2014

Näe inte igen.......

Gissa vad........... jo jag nyser å nyser åååå nyyyser, halsen gör ont osv *suck* men så blir det när man är sliten till bristningsgränsen, men det är jag som måste sätta stopp för detta och se till att jag mår och har det bra framöver, vilket jag har gjort, och det bara är så, och jag står för det med.

Igår hade jag och hovslagaren lite "slagsmål" Vinkar med fölisarna, men dom var jätte duktiga båda två tur man har en vettig hovslagare Ler stortGilla, så idag har jag blåmärken både här och där hahahahaha.

Obehaget idag är besiktning av en av bilarna, samma känsla varje gång *suck* men men bara att bita ihop och göra.

Helgen kommer att bestå av myyyyys med familjen och på söndag ska vi på hopptävling och titta på en av våra uppfödningar som ska tävla Gilla, och kameran ska med japp japp japp Ler stort.

Nu ska  jag göra mig klar för dagens uppdrag - kärlek och värme till alla kämpande Hjärta

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 17:49

Hästhimlen har blivit rikare på en busponny till. ❤️

...
30.06 | 17:31

Zantos hade en bra läromästare o uppfostrare av min gammel fjording. Zantos blev välomhändetagen o älskad av min fjording. Nu kan de umgås o ta hand om varandra

...
09.06 | 15:02

Äntligen! Tack Lotta - håller med i allt! En fantastisk dag, otroligt trevligt! Lycka på alla sätt och vis! Kram till er allihop från svär- far o mor!!!

...
21.09 | 22:38

Vilken är din häst då?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS