2014

Ny månad och helg

November..........en fullständigt värdelös månad i min värld.

Regn regn regn....även det lite tröttsamt i min värld......något positivt är att det INTE blåser just nu i alla fall Gilla.

Trött på människor som är falska, som bara använder en för att få info och sen springer som en löpsk hynda och skvallrar *suck*, eller kanske man ska bli trött på sig själv som aldrig lär sig hur sådana människor fungerar......Sjuk.

Myshelg även denna helg med alla barnen hemma Hjärta, maken var ute igår med arbetskamraterna och dom hade trevligt Gilla

Inne i ett neggo svep nu igen, trodde vi gjort klart det för iår men men nej nej då tar vi ett varv till *suckar* men va faan om inte skiten hamnar här som vanligt så är det någon annan som drabbas och det är väl synd *suck* sarkasm heter det visst Vinkar.

Idag ska vi prova ett projekt som vi sett ....spännande hehehe Gilla.

Ha det gott alles, tack för titten och mycke värme och kärlek till dom kämpande Hjärta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS