2014

Mycket ska man få vara med om.......

Tänk att det ska vara så jäkla svårt att få ha det lugnt omkring sig och att man alltid ska tokiga människor i sin absoluta närhet som ställer till det för en. Men nu är det färdighärjat, efter helgen som var en uns från att sluta med en polisanmälan, för man ger sig INTE på mina barn.....vuxna människan.....eller hen kanske inte är det vad vet jag men nu är det som sagt slut på detta j---vla elände som aldrig skulle ha startat om vi från början sett vad vi ser nu *suckar*.

Men problem är väl till för att lösas, fast det skulle vara trevligt om det var lite lugnt så man hade tid att njuta av livet lite.....men som jag har skrivit förut - vart ska problemen ta vägen om dom inte hamnar hos oss hela tiden???? Arg.

Detta kunde ju inte komma olägligare eftersom jag har op nästa vecka men speciellt förvånad blir jag inte - bara som vanligt med andra ord Gilla inte.

Nu ska jag göra annat, tack för titten. Kärlek och värme till dom kämpande Hjärta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS