår" så det är bara att gilla läget.
Läser o läser o läser sen läser man lite till.....ska bli skönt när denna kurs är över, det är absolut inget fel på innehållet men utförandet är under ALL kritik......bara hoppas att tentan går bra, men man har ju massor att fundera på denna vecka - det kunde ha räckt med en grej men det ska ju vara tusen saker.

Lyckades med lokalen till studenten och det blir bara en mottagning på "dagen" sen ska ungdomarna gå ut i stället för att ha någon fest med tanke på en del invånare i denna kommun så är det nog lugnast att låta bli - *fult ord* att  andra *fult ord* ska "bestämma" om man "kan" ha en privat fest eller inte.......jajaja vi ska ju inte vara kvar här så det blir nog bra.

Myser fortfarande över min duktiga "lilla" häst som gick kvallopp i fredags och var så jäkla duktig.

Nu ska jag göra annat ha en bra dag alla som är här och läser och tack för titten 🙂
Fredag 23 Mars 2012
😀  Helt underbart super dunderfint på utsidan idag - sol från klarblå himmel det sjuder av liv i naturen, våren är på G och det är fredag - kan man önska mer?? jo det kan man nog men just nu känns det sååå jäkla bra 😀😘.

Spännande blir det med idag 😎

Håller tummen för att vi får lokalen vi vill ha till dotters studentmottagning, ska titta lite på inbjudningskort oxå - har ju ingen färgskrivare längre (bara en svartvit laserskrivare), för jag vill ju helst göra korten själv men nu är det som det är. Inbjudningarna är helt och hållet utifrån dotters önskemål så det är bara att göra.
Jag tänker vara lite "lat" med "maten" och köpa så mycket som möjligt färdigt, annars hinner jag nog inte med allt och stressad är jag redan.

Läser o läser o läser massor och åter massor...... i denna kurs har vi 10 läroböcker och en massa extra utdrag ur diverse andra texter, allt detta ska vi ha tenta på  - fredag nästa vecka och inga instuderingsfrågor fick vi denna gång *suck* så man har lite bökigare att sätta fokus, alla säger samma sak.

Nopps nu är sittastilltiden slut, nu lär jag göra annat - önskar alla en trevlig helg och tackar för titten 🙂 
Torsdag 22 Mars 2012
PREMIÄR IDAG PÅ MAXIMTEATERN 😘😘😘

Stolta föräldrar 😀
Torsdag 15 Mars 2012
Opppsss.....tiden går fort när man har kul, som jag har just nu iallafall 😉😀

Denna vecka är som förra ....full av studiebesök 😀😉😎 och minst lika intressant och spännande och och och... kan skriva hela dagen om det men hinner inte 😉, och trevliga kursare 😀.

Nu tror jag att en struktur för vad jag ska ha för inriktning ta form, och det är jätte kul - man har känt sig lite förvirrad ett tag nu, och på varje ställe dessa två veckor så har dom frågat vad vi tänkt oss att jobba som när vi är klara, och det har iallafall inte jag varit på det klara med ...men nu känner jag att det börjar bli en liten röd tråd 😀😀😀 massa glad e jag 😀.
Familjen mår bra, hesheten skiftar från dag till dag.
Men bäst av allt VÅREN gör sina små framsteg 😀😉.

Livet knallar på som det ska, man kan inte klaga 😀😘

Ha det gott och tack för titten
Lördag 10 Mars 2012
Jisses vilken vecka det har varit 😀😉😲😎

VFU:n har jag varit på i 1 vecka nu och det är såååå sanslöst roligt, spännande, intressant osv, man bara suger i sig som en torr svamp - försöker att pressa in så mycket det bara går och lite till 😉.

Platser vi varit på denna vecka är t.ex. Anhörigcentrum i Avesta och träffat en kvinna som verkligen brinner för detta på alla sätt och vis - super intressant, sen har vi besökt Sävik i Säter -behandlingshem för män med beroendeproblematik i kombination av psykiska problem, ojojoj helt fantastiskt, sen har vi varit ut till Dormsjöskolan - läke-pedagogiskt behandlingshem också jätte intressant, sen har vi varit på lite fler ställen och nästa vecka blir det ännu flera 😀😀, sen har man ju så jätte trevliga kurskamrater så veckan har gått skitfort.

Gubben jobbar "extra" denna helg och jag har en HEL del att skriva klart......

En riktigt ful irritation har börjat gro - den har funnits en tid men inte gjort så mycket väsen av sig men nu börjar det röra på sig ganska så ordentligt och jag vet inte riktigt hur jag ska ta itu med det....men jag lär bli varse om det va det lider. Är det något jag inte gillar så är det "godtycklighet".

Vädret är sagolikt fint ute - äntligen får man väl säga 🙂 Svanarna har börjat röra på sig och om dom inte redan är här så kommer tranorna vilken dag som helst - sånt kan göra mig såååååå jäkla lycklig 🙂😀😘😘🙃.

Då har jag lite att göra - ha en bra dag och tack för titten
Söndag 4 Mars 2012
Goddag 😀

Då har man hunnit avverka 4 dagar i mars redan 😉, sol och finte ute men en aning kallare än i veckan som var.

Rösten lever sitt egna liv, men jag tror och hoppas att det ska vara över snart, har 5 dgr kvar med penicillinet 😀.

I fredags hade vi redovisning av arbetet med barnkonvensionen och mänskliga rättigheter och alla var kanonbra samt att jag har så kalas goa studiekamrater som lät mig vara tyst - ingen hade nog hört va jag sa iallafall 😉😲.

Imorgon börjar VFU:n i 2 veckor - ska bli så jäkla kul och intressant, imorgon kväll är det Rommetravet som står på agendan, och nu stiger spänningen igen 😲😎😉😀.

Önskar alla en fortsatt trevlig dag och tackar för titten 😀
Onsdag 29 Februari 2012
Sista dagen i februari......tiden går fort.

Sjukan som håller oss sällskap här tänker tydligen bo kvar en stund till *suckar* har inte haft någon röst på ett tag och det blir lite problem med muntliga redovisningar och diskussioner som det naturligtvis ska vara denna vecka men jag får väl åka dit och bara vara där, vad annars kan man göra?
Men det är skillnad på folk o folk även i en hyggligt liten grupp........människan är ett intressant fenomen att studera . Men finns ett annat intressant fenomen.... när man upptäcker vad folk IGENTLIGEN går för 😎 spännande.....typ.
Men det jag tröttnar ur på är allt "tuggande" hit o dit och inget betyder något iallafall....lite tröttsamt.

Annars flyter det på, ny optid har kommit så nu börjar förberedelserna för det och allt vad det innebär😲 lite oro känner man ju - bara  hoppas att man vaknar igen.

Och vi letar vidare - men det är tunnsått så att säga, om man ska säga nått alls.

Boj transportvagnar gick i konka före jul så den transporten vi hade på "hyra" har vi nu köpt eftersom dom ska upphöra med uthyrningen. Gå lika bra det me 😉.

Snart dax för bingen - så jag önskar alla en god natt och tackar för titten
Måndag 27 Februari 2012
Godmorgon - minus 11 grader 😲

Påväg att återvända till världen efter den senaste veckans "apsjuka" det började med plupp som har varit dyngdålig, sen sjukna jag o sonen, samma där dyngdåliga och sen sist tonåringen som inte har varit lika sjuk som vi andra men ordentligt dålig, och för min del blev det en tripp till akuten i lördagsnatt pga problem med andningen. Det var inte lungorna men dom övre luftvägarna var svullna så det blev betap.tabletter och penicillin, skönt när dom tar andningsproblemen på allvar. Och denna sjuka gjorde att plupp missade sin skolresa - så hon är riktigt ledsen och besviken stackarn.

Nu ska jag göra som doktorn säger - VILA - ha en bra dag och tack för titten
Torsdag 23 Februari 2012
Stort GRATTIS till dom nyblivna föräldrarna 😘
Onsdag 22 Februari 2012

Godmorgon

3 av 5 hemma i feber och dj-vulsk hosta, den är grym, en 4:de på g att insjukna så får vi se när den sista får detta då.......

Skolan och livet tuffar på - människor kommer och människor går.

Idag ska jag bara lääääsa o läääsa - försökte igår men jag fick läsa om o om igen........somnade visst😉.
Men va man sover skumt när man har feber 😲.

Igår beställde jag biljetter till Revyresan 3 😀😘 ska bli såååå roligt att gå och titta på sonen och gänget 😀😀😀 *stolt*, går med goa vännen o familjen.

Gurkmejan går bra men smakar fortfarande *fultord* 😉, så jag kör på ett tag till 🙂.

Nu ska jag göra lite annat en stund men ha en bra dag och tack för titten.


Måndag 20 Februari 2012
Godmorgon 🙂

Natten har nog inte varit av bästa slag - har en "liten" unge som är förkyld med tillhörande slemhosta som är rätt så jobbig, så det har blivit en ganska så sömnlös natt på soffan.....men det är bara att gilla läget - tur är att det går över inom kort men jobbigt medans det pågår.
Har sedan ett x-antal dygn provat gurkmeja för mina leder och förutom att det smakar *fulaord*, så tycker jag nog att värken mattas av sakta men säkert 😀 alltid nått att glädjas över 🙂.

Skola idag igen - bara att "mala" vidare snart dax för VFU - ska bli spännande 😀.

Sen har landstinget ringt och anmält intresse för att dom vill att jag ska jobba i sommar😀 ska bli roligt som vanligt 😀.

Käken har lugnat sig - där dom var och "grävde" har läkt fint och stygnen har löst upp sig, men nu ska bara tänderna "framför" flytta sig bakåt och det gör lite ont till och från - men det blir nog bra i slutändan.
Tonåringen och boyen har varit här i helgen 😀.

Sen har vi varit och tittat på älsklingsälsklingen när hon gjorde ett jobb i lördags med sin vapendragare R.O. och hon var duktig förra helgen,och nu så var hon snäppet bättre 😀😘.

Nopps nu måste jag dona på här ha det gott och tack för titten
Torsdag 16 Februari 2012
Gomorron

Lederna gör som dom vill fortsättningsvis ...... 

J.D tipsade om grönläppad mussla som ska vara bra vid sådana här besvär så varför inte prova 😉 får kolla efter tentan imorgon eller under helgen, just nu är det bara teorier, begrepp, analys bla bla bla i huvet, intressant men väldigt tröttsamt..........jooo men roligt oxå 😉.

Kvicksilvret har ramlat ner igen till 15 minus *suckar* vill inte ha någon vinter längre .....vill ha våååår 😀.

På det hela taget så är allt ganska bra - utom lite små saker men livet kan inte vara perfekt jämt 😉.

Ha en bra dag o tack för titten  
Tisdag 14 Februari 2012
Godmorgon

Varenda led har bestämt sig för att vara på tvären idag 😥, lite jobbigt när man har mycket att göra ....har inte tid med att vila typ som är den bästa medicinen ..... men men det löser sig.

Idag är det tentaplugg med J.D. på Romme som vanligt 😀 även onsdag o torsdag .

Har väckt barnen i omgångar utan något större resultat - jo sonen kommer ju alltid upp men dom andra två donnorna var det värre med 🤩.....
 Solen är på väg upp redan 😀😀😀😀😘 underbart med mera ljus, trött på vintermörker.

Nu har jag lite att fixa med så ha en jättebra ALLA HJÄRTANSDAG allihopa och tack för titten


Detta blev klart idag under dagen 😀😀😀😀😀😀😀
***************************************************************************

Högskolan Dalarna får socionomexamen

14 feb 2012 12:31

Högskolan Dalarna har idag genom beslut av universitetskanslern beviljats rätten att ge socionomexamen. Högskoleverkets bedömargrupp har i ett utlåtande bedömt den utbildning, den kompetens och de utbildningsmiljöer som finns i Falun som helt tillfredsställande.

Högskolan ansökte om socionomexamensrätten även 2009 men fick avslag med hänvisning till vad man då ansåg vara en otillräcklig forskningsmiljö. Sedan dess har ett flertal nyrekryteringar skett så att det idag finns två professorer, ytterligare 13 personer med doktorsgrad samt fem doktorander i miljön kring utbildningen.

Högskolan Dalarna påbörjade ett utvecklingsarbete för mer än tio år sedan för att bygga upp lärarkompetens och utbildningsmiljöer. 2005 startade så Socialarbetarprogrammet i ett nära samarbete med huvudmännen för socialtjänsten i Dalarna.  Högskoleverkets expertgrupp lyfter fram den verksamhetsförlagda utbildningen som särskilt förtjänstfull.

-Samarbetet med Dalarnas kommuner i SuD, Socialtjänstens utvecklingscentrum Dalarna har varit en förutsättning för att vi har kunnat ta hem det här viktiga examenstillståndet till Dalarna, säger rektor Marita Hilliges. Det betyder mycket för Högskolan förstås, men också för kompetensförsörjning och kompetensutveckling för socialtjänsten i hela regionen, säger hon.

Söndag 12 Februari 2012
God förmiddag

Sol från klarblå himmel har vi idag fast det var lite mera moln i morse 😀.

Gårdagen var jätte trevlig som vanligt när vi är till Stall Eskilsson - tittade på många fina hästar men den finaste och duktigast i våra ögon var naturligtvis Diggan *mattespyyyzzzmule*, en aning kallt men det gick bra ändå.

Sen blev det hemgjorda semlor och pizza a la mamma speciale 😎.
Eftersom vi gjorde jobbet i fredags så behöver vi inte in till Borlänge idag *sköööönt*🙂.

Annars är läget lugnt och alla utom plupp mår bra för hon fick jätte hög feber igår kväll huxflux bara och idag är den borta men hon har ont i huvet och är tjock i halsen 😥, pluttan då 😘.

Nu ska jag göra annat ha en bra söndag och tack för titten.
Alltid ledsamt när unga och talangfulla människor går ur tiden för tidigt
Fredag 10 Februari 2012
😀  Godmorgon
Så har kvicksilvret ramlat ner till -21.......... inga kommentarer......

Seminariet gick kalas bra igår, kanske lite för lite tid med tanke på frågorna som var lite av den tyngre modellen , sen pratade vi lite efteråt om grupparbetet som vi ska göra - blir nog bra 🙂.

Huset är vaket och dom flesta är på G, elden sprakar i kakelugnarna, diskmaskin och tvättmaskin gör ett pass, ska röja lite för imorgon ska jag myyyyysa och titta på våran fina Diggan som ska ut och röra på sig 😘😘😘😘.

Man ska aldrig sluta förvåna sig över vad andra människor säger eller gör - ganska fascinerande...... undrar lite om dessa vet vad dom gör mot andra.....nu vad det inte jag tack o lov som råkade ut för det men det är otrevligt att bevittna det.
 
Nu ska jag dona vidare - ha en bra dag och tack för titten
Torsdag 9 Februari 2012
Godmorgon

Slut och trött är man efter ett antal riktigt intensiva dagar, längtar efter en lugn och stillsam helg i sängen typ - bara soooova, men det är ju bara en dröm det vet jag - för lugn och skönt existerar inte i min värld..😉

Idag är det seminariumdax igen - moraltest......ok... det är säkert bra - kan nog bli en riktigt intressant diskussion 🙃.
Sen är det högväxel i för tentan nästa fredag (omtenta eftersom jag var sjuk förra gången den gick).

Önskar alla en bra dag och tackar för titten
Söndag 5 Januari 2012

Godmorgon

Det har varit kallt som f-n dom senaste dygnen 😲, men nu är kvicksilvret på väg uppåt iallafall "bara" minus 17 grader *me like*, och kakelugnarna sprakar hemtrevligt.

Igår morse var det 25 minusgrader när jag åkte till Falun för att tenta - isch va kallt, men så vansinnigt vackert med sol och gnistrande snö, inte mycke folk ute heller 😉.
Blir nog omtenta på den,  för det kändes inge bra alls ....faaast konstigare saken har nog hänt .

Huset sover fortfarande ......skönt med lite "egentid" och bara lyssna på tystnaden och sprakandet från elden *mysfaktor*

Idag är det läsning som står på schemat, ska göra en reflektion på två böcker och en utökad observation, mmmmmm det finns att göra med andra ord - så nu har jag inte tid att sitta här någon längre stund.
Ha en bra o trevlig söndag och tack för titten.

Fredag 3 Februari 2012
🙂  Godmorgon

Så var vi  framme vid helg igen - shit vad det rusar på 😉.
Fick utdrag ur opjournalen som dom vill ha till op på USÖ.
Kallt ute fast inte som förra vintern iallafall tack o lov får man nog säga, sprakar mysigt i kakelugnarna.

Alla är iväg så jag ska ta och sätta mig med instuderingsfrågorna ett par timmar nu 😎.

Önskar alla en bra dag och tack för titten.

"It's not the lying that bothers me, it's the fact that people think I'm stupid enough to believe them that does."


"Life's not about the people who act true to your face. It's about the people who remain true behind your back."Onsdag 1 Februari 2012
Godmorgon 🙂

Ny månad ny dag och nya möjligheter 😉 och gårdagen kommer inte åter 🙂 men det var inget fel på gårdagen.

Munstatus.......jo ganska så okej faktiskt lite längre perioder mellan tablettintagena iallafall 🙂 inte helt fel, och jag kan äta annat än soppa om jag tuggar väldigt försiktigt 🙂, man får vara glad för det lilla.

Tenta på lördag igen *suckar* det är bara att göra.........

Funderingar.......många tankar.........frågetecken som ska rätas ut.....men det blir bra i slutändan tror jag/vi.

Gick igenom lite mail härom dagen, en mailkonversation från förr......och jag funderar och funderar på varför det är så enkelriktat.......finns det ett rätt och ett fel? både ja och nej får svaret bli på just sammantaget men delarna i det får jag/vi fundera vidare på.......inga lätta frågor men nödvändiga att gå igenom så det blir ett avslut även på det......men vissa saker går inte att lösa bara acceptera, släppa och gå vidare, "funderingsstund" slut.

Har lyssnat på en jätte rolig och bra bok i bilen när jag har åkt till och från skolan - "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", har du inte läst/lyssnat på den så gör det 😀🙃.

Idag är det friluftsdag för Plupp, sonen är på Korpen, tonåringen är "dålig" hemma o sover, gubben är på jobbet och själv har jag en del att "läsa" inför tentan, och vi har kommit fram till att vårat liv nu och i framtiden är det vi som bestämmer över - vad som ska ingå eller inte, man är sin egen lyckas smed heter det visst 😀.

Ha en underbar dag och tack för titten
Söndag 29 Januari 2012
Godförmiddag

Då är man på väg tillbaka till livet igen efter en resa till "helvetet" typ....djur som har så här ont tar man bort.......men idag *kors i taket och peppar peppar* känns det som det är på G att vända - bara att hålla tummen 🙂.

Teaterbesöket var lyckat vad jag förstod på dom när dom kom hem 😀 och snart har älskade sonen premiär med Revy resan 3 *stolta och lyckliga*.

Jag längar efter att få äta något annat än soppa nu *suckar*, igår smakade jag lite på potatismoset och det var så himelskt gott.........

Ibland blir man lite fundersam............är det min "inre röst" jag ska följa eller ska någon annan bestämma över mig och mitt liv????..........

Näe ni får ha en trevlig söndag och tack för titten
Onsdag 25 Januari 2012
Godmorgon.........

Var till käkkirurgen igår, helt fantastiska människor måste jag säga, nu är eländet väck iallafall och jag får ägna mig åt att vara tyst o surpla soppa - kan inte öppna munnen ordentligt och är för svullen för att tugga (biter mig då), stygnen stramar och det gör dj-ligt ont, men annars så mår jag okej, skönt att det är över och värktabletterna gör livet fluffigt och mjukt 😉, lite jobbigt med andningsskyddet bara för den ligger emot lite hårt, och jag måste ju ha det för att få vistas i staller överhuvudtaget....tur att det är av övergående natur ( käken alltså 🙂).

På lördag ska gubben o sonen på teater 😀 och jag har en "date" 😉 ska bli sååååå jäkla kul.

Skola imorgon, om jag kan köra bil - beror lite på hur ont jag har 😲 litteraturseminarium........frågeställning och diskussion .

Nu ska jag vila en liten stund med en bok - önskar alla en bra dag och tack för titten 😀.
Måndag 23 Januari 2012
😀  Godmorgon

Ny vecka nya möjligheter.
Skola idag och ny kurs igen och bokjakten är snart klar...... skulle ha tentat i lördags men vaknade med en hemsk huvudvärk modell migrän så jag får ta en omtenta på den 😠😥.

Nu är Bruno hemma 😀

I fredags var vi på travet och träffade LM, CB, RO, CE och ett gäng andra och den vackraste av vackra - Majesty of Rock som startade på Romme 😘 hade jätte trevligt men apkallt va det, var ner och pyzzzade på älsklingen med 😀😘.

Sonen var på dans i lördags, Plupp sov hos en kompis, så vi hade bara tonåringen o boyen hemma i lördagskväll, men dom såg vi inte röken av ändå 😉🤩 jajaja lugnt å skönt - behövdes för huvet mådde inge bra alls. Packade 20 kg köttfärs på kvällen - inte helt fel 😀.

Nähä ska se till att ungar kommer upp och iväg ordentligt ha en bra dag och tack för titten.

Torsdag 19 Januari 2012
😀  Godmorgon

Torsdag igen - tiden rusar som vanligt 😲, förkylningen bor kvar och nu börjar jag känna av bihålorna igen 😠 bara att hämta ut mera spray......
Fick en trevlig överraskning i början på veckan 🙂 tid till käkkirurgen redan i nästa vecka JIIIIPPPPPIIIII 😀 ska bli skönt att få ut det onda 😉.
Pratade med handkirurgen om ny tid för op och nu vill dom ha in mig dagen före op......narkosen har tydligen frågor o funderingar 😲 men det är ju skönt att dom tar problemen på allvar🙂, först hade dom tänkt att jag skulle vara vaken iallafall eftersom det är struligt vid sövning plus att problemet med lungorna har "tillkommit", men operationen kommer ta längre tid än normalt och min oro är ju inte mindre efter förra sneresan, så dom tyckte nog till slut att det är bättre för mig mentalt om jag fick sova 🙂.

Idag är det plugga som gäller med goa J.D på travet - passar nog på att pyyyyzzzza på lilla hjärtat me 😉.

Nu ska jag väcka barn, ha en bra dag och tack för titten
Måndag 16 Januari 2012
😀 Godmorgon

Ny vecka nya möjligheter 😀

Aphalt ute - underkylt regn nu på morgonen, undras om man törs sig ut alls idag 😲🤨🤔.
Dom va och saltatde våran väg nu på morgonen och det har inte hänt på hela tiden vi bott här ...lite sand eventuellt men inte salt så då är det halt 🤒, just nu tycker jag att denna så kallade vintern kan vara slut, för det var inte så mycket med den, tycker synd om ungarna bara.

Benet och handen värker fortfarande, förkylningen vägrar att släppa taget 😠, men annars är det ganska så okej tycker jag 🙂😉, man får ta en dag i taget 😀.

Ska se till att få iväg den sista nu på morgonen sen är det plugg som gäller.

Ha en bra dag, tack för titten och vad ni gör så KÖR/GÅ försiktigt.
söndag 15 Januari 2012
😀  Godförmiddag

Läget är hyggligt lugnt här ute på landet.......

Pluggar å pluggar å plug....osv, har artikeldiskussion nästa vecka och det två artiklar som ska "redovisas" den ena är kvantitativ och den andra är kvalitativ osv......

Helgen har rullat på och snart är den till ända IGEN, men ibland är det skönt när helgen är SLUT.

Tonåringen o boyen var och såg sherlock holms i fredags som var väldigt bra, och igår kväll kom dom hit ut 😀, plupp var iväg till en kompis så det var bara jag gubben o sonen hemma - lugnt å sköööönt med andra ord 😉🙂.

Idag är det bl.a. en sväng till Borlänge om gäller.
 
Önskar alla en trevlig söndag och tackar för titten
Fredag 13 Januari 2012
😀  Godmorgon

Fredag den 13 😉 blir bra det 🙂 

Plugga med J.D idag 😘 blir kul som vanligt 😀.

Men h-vete va halt det är överallt - bara att hålla tungan rätt i munnen ( eller i rätt mun 😉 ) så man inte halkar ikull eller kör av vägen 😲.

MYCKE att tänka o fundera på, MYCKE att få struktur på, räta ut och lägga til rätta, intressant är det men ibland blir det proppfullt och då får man stanna till en stund och andas som min goaste J.D säger. Pratade med "Chefen" igår och allt är bra och han är sååå nöjd med utvecklingen - det är så roligt o skönt att höra.

*Jag tror jag vet va det blir 😀😉*

Snart dax att ta hem Bruno med 🙂 och det ska bli såååå jäkla spännande 😀.

Nu ska jag göra annat en stund innan jag ska fara iväg - ha en bra dag o tack för titten

***************************************************************************
Vi har nåtts av tråkiga nyheter nu på morgonen - en av våra avkommor "Charlieponken" Vikings Mystery/Charge Toowoomba har fått somna in - vila nu min lilla gubbe - stort tack och varma kramar till hans underbara ägare som har tagit så väl hand om honom.
Torsdag 12 Januari 2012
Godmorgon

Det har varit minusgrader ett par dagar men säg den glädje som varar.......nu är det nollan och "snöglopp" -  sååååå trött på detta "hattande" i väder o temp, blir ju skithalt - har redan halkat ikull så benet är blått 😲😥😠.

Pluggandet flyter på - snart tenta igen, f---n va tiden går fort 😲🙃, blir lite mycket ibland att tänka på och livet runt omkring tar ju inte paus direkt bara för att man går på högskolan 😉 men det är jätte kul och intressant, snart praktikdax 😀.
Förkylningen bor kvar *suck* - men den får nog flytta snart😉😉, lite tröttsamt, har haft nått skit sedan i början på october förra året 🤨, plus käken som för tillfället håller sig lugn 🙂.

Nu måste jag se till att barnen kommer iväg ordentligt - ha det gott, ta det lugnt i halkan och tack för titten 🙂.
Söndag 8 Januari 2012
Goodagens 😀

11 minus på utsidan 🤔 vet inte riktigt om jag tycker det är så myyyysigt direkt - lungorna blir lite kassa när det blir mer än 10 minus 😲.

Fick flytta på handoperationen pga käken och en kraftig förkylning som har slagit sig till ro i min kropp 😠🤒, men annars så mår jag ganska så bra 🙃.

Gubbens förkylning är på G att ge sig *skönt* ungarna mår bara bra allihopa - tonåringen har haft boyen här i helgen 🙂 trevlig grabb 🙂.

Idag ska vi jobba en sväng i Borlänge. Igår fick vi äntligen "fingrarna ur" och eldade upp rishögen (modell större) som legat cirka 2 år för länge 🙃, det var perfekt att göra det igår då det var vindstilla för en gångs skull 😉.

Nu har jag annat att göra - ha en bra söndag o tack för titten 🙂

Onsdag 4 Januari 2012
Godmorgon!

Skitväder ute och skithumör inne 😠, förkyld som f---n och ont i munnen som f---n med 😠, bara för att jag har så jäkla mycket idag 😠. Men imorgon ska iallafall tanden ut, har jag bestämt, bara hoppas att tandvården kan tycka detsamma för det har dom inte gjort så här långt 😠😠😠, det kan ju inte vara meningen att man ska behöva ha så här dj------vla ont bara för att käkkirurgen inte har några tider förens om ca 8 månader - då lär dom ju ta bort en annan tand då typ....... Men vi bor visst i fel kommun och det var ingen nyhet alls tyvärr.......

Flickorna är lediga ett par dagar till - sonen är ledig tors o fred, maken jobbar nog bara halvdag imorgon.

Skola idag en stund, sen är det höhämtning och som vanligt så är det skitväder när man ska ut med släp osv 😠 näe denna dag kommer att bli lååååååång bara hoppas att allt går bra.
Sååå då var det färdig surat 😉
Ha en bra dag, tack för titten,  och kör försiktigt alla som måste ut.
Tisdag 3 Januari 2012
😀  Godmorgon
All den fina snön vi fick i söndags tog regnet med sig igår *suck* så nu e det svart ute igen 😥......men det ser lite lovande ut imorgon igen för ny snö 🙂 fast jag förstår inte vitsen med detta hattande i väder och temp 😲.
Imorgon är det skola igen en stund😀 och på fredag får jag eventuellt finbesök 😘.

Och nej jag har inte varit och dragit tanden ännu men det kommer snart att ske *lovar* 😉.

Nu ska jag skicka iväg sonen sen drar dagen igång på riktigt 😀
Ha det gott o tack för titten
Söndag 1 Januari 2012
😀  Ny dag Nytt år och Nya möjligheter - inte helt fel tycker jag iallafall 😉.

Blir nog en tripp till tandläkaren imorgon IGEN - tredje gången gillt - infektionen i käken har lagt sig lite med hjälp av penicillinet, men visdomstanden fortsätter att flytta på sig, vilket gör att resten av tänderna framför oxå flyttar på sig, och DET  gör ONT, så nu får dom ta bort en av dom - kan ju inte leva på värktabletter dygnet runt man blir så jäkla luddig i huvet tycker jag - sen har jag en handop inom kort, och det är ingen höjdare med allt detta "blodförtunnande" då inte nopps.

Tittade i travprogrammet till Rommes sista tävlingsdag den 30 Dec, läser ju dom flesta men kanske inte så jätte noga 🤩, men nu gjorde jag det iallafall och såg att ett av dom lokala stuterierna som vi haft Cindy på förra året hade en annons med en del info om företaget, och för att slå ett slag för deras avelshingst ....... helt ok för min del men var jag kan bli "lite" irriterad på att man skriver följande: " Uptown Yankee blev mycket uppskattad första året med nästan 40 betäckta ston, bl.a. några riktigt bra ston. Prince Taggs mamma och Simb mirage .......". Nu är det så att HON heter INTE Prince Taggs mamma utan hon har ett eget namn, och det är CINDERELLA LEJ och hon ÄR mamma till Prince Tagg. Kan man inte lägga ner lite energi på att ta med hennes namn???.

Tittade ut genom fönstret alldeles för bara fem minuter sedan och så tittar jag ut nu 😮 snön bara vräker ner 🙂 tur vi va och jobbade igår .

Nähä snart kommer Plupps kompis och tonåringen pratade jag med för en stund sedan och hon kommer hem imorgon, dom var ute o festade igår så det var cementkeps där nu 🤩😉 dom hade haft trevligt och träffat lite kusiner - kul att dom håller kontakten och lite "koll" 😘😀.

Nu ska jag vända näsan ner i skolböckerna igen - ha en bra dag och ta det lugnt i trafiken ni som måste ut i detta snöandet - tack för titten hos oss 🙂

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS