2014

Regn regn och åter regn

Det har nog inte undgått någon att det regnar en del Blinkar, så in i h-vete vattensjukt överallt Arg, men vad hjälper det att man blir sur arg och tvär - inte ett dugg, så det är väl bara att vänta tills det tar slut då da hm.

Falskhet finns det gott om, och jag tycker så illa om det, men med sådana såkallade vänner behövs inga ovänner det är en sak som är säker......

Livet går vidare med bra och dåliga saker, men vi härdar ut ett tag till och duckar för dumheterna som kommer från ägaren på gården, och även där finns en falskhet som är mycket otäckare än den som dom såkallade vännerna uppvisar, håller en tumme för att det löser sig snart.

Veckan började bra ... not.....maken fixade punka på morgonen sen när han åkte hem klippte han en Bambi, tur så dog den ganska omgående och resten är bara plåt och glas går att skaffa nytt.

Nu är det stalldax - blöta trötta och lite urriga hästar ska få komma in Hjärta.

Tack för titten - kärlek och värme till dom kämpande Hjärta

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS