2014

Hur det än är så rullar livet vidare med både goda och mindra goda ting.

Sökandet fortsätter, men lätt är det inte, tron är att det ska lösa sig så fort det bara går, så det får bli ett definitivt avslut på det hela och vi kan få lugn och ro Gilla.

På tisdag är det dax för oss att få njuta av Revyresans julshow med människor som betyder mycket för oss Hjärta ska bli så trevligt.

Idag har värken tagit över helt och ingenting hjälper, vet inte om det beror på överansträngning eller om värdet spelar roll?, kan vara en blandning med, så idag kan jag inte gå så långt som jag gör annars varje dag, apa att köra bil med när det är så här ....men det är bara att bita ihop och se till att det viktigaste blir gjort, man gör så gott man kan, frågor på det?? nopps!

Nu ska jag ta och försöka klä på mig och komma ut i bilen så jag kommer iväg till hästarna, ser inte fram emot detta...jo hästarna som ger mig kraft att orka lite till men klä sig och köra bil är ju inte en skojsig grej idag. 

Ha en bra dag och tack för titten - kärlek och värme till dom kämpande HjärtaHjärtaHjärta.

 

 

Tack för allt - min tro är att ditt oroliga sinne nu har fått frid Hjärta

Helgen susade förbi som vanligt, fick inte så mycket gjort som det var planerat men men det är bara att jobba på.

Var på liten utflykt i helgen men nja det var inte riktigt som det var beskrivet så det är bara att ta nya tag igen.

Extra ungdom har vi haft över helgen - trevligt Gilla

Väntar på att klockan ska bli dax för att ringa doktorn för sonens del sen är det fodringsdax i stallet, dom äter inne idag då det blåser så det knakar i huset och regnar.

Man blir ledsen när man inser att "människor" som säger sig värna om svaga individer har gjort bort sig grundligt, man undrar vart det ska sluta?, men vet människan om att jag vet??? kanske inte men så är det. 

Planeringen för att flytta hem dotter är inledd och det ska bli så skönt att få ha henne på NÄRMARE håll än idag HjärtaGilla, får vara bra nu.

Till helgen är dax att julpynta Galen skit va fort det gick {#smileys123.tonqueout}, men det blir fint och lite ljusare i alla fönster Gilla.

Önskar alla en bra och trevlig vecka - kärlek och värme till dom kämpande Hjärta.

Vissa saker är bara så väldigt märkliga ibland......som tex att man har ett "samtal" och en fråga lyfts "om" en fråga skulle uppstå.......simsalabim så uppstår den situationen straxt efter........väldigt märkligt, har tappat den lilla tro som fanns kvar, ingen återvändo på detta PUNKT Sjuk, man kan bli spyfärdig för mindre Gilla inte.

Våra bästa hjälpare är skadade , sonen har vrickat foten och dotter har ont i ett knä - hoppas det går över fort Hjärta

I helgen ska vi på "utflykt" Ler stort, pratat med bästaste goa vännen - skönt det finns någon som talar samma "språk" HjärtaGilla.

Vaccat mig har jag så nu ska lungorna förhoppningsvis må bra denna säsong, lyckades med nagelbandsinfl. inte så mysigt och segdraget, men men det går över sinom tid Gilla, maken ska på läkarbesök så han kan få migränmedicin, då det som finns hemma inte hjälper ett dugg Gilla inte.

Sonen ska ta prover och vaccas nästa vecka så han klarar denna säsong oxå Gilla.

Nu är det annat som ska göras - önskar alla en bra dag, kärlek och värme till dom kämpande Hjärta.

Helgen är på väg att ta slut, har varit en bra helg utan "folket i sommarstugan" tack o lov {#smileys123.tonqueout}

Sonen har fått en ficklampa som han bara älskar, det ska lysas överallt med den och även förevisa för alla som vill se Hjärta, han är "förste lysmästare" när vi går fram och tillbaka mellan stall och hage med hästarna för det är apmörkt, utmed väg och ganska så långt - men han är sååååå jäkla duktig, det är dom andra med som hjälper till LOVE YOU GUYS HjärtaGillaKärlekLer stort. Promenaderna bjuder på mycket prat, funderingar och skratt, så roligt har vi och då känns det inte så långt {#smileys123.tonqueout}. Rivandet av det stall vi byggt har påbörjats - faaaaan sådant slöseri med tid och pengar vi har gjort pga av att man alltid ska vara i händerna på andra jämt - och en del har varit komplett galna SjukArg. Dalarna har tjänat ut sin "charm",  så vem vet - landet/världen är stor och det finns andra ställen  att bo på, en fundering vi har haft ett par år nu men vi får se - inte bara att göra så där i brådrasket Vinkar. Nähä nu är det dax att göra annat som vanligt - ha en bra söndag, tack för titten och massor av kärlek och värme till dom kämpande Hjärta.

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS