2014

Ett steg i taget

Hur det än är så rullar livet vidare med både goda och mindra goda ting.

Sökandet fortsätter, men lätt är det inte, tron är att det ska lösa sig så fort det bara går, så det får bli ett definitivt avslut på det hela och vi kan få lugn och ro Gilla.

På tisdag är det dax för oss att få njuta av Revyresans julshow med människor som betyder mycket för oss Hjärta ska bli så trevligt.

Idag har värken tagit över helt och ingenting hjälper, vet inte om det beror på överansträngning eller om värdet spelar roll?, kan vara en blandning med, så idag kan jag inte gå så långt som jag gör annars varje dag, apa att köra bil med när det är så här ....men det är bara att bita ihop och se till att det viktigaste blir gjort, man gör så gott man kan, frågor på det?? nopps!

Nu ska jag ta och försöka klä på mig och komma ut i bilen så jag kommer iväg till hästarna, ser inte fram emot detta...jo hästarna som ger mig kraft att orka lite till men klä sig och köra bil är ju inte en skojsig grej idag. 

Ha en bra dag och tack för titten - kärlek och värme till dom kämpande HjärtaHjärtaHjärta.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS