2014

Helg slut

Helgen är på väg att ta slut, har varit en bra helg utan "folket i sommarstugan" tack o lov {#smileys123.tonqueout}

Sonen har fått en ficklampa som han bara älskar, det ska lysas överallt med den och även förevisa för alla som vill se Hjärta, han är "förste lysmästare" när vi går fram och tillbaka mellan stall och hage med hästarna för det är apmörkt, utmed väg och ganska så långt - men han är sååååå jäkla duktig, det är dom andra med som hjälper till LOVE YOU GUYS HjärtaGillaKärlekLer stort. Promenaderna bjuder på mycket prat, funderingar och skratt, så roligt har vi och då känns det inte så långt {#smileys123.tonqueout}. Rivandet av det stall vi byggt har påbörjats - faaaaan sådant slöseri med tid och pengar vi har gjort pga av att man alltid ska vara i händerna på andra jämt - och en del har varit komplett galna SjukArg. Dalarna har tjänat ut sin "charm",  så vem vet - landet/världen är stor och det finns andra ställen  att bo på, en fundering vi har haft ett par år nu men vi får se - inte bara att göra så där i brådrasket Vinkar. Nähä nu är det dax att göra annat som vanligt - ha en bra söndag, tack för titten och massor av kärlek och värme till dom kämpande Hjärta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS